ewolucionar Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Zatial este iba nabijam,,,som zvedavy na tu maximalku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Eshop https://www.lebka.cz/ nabízí nejen kvalitní lebky vyrobené s láskou až do domu. Výborní recesisti, doporučuji přečíst pár popisků k produktům. Např. bestseller, lebka Regulus má široké možnosti využití a její kouzlo spočívá v dosloužilém chrupu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Slávie !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Dnes jsem dopoledne věnoval svému autu, starousek dostal nové žárovky a napájené nové koncovky, rozleštěna světla, pojistky, ošetřenéj spodek, brzdy, vyluxovanej, vyleštěnéj vnitřek. No a teď může zase začít sněžit, vlézt mi tam pes a neteř nasvacit :-)))), nebo se něco podělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) Super darky k naroskam. Trika a krasny komiks o Stinadlech a Vontech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Tož gratulace Romane, hodně štěstí, zdraví a pohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 2 minutami, bohus76 napsal: Tož gratulace Romane, hodně štěstí, zdraví a pohody. Dekuji. Vona me ta rodina asi zna. Po prijezdu z prace byl rizek, chlebicky a babovka. No a jeste jsem vlastne dostal od dedy ustni vodu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 12 hodinami, Roman I. napsal: Dekuji. Vona me ta rodina asi zna. Po prijezdu z prace byl rizek, chlebicky a babovka. No a jeste jsem vlastne dostal od dedy ustni vodu Všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Romiku, stará vojno, šicko nej pičovole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Všechno nejlepší k sedesatinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 @Roman I. Všechno nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Romane, dodatečně též přeji vše nej. Ať ti i Pardubky přinášejí jen radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Kuwa hosi slzim. Kuju. Vecer po pulnoci, nez jsem sel spat, ostatni uz v Panu, tak jsem si vzal na hulvata do ruky rizek, koukal z okna do ztichle noci a premyslel o svem byti... Prisel jsem jen na to, ze se milé ten rizek z krkovice povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Romanova romantika s řízkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 7 hodinami, Roman I. napsal: Kuwa hosi slzim. Kuju. Vecer po pulnoci, nez jsem sel spat, ostatni uz v Panu, tak jsem si vzal na hulvata do ruky rizek, koukal z okna do ztichle noci a premyslel o svem byti... Prisel jsem jen na to, ze se milé ten rizek z krkovice povedl. Jen to Nej a Nej, kamarade! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Dnes slaví nejstarší neteř narozky. Kurna, to to uteklo, nějak propadam nostalgii.Jako bych si ji přivezl včera a ono je to 25 let. Sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Doufám, že si pekl dort! Chceme fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Asi bude úplně stačit, že balil dárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 (upraveno) Devj má recht. Chceme fotku, neteře. No a photographem by měla být osoba jiná, než ujo, se ví... Upraveno 11. dubna 2021 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Fotit může mladší neteř, že jo, ale nechci jako nijak napovídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se