Návštěvník eloga Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Odesláno 29. února 2024 Kuncák není to spíše 55.000 díl v jiné úpravě s titulky pro hluchoněmé??
kuncák7 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Odesláno 29. února 2024 před 2 hodinami, eloga napsal: Kuncák není to spíše 55.000 díl v jiné úpravě s titulky pro hluchoněmé?? Ja to nesleduju a furt si to pletu -ordinace vs. ulice. Jen vím, že to "umeni" běží na Nove. Kolegyně si od nich nechala vzdy vyprávět dej, me tohle vůbec nezajímá, jsem rad, ze vypadnou rychle.
Návštěvník eloga Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 to já taky ne, to jsou prostě naprosté
DavidLC Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Konečně mám hodinky k autu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Odesláno 2. března 2024 Slepil jsem Jonáše . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Odesláno 2. března 2024 A která z těch dvou pí….věcí to je?
mAra_ Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Odesláno 2. března 2024 (upraveno) Blbečci... Je to ten mravenečník... Měl upadlé ouško Upraveno 2. března 2024 uživatelem mAra_
Xenomorfus Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Mravenecnik? To sochal Salvador Dali, ne? ;-). :-).
Bert Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Brzdi. Já si až dosud myslel, že jej dělal @mAra_ .....
zceyee Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 před 1 minutou, Bert napsal: Brzdi. Já si až dosud myslel, že jej dělal @mAra_ ..... Chybí mu paroží ........................... ikdyž ..........
Xenomorfus Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 před 3 hodinami, Bert napsal: Brzdi. Já si až dosud myslel, že jej dělal @mAra_ ..... ....ale to nemohl byt strizlivy ;-). :-D.
mAra_ Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Hoši hoši... Vy mi to snad děláte schválně... Takovou radost jsem měl, že jsem ho krásně opravil a vy na mě takhle
Muffik Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Hele, já jsem úplně vážně hledal v té dřevěnné plastice na stěně něco, co by mi mělo připomínat Jonáše. Mravenečník je super, ale ta fotka ....
zceyee Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 (upraveno) Ja puvodne fakt premyslel jak tohle v ramci nejake zabijacky vymodeloval a nedosel jsem k zadnemu smysluplnemu vysledku. Před hodinou, Muffik napsal: Hele, já jsem úplně vážně hledal v té dřevěnné plastice na stěně něco, co by mi mělo připomínat Jonáše. Tak vpravo ma oblicej z profilu. Upraveno 3. března 2024 uživatelem zceyee
mAra_ Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Tohle je Jonáš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se