nickie Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 tohle fakt zamrzí. .....přeji plný a voňavý kalumet na nebesích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 (upraveno) Ach jo... Pustím si dneska na dobrou noc 25 pecek. A Jerry Lee Lewis byl taky můj velkej oblíbenec... úctyhodný věk. Odpočívejte v pokoji páni muzikanti! Upraveno 31. října 2022 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Zemřel Mauro Forghieri, Ferrari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Umřel velkej guru naši české reklamy RIP Robert https://www.novinky.cz/clanek/stalo-se-zemrel-robert-penazka-autor-legendarni-vanocni-reklamy-na-kofolu-40413308?amp=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Marie Poledňáková 1. S Tebou mě baví svět 2. Jak vytrhnout velrybě stoličku 3. Jak dostat tatínka do polepšovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Krásný filmy! Vzpomínku si zaslouží, R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Souhlasím....R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Pro ty, kdo měli tuto skupinu rádi... https://musicserver.cz/clanek/69538/zemrel-dan-mccafferty-zpevak-kapely-nazareth/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Teď jsem se to dočetl, Danyho nezaměnitelný chraplák a jejich skladby tu budou dál, R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Na Nazareth jsem vyrůstal.... Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Tvl jen 38 let. R.I.P. Anthony "Rumble" Johnson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Jágr starší, 82 požehnanej vek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Wilko Johnson, můj oblíbenec. 2x jsem viděl naživo a vždycky to byla pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 RIP Börje, pan hokejista to bol https://www.tsn.ca/toronto-maple-leafs-borje-salming-1.1883419Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 RIP Clarence Gilyard Jr. Zkurveny pneumatiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Christine McVie (Fleetwood Mac; už posledního listopadu, zaznamenal jsem to až dnes, jak nečtu zprávy). Tak si dnes pustím mé od dětství oblíbené album Rumours. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Smutný... já mám rád Tusk, velká atmosféra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 (upraveno) RIP František Dostál (21. července 1938 Praha – 5. prosince 2022), nezapomenutelný fotograf Upraveno 7. prosince 2022 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 (upraveno) R.I.P. pani herečka Soňa VALENTOVÁ Upraveno 10. prosince 2022 uživatelem Chronofobik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 R.I.P. Angelo Badalamenti, dvorní skladatel D. Lynche nás 11.12.2022 opustil. Asi všichni známe jeho hudbu z kultovního Twin Peaks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se