azeppelin Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Každopádně mě ta firma pěkně seje. Chtěl jsem si doobjednat toho mustanga. Nejsou schopní normálně informovat o dostupnosti produktu. Třeba TIE helma se tvářila jako "dočasně nedostupná", v USA a dalších zemích běžně na skladě. Rovnou se to po půl roce překlopilo do statusu "vyprodáno". Přičemž v zahraničí snad až donedávna k dispozici a na YouTube videa, jak borec nakupuje TIE lega ve slevě v nějakém Wallmartu. Než toho mustanga najdu tak vidím v oblíbených, že řada mnou zakoupených produktů byla slevněna o nezanedbatelné částky, další motivace k nákupu. Děkuji za VIP info předem, že. Chci vyčerpat body. Ok, došly mi kódy, které nefungují. Tak rovnou čekám na prvního, že to koupím s novinkami než budou zase "dlouhodobě nedostupné". A do toho tyhle ceny na eshopu. Jasně že se budou všem kroutit a zboží této ceny nikomu nedodání za 160 korun. Normální objednávku tedy nešlo vytvořit. Zboží aktuálně nedostupné neobjednatelné. U kódů na slevu za body nelze dohledat "dobu trvanlivosti". A to ani nemusíme rozebírat pojem "exkluzivní" - pouze na stránkách lego.cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 před 2 hodinami, Rodeo65 napsal: Me teď dorazilo potvrzení objednávky věci co sice nejsou skladem, ale s cenami dle "akce". Uvidíme...asi teď maj co dělat. Stejne u me, take hadam ze to stornujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Kdyby byli frajeři, tak to za ty ceny dodají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Lokomotiva je ve 2/3 prostredniho dilu. Uz asi jen 700 dilku a bude to Kua me boli zada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Lokomotiva je ve 2/3 prostredniho dilu. Uz asi jen 700 dilku a bude to Kua me boli zada!Je pak pojizdna? Nebo je jen na parádu?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 před 4 minutami, nickolas napsal: Lokomotiva je ve 2/3 prostredniho dilu. Uz asi jen 700 dilku a bude to Kua me boli zada! Tak se pak nezapomeň pochlubit výsledkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Nebojte, vyfotim. Jinak je tam mechanismus a je pohybliva. Da se k tomu dokoupit i elektronotor…neni v zakladu. Ale koleje maji jen pul metru, takze daleko nedojede ale mozna pujdou dokoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Nebojte, vyfotim. Jinak je tam mechanismus a je pohybliva. Da se k tomu dokoupit i elektronotor…neni v zakladu. Ale koleje maji jen pul metru, takze daleko nedojede ale mozna pujdou dokoupit. Moc krásný. My máme jediný 2 sety s vlakama co teď jsou a asi 6 setu koleji. Těšíme se na další vláčky...ale už 3 roky nic novyho...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 1. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Zdravím, známej nakoupil kolejnice na aliexpressu a je s nima spokojenej. Origo Lego stojej nesmysl a tyhle udělaj stejnou službu za pár korun. Tak jestli s tím nemáte morální problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 To, že se Lego fejkuje a že fejk je levnější než originál, tady asi víme všichni. A za to, že to tu tak hezky propaguješ, nemám morální problém poslat Tě do prdele. Čili: Jdi s tím do prdele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 před 1 hodinou, Jackie Treehorn napsal: Zdravím, známej nakoupil kolejnice na aliexpressu a je s nima spokojenej. Origo Lego stojej nesmysl a tyhle udělaj stejnou službu za pár korun. Tak jestli s tím nemáte morální problém... Máme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 před 10 hodinami, Jackie Treehorn napsal: Zdravím, známej nakoupil kolejnice na aliexpressu a je s nima spokojenej. Origo Lego stojej nesmysl a tyhle udělaj stejnou službu za pár korun. Tak jestli s tím nemáte morální problém... Zkus takovej dotaz napsat do Billundu a uvidíš, koumáku. Btw. Existuje x bazarů LEGO kostek, kde se dají sehnat když nechceš nějaký limitky) za rozumnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viders Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Kde nakupujete náhradní kostky, přímo na oficiálním Lego cz nebo i nějaký jiných eshopech? Něco jsem vygooglil ale jde mi spíš o nějaké reálné zkušenosti. Může to být i prodejce použitých kostek, potřebuji to na starší sety. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 před 3 minutami, viders napsal: Kde nakupujete náhradní kostky, přímo na oficiálním Lego cz nebo i nějaký jiných eshopech? Něco jsem vygooglil ale jde mi spíš o nějaké reálné zkušenosti. Může to být i prodejce použitých kostek, potřebuji to na starší sety. Díky. Všechno jedu přes https://www.bricklink.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Vzpomínka na 1998. Moje první LEGO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Kostky jsem kupoval na www.toypro.com a bez problému. Dodání bylo rychlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Kde nakupujete náhradní kostky, přímo na oficiálním Lego cz nebo i nějaký jiných eshopech? Něco jsem vygooglil ale jde mi spíš o nějaké reálné zkušenosti. Může to být i prodejce použitých kostek, potřebuji to na starší sety. Díky. Tento rok som bral od Taliana z ebay a vsetko v poriadku.https://ebay.com/usr/metello1988 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Hotovo a pověšeno. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 V 1. 1. 2022 v 12:47, Rodeo65 napsal: Me teď dorazilo potvrzení objednávky věci co sice nejsou skladem, ale s cenami dle "akce". Uvidíme...asi teď maj co dělat. Ted aktualizace, udajne mam na ceste Ford® F-150 Raptor za 169,- .. i s trackingem od DPD, zatim tedy neaktivnim. Hmm, tak uvidime co bude dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se