Daffounek Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října před 4 hodinami, Bert napsal: Zdroj: seznam.cz Íránské špiony proti Mosadu řídil člen Mosadu. Borci, tohle se fakt nedá napsat jinam, než do humoru No mně to přijde jako drsná realita blízkého východu. Fauda nám to hezky ukázala. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Ach jo, další dement, kterej si myslí, že když viděl tři díly Faudy, tak rozumí tomu, co se tam děje .... Prosím, případné pokračování debaty v Žumpě. 1 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října V německých Alpách už nasněžilo ... 3 9 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října @Jarett obrázek uložen, zvětšen, aby mi nevadil ve sledování biliáru, tak přemístěn na pravý vedlejší monitor. 10 minut na něj civím a nic. Pak přichází žena má drahá a říká: "Jé, hele, to vypadá, jako když tam někdo salutuje ..." Uf, tak už vím, a dávám lajk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Před hodinou, Jarett napsal: V německých Alpách už nasněžilo ... Na prvú šupu pochopené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Přimhouřit oči, rozostřit přes řasy. Je tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Na PC jsem ho tam viděl, ale na mobilu, kde je ta fotka malá... jak vyšitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října (upraveno) Ok, přihmouření funguje. Ale je to kurva jen vtip, nebo to znamená že letos si konečně užiju ty skejty co jsem předloni koupil?? Upraveno 1. října uživatelem Waya03 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Er ist wieder da ? 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Já tam viděl €, ale s primhourenim už vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října před 15 hodinami, Jarett napsal: V německých Alpách už nasněžilo ... Ja si myslim, ze tohle budou spise Alpy rakouske. Podle vysledku voleb tam bude mit spousta lidi chut ukazovat, kolik jim tam toho snehu muze napadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října V úterý 1. října ve Venezuele oficiálně začaly Vánoce. Již v září tak totiž rozhodl prezident Nicolás Maduro, jenž tímto krokem podle svých slov chce udělat radost celému národu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Náš malý cestovatelský festival... trocha mě ten program rozchechtal 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Vítkův cestopiss kousek expedice jsem viděl, slušný punk ale asi to nebude humor pro každeho .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října před 2 hodinami, Bert napsal: V úterý 1. října ve Venezuele oficiálně začaly Vánoce. Již v září tak totiž rozhodl prezident Nicolás Maduro, jenž tímto krokem podle svých slov chce udělat radost celému národu. A nám by udělal radost, kdyby propustil zadrženého Čecha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října kolínko se "třiceti" 461602868_n.mp4 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října V 29. 9. 2024 v 16:58, Bert napsal: To by mne zajímalo, kdo přijde v pondělí do práce .... a nástěnkáři nebudou mít co žrát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října před 2 hodinami, obrbobr napsal: kolínko se "třiceti" 461602868_n.mp4 Hmm, akorát to měl zapít džbánem piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se