eloga Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Kuncák není to spíše 55.000 díl v jiné úpravě s titulky pro hluchoněmé?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února před 2 hodinami, eloga napsal: Kuncák není to spíše 55.000 díl v jiné úpravě s titulky pro hluchoněmé?? Ja to nesleduju a furt si to pletu -ordinace vs. ulice. Jen vím, že to "umeni" běží na Nove. Kolegyně si od nich nechala vzdy vyprávět dej, me tohle vůbec nezajímá, jsem rad, ze vypadnou rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března to já taky ne, to jsou prostě naprosté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Konečně mám hodinky k autu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Dobrýý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Slepil jsem Jonáše . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března A která z těch dvou pí….věcí to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března ....ta papirova taska ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března (upraveno) Blbečci... Je to ten mravenečník... Měl upadlé ouško Upraveno 2. března uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března tos taky koupil pod vlivem, Maro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Vy Marovi zase dáváte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Mravenecnik? To sochal Salvador Dali, ne? ;-). :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Brzdi. Já si až dosud myslel, že jej dělal @mAra_ ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března před 1 minutou, Bert napsal: Brzdi. Já si až dosud myslel, že jej dělal @mAra_ ..... Chybí mu paroží ........................... ikdyž .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března před 3 hodinami, Bert napsal: Brzdi. Já si až dosud myslel, že jej dělal @mAra_ ..... ....ale to nemohl byt strizlivy ;-). :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Hoši hoši... Vy mi to snad děláte schválně... Takovou radost jsem měl, že jsem ho krásně opravil a vy na mě takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Hele, já jsem úplně vážně hledal v té dřevěnné plastice na stěně něco, co by mi mělo připomínat Jonáše. Mravenečník je super, ale ta fotka .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března (upraveno) Ja puvodne fakt premyslel jak tohle v ramci nejake zabijacky vymodeloval a nedosel jsem k zadnemu smysluplnemu vysledku. Před hodinou, Muffik napsal: Hele, já jsem úplně vážně hledal v té dřevěnné plastice na stěně něco, co by mi mělo připomínat Jonáše. Tak vpravo ma oblicej z profilu. Upraveno 3. března uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Tohle je Jonáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se