kuncák7 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 48 minutami, Kamil.K napsal: Jasný,...Nepijany u Prahy ...nebo Nepyjany(?) Woe :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Tady hospoda neni :-). Určitě vybírala paní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Jsem ty dárky k Vánocům tak bravůrně schoval, že je ještě teď nacházím. Já svoji dostal, děda taky, ale kdo měl dostat třetí ví snad jenom sám Ježíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února @African - ta byla pro mě, ale zapomněl jsi to poslat. Ale ok, k narozeninám v březnu taky dobrý. DÍKY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 19 minutami, Ajaj napsal: @African - ta byla pro mě, ale zapomněl jsi to poslat. Ale ok, k narozeninám v březnu taky dobrý. DÍKY! To nevydrží kamaráde, jak načichnu Afriku, má lidskost zmizí jak pára nad vodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února @Africanvíš, že to zní dost zvláštně, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 13 hodinami, African napsal: To nevydrží kamaráde, jak načichnu Afriku, má lidskost zmizí jak pára nad vodou Pára nad hrncem, kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 5 minutami, Gustaf napsal: Pára nad hrncem, kamaráde Já myslel ale termální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února (upraveno) před 8 minutami, African napsal: Já myslel ale termální Fuj, to vypadá jak Griswoldův pramen https://youtu.be/e01YhmwLgLY?si=7uI56Mb0JcI76qjv Upraveno 10. února uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 41 minutami, Gustaf napsal: Fuj, to vypadá jak Griswoldův pramen https://youtu.be/e01YhmwLgLY?si=7uI56Mb0JcI76qjv ...Rotorua Nový Zéland, tam by jsi si zaplaval také jenom jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února (upraveno) Poteseni prijde cca za hodku. Upraveno 12. února uživatelem Vasa_H Ne a ne se nahrát fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února (upraveno) O tom, že Octavia čtvrté generace je vozidlem pro dobrodružné povahy a řidiče s rozvinutým smyslem pro humor bylo již napsáno mnohé, ale rád přidám dva příběhy. Jeden ze dneška, další se stal kolegovi z práce již dříve. Obě Octy pár měsíců staré… 1. Dashboard nahodile ukazuje nefunkční asistent vyparkování. Servisman: „Jó to o tom Škodovka ví, holt asi podpětí na baterce, no můžete to tady 2-3 dny nechat, ale my s tím stejně nic neuděláme. Auto si tedy vemte zpátky. No já si to nafotím a brnknu vám, až udělaj novej softwér a bude svolávačka. A bacha po dobu zobrazené závady opravdu nefungujou žádný asistenti: front, rear ..” 2. Představte si pátek, plný auto lidí, jedete na Mikulov na vinobraní. Zastavíte na bezince, natankujete, koupíte si párek, pohoda. A ejhle auto nechce odjet od stojanu, respektive odbrzdit, za váma fronta aut… Voláte asistenci, za hoďku dorazí a první co týpek řekne je: a zkoušel jste to urvat? Jako rozkývat? No komedie . Upraveno 14. února uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února (upraveno) Vrátil se můj team z Japonska a něco mi dovezli. Potěšilo mě , že si vůbec vzpomněli... Zelený čaj miluju. Upraveno 14. února uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Tak jsem se dnes naučil něco nového, něco co mi fakt udělalo radost ! Přilepoval jsem včera vteřinovým lepidlem malou lištu nad skříňku, lamino na lamino. Kapka lepidla mi ukápla a přesto, že jsem měl vše řádně pojištěné a zakryté, tak ta svině protekla a na skříňce udělala flek s přilepeným kouskem ubrousku. No jeden by se fakt nas.al ! Málem mě omylo. Sednu ke kompu, že jako najdu nějakou babskou radu a zjistím, že existuje odstaňovač vteřinového lepidla ! Funguje to dokonale, původně zatvrdlá hrudka je pryč úplně beze stopy ! Sakra mě to potěšilo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února A link na odstraňovač máme kde,ha ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února = Debonder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Včera v 15:36 jsem objednal v Olomouci dceři nové kolo. V 15:47 přišla hláška, že kolo bylo předáno dopravci (ČP). Cca za 15 minut hláška od ČP, že kolo bylo převzato do přepravy. No a před chvílí jsem mluvil s pošťákem, že mi ho po obědě doveze. Tak to teda čumím! Takže vlastně příspěvek na tři vlákna: Jak doručuje pošta u vás...A ještě: Co mě právě naštvalo, jelikož jsem v tom kvaltu zapomněl na stojan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února V 14. 2. 2024 v 20:52, bohus76 napsal: A link na odstraňovač máme kde,ha ? @bohus76 LINK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února před 19 minutami, Petr.S napsal: Včera v 15:36 jsem objednal v Olomouci dceři nové kolo. V 15:47 přišla hláška, že kolo bylo předáno dopravci (ČP). Cca za 15 minut hláška od ČP, že kolo bylo převzato do přepravy. No a před chvílí jsem mluvil s pošťákem, že mi ho po obědě doveze. Tak to teda čumím! Takže vlastně příspěvek na tři vlákna: Jak doručuje pošta u vás...A ještě: Co mě právě naštvalo, jelikož jsem v tom kvaltu zapomněl na stojan... Nic moc teda, u nas CP dorucuje pred obedem. :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února před 6 minutami, zceyee napsal: Nic moc teda, u nas CP dorucuje pred obedem. :))) To je samozřejmě pěkné, otázkou ale zůstává... po kolika dnech od odeslání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se