bobi Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 U nás v Hradci by snad měla být taky nová prodejna páně Bechyně . Ale kdy,to netuším.
marosh Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 U nás v Karviné se zatím na poli horologickém nic nechystá... Klid, setrvalý stav. Přitom havíři dostanou pěkné odstupné.
nickolas Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 Kdo ma telefon na Tamaru? Udelame pobocku, aspon holka pozna svet Marosh bude general manager a ja manager general. Pozvem havire na obed a motivacni pohovor, vyplni nam par dotazniku, to by bylo aby nebylo! Pateky carbonara do kazde havirske rodiny
marosh Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 Pateky carbonara bych si dal líbit...To zní, jako plán.
DavidLC Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Odesláno 29. června 2021 Byl jsem na Václaváku a očumoval (resp. žena, mele furt o Rolexu, jak kdyby jí nestačily ty 5ky od Seika) a moc milý pan prodavač, okouknul moje LX a chválil, sám že má Pouque. Příjemný pokec, fajn chlapík. Nemě jsem pocit churoty, i když asi jsem
Violoncello Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 Dnes jsem měl možnost být podruhé za týden v Hodinářství Bechyně. Musím rád konstatovat profesionalitu všech dam a pánů. Příjemné popovídání nejen o hodinkách bylo příjemným bonusem stejně, jako chutná káva. Vše stran objednaných Rolex proběhlo přesně podle domluvy stejně, jako v případě Tudor. U druhých zmíněných (pro manželku) se samozřejmě nejednalo o objednávkové zboží, ale o přímý prodej. Jsem rád, že jsem se rozhodnul pro tohoto prodejce a děkuji všem za nadstandardní přístup!
Vit Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Odesláno 27. července 2021 Měl jsem to potěšení, stát se zákazníkem této noblesní firmy. Velmi oceňuji jednání s panem Šimonem, který učinil můj nákup velmi příjemným a tím splnil má očekávání. Snad se zase někdy dostanu na řadu i v dalších dvou frontách, ve kterých stojím a budu moci svou návštěvu zopakovat.
Tomak Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Odesláno 30. července 2021 Stále není žádné info o datu otevření nových butiků v HK a Brně?
Návštěvník dabelM Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Odesláno 30. července 2021 (upraveno) V Brně to na brzké otevření nevypadá, ale aspoň dali na web vizualizace. https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/butiky/ Upraveno 30. července 2021 uživatelem dabelM
Waya03 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2021 Dneska jsem se byl kouknout v novém butiku ve svých rodných Českých Budějovicích. Rozhodně to byla příjemná návštěva, prohlédnul jsem si detailně BB58 ve stříbře i ocelové modré a popovídal si o nich s ochotným prodavačem.
mmaass Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Jeste to hodim i sem (az tak jsem byl znechuceny): Vcera jsem sel na Vaclavaku okolo Bechyne. Videl jsem ve vyloze GMT full gold, tak jsem se zastavil je vyzkouset…obsluha des a hruza…nejaky starsi pan, totalne namysleny…na muj dotaz zda mohu vyzkouset ty FG odpovedel, ze jsou tam jen na ukazku, ze nejsou na prodej, ze je na ne (jak jinak) “cekacka”…tak jsem mu na to odpovedel, ze bych je i presto rad vyzkousel…ten vyraz nechutenstvi co mel v obliceji…nekecam, malem jsem mu rekl, ze at jde do prd*le a ze nemam chut nic zkouset…ale nakonec jsem to ustal..akurat prubeh “zkousky” nebyl o moc lepsi…jako neskutecny! Opravdu mi to cele znechutilo jakoukoliv dalsi cestu k Bechyne!!! HNUS!!!
Popelec Hadimrška Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Odesláno 12. září 2021 Co tam budou kucí Bechyňojc prodávat si řikám
Vladino125 Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Odesláno 12. září 2021 Nevie sa už aj dátum ? Myslím že o tom Brne sa už dlhšie hovory.
Návštěvník dabelM Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Odesláno 12. září 2021 V 12. 9. 2021 v 18:06, Vladino125 napsal: Nevie sa už aj dátum ? Myslím že o tom Brne sa už dlhšie hovory. Rozšířit Snad to do letošních Vánoc stihnou dostavět, zařídit a otevřít.
Chosef76 Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Odesláno 12. září 2021 V 12. 9. 2021 v 18:30, dabelM napsal: Snad to do letošních Vánoc stihnou dostavět, zařídit a otevřít.Upřímně, to by mi udělalo velkou radost. Další toužebně očekávaný kousek bych si vyzvedl v brněnské prodejně. Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník dabelM Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Odesláno 12. září 2021 (upraveno) Pro mě byl nákup RLX spojen s pěkným výletem doprovázeným návštěvou Kantýny a Naše Maso, tak asi zůstanu věrný diskrétnosti Pařížské. Upraveno 12. září 2021 uživatelem dabelM
Jarett Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Odesláno 2. října 2021 Dnes jsem vyzvedl dvoje Rolex 14060 po full servisu. Prodejna se servisem ve Štěpánské má otevřeno jen ve všední dny, ale bez problémů mi umožnili vyzvednutí na prodejně na Václaváku. Vše dovršeno příjemnou rozmluvou o Rolexu s brýlatým mladíkem, který měl na ruce NoDate a jistě je zde na fóru Mě i jeho překvapila nová pouzdra, která Rolex dává k full servisu
Jeronimo Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Odesláno 22. října 2021 V 12. 9. 2021 v 18:34, Chosef76 napsal: Upřímně, to by mi udělalo velkou radost. Další toužebně očekávaný kousek bych si vyzvedl v brněnské prodejně. Rozšířit Brno by se mělo otevírat v listopadu.
Návštěvník dabelM Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Odesláno 29. října 2021 (upraveno) Dnes jsem šel v Brně kolem budoucího HB a dle pelepů dveří budou otvírat v prosinci Upraveno 29. října 2021 uživatelem dabelM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se