nizkotucnytvaroh Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 Pořád kulinářsky stagnuji, ale dnes U Matěje sympatická kuchyně, a výborný servis
Micey Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2022 Kdepa, kdyz chci manzelku uplne nejvic uctit, nic nema vetsi uspech, nez carbonara. Pritom takova blbost, ale jak ma clovek dobry suroviny vcetne cerstvejch testovin, je to fakt posusnanicko.
honza71 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2022 (upraveno) Špágy carbonara jsou nejvíc Upraveno 3. srpna 2022 uživatelem honza71
JakubS Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2022 Jsou... Pecka nejvíc nejlepší... Máme to doma stejně
Tom4 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2022 Bramboráky napůl z cukety na sádle. Perfekt.
M.K. Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2022 Já zas jenom rychlocvak, stejně to líp neumim... Čočkovej salát s balkánem (petrželka a cherry rajčata jsou domácí), navrch zatracený vejce Ideální véča...
Maxel Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2022 Konfitovanej česnek s chilli. Taková blbost, a přitom neskutečná pecka. Máznuto na focacciu, spolu s karamelizovanou cibulkou a solí. Víc netřeba.
Návštěvník Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2022 V 3. 8. 2022 v 9:15, Micey napsal: Kdepa, kdyz chci manzelku uplne nejvic uctit, nic nema vetsi uspech, nez carbonara. Pritom takova blbost, ale jak ma clovek dobry suroviny vcetne cerstvejch testovin, je to fakt posusnanicko. Tady jeste tip, jak to o kousek posunout. https://youtu.be/nYLoCwAR4pY
Radek124 Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2022 Já se dnes zkusil posunout kousek směrem Španělsko (aneb malá vzpomínka na koronáčové domácí obžerství, na čančání ala Maxel nemám morální sílu) - vepřové ragů s chorizem, čerstvýma rajčatama, olivama a česnekem po 6 hodinách v pomalém hrnci, se 40 minut na 160°C pečenýma rozmarýnovýma erteplema...
honza71 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2022 Trhany veprovy, domaci burger housky a domaci Coleslaw. Tesim se moc
honza71 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2022 pod maso chutney z M&S a navrch trochu majonezy. Zraso !
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2022 V 6. 8. 2022 v 12:35, Maxel napsal: Konfitovanej česnek s chilli. Taková blbost, a přitom neskutečná pecka. Máznuto na focacciu, spolu s karamelizovanou cibulkou a solí. Víc netřeba. Vypadá to parádně, recept by nebyl, prosím? Díky & dobrou chuť!
Maxel Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2022 @nizkotucnytvaroh Easy-peasy Oloupeš česnek. Množství vodevr, já dal tři paličky. A takový ty chytrý videa kde stačí protřepat stroužky ve sklenici… ani howno. Pěkně růčo! Do libovolné zapékací misky pošleš oloupaný česnek, zaliješ oliváčem a doplníš libovolným garnishem — od bylinek, po chilli. Dáš péct na 120st. 90min. Doporučuju misku ještě dát na plech, kdyby to někde vyteklo, ať nejni zayebaná celá trouba. Po hoďce a půl vyndáš, česnek sliješ (olej nevylejvat, lahoda třeba na pečené brambory), a máš vlastně hotovo. Namazat 3-4 stroužky na chleba, posolit. Maňána
mAra_ Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2022 (upraveno) Já chtěl dneska dělat daňčí sekanou ... Tak jsem vytáhl kus daňka z mrazáku a že uvidíme.... A ono to je tak moc krásné maso, že jsme sekačku odpískali a budou medailonky.... Upraveno 7. srpna 2022 uživatelem mAra_
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2022 (upraveno) Zkusil jsem líčka na víně trochu jinak, odpočaté po zatažení v alobalu, a po zarestovani základu, jen tažené dlouho v nízkém (za)pékáčku. Kvalitní protlak, portské, nové koření, čerstvý rozmarýn, tymián & majoránka. Brambora pečená v alobalu, a pak rozstouchnuta, stejně jako celer, který byl po dopečení nastrouhaný k bramboru. Sůl, pepř, a voilá. Na to, že jsem úplně zapomněl na máslo, je omáčka výborná, jak konzistencí, tak chutí. Nakonec líčka jednou na plátky, jednou klasika, což s fakt ostrým nožem i jde, a líbí se mi to víc než celá flákota na talíři jo a petrželový chips, abych zužitkoval zbytky. Upraveno 10. srpna 2022 uživatelem nizkotucnytvaroh
Pandera Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2022 Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Zkusil jsem líčka na víně trochu jinak, odpočaté po zatažení v alobalu, a po zarestovani základu, jen tažené dlouho v nízkém (za)pékáčku. Kvalitní protlak, portské, nové koření, čerstvý rozmarýn, tymián & majoránka. Brambora pečená v alobalu, a pak rozstouchnuta, stejně jako celer, který byl po dopečení nastrouhaný k bramboru. Sůl, pepř, a voilá. Na to, že jsem úplně zapomněl na máslo, je omáčka výborná, jak konzistencí, tak chutí. Nakonec líčka jednou na plátky, jednou klasika, což s fakt ostrým nožem i jde, a líbí se mi to víc než celá flákota na talíři jo a petrželový chips, abych zužitkoval zbytky. Jak s ostrým nožem? Vždyť líčka jsou tak rozpadavé maso, že se dají krájet lžící.
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2022 Právě proto, jak se to rozpadá, je umění to nakrájet, a ne rozdrobit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se