Badalucio Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Dnes opět seiko limitka :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Zkouším drátěnku, když jsou to ty Seamaster 2: 20190520_093610.jpgMoc pěkný s tou drátěnkou Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 A je po dešti ikdyž s wr100 na nějaké přeháňce nesejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 tak až zas budeš pouštět speedy rád zase dojedu jsou parádní Nadhera. Imho hezci nez s cernou lunetou. To vypadá dobřeĎakujem, vymenil som remeň za ťah a pohodlnosť hodnotím na úrovni plechoveho rolexu, uplna pecka. Trochu som sa bál či bez čiernej lunety tej ?ocelovosti? nebude priveľa, ale zatiaľ som veľmi spokojný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Hmm, vypadaj fakt parádně. Poslední dobou se mi navíc nějak víc líbí ty světlý cifry, než tmavý (černý). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 (upraveno) Moc pěkný jsou. Ten světlej cifr mě fakt baví. Upraveno 20. května 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Sladil jsem nato i kalhoty s pocasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Jelikož jsem dostal celou řadu gratulací a některé i s kamarádskou poznámkou, že ty Rka můžu teď rozpustit, tak si dovolím jednu na mrzáka s plechovýma paštikama, aneb děkuji za extenzi! jde to i se zlomeninou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Jelikož jsem dostal ... Tak ať jsi brzy fit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Já dnes pepsi GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Usmrkaný pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 (upraveno) Jelikož jsem dostal celou řadu gratulací a některé i s kamarádskou poznámkou, že ty Rka můžu teď rozpustit, tak si dovolím jednu na mrzáka s plechovýma paštikama, aneb děkuji za extenzi! jde to i se zlomeninou...My, co to známe, si počkáme na fotky s opravdovou sádrou za cca 2 dny :-)), pak foť. Tohle je zatím jen provizorium.Každopádně ti držím palce, ať se to rychle a dobře zhojí.Cos vůbec dělal, že jsi se takhle zřídil? Nikde jsem to nezaznamenal- domácí kutil, sport? Upraveno 20. května 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Sedím a čekám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Dnes celý den pětky. Člověk o nich ani neví, klidně bych s nima vydržel fungovat celý život, kdybych nebyl takovej vocas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Nevyuzita presilovka... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Dnes celý den pětky. Člověk o nich ani neví, klidně bych s nima vydržel fungovat celý život, kdybych nebyl takovej vocas.Vitej v klubu vocasu. Takovejch nas tu bude zastup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Po delsi dobe :)IMG_20190519_093648.jpg Ty máš ještě pořád ty šmirglcifrovky ? Hodně zajímavý kousek naživo, pamatuji jak jsem je měl na ruce v Brně ? to je ale už nějaký ten rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky