montemar Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Odesláno 9. září 2022 domácí sulc. tyhle věci miluju. jsou zdravé
Návštěvník Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Odesláno 9. září 2022 (upraveno) Já se musím podělit o radost. Pořídil jsem si takovouhle blbost na zauzení štěpkou a dnes tím protáhl lososa. Premiéra. A dopadl skvěle. Odlupoval se, plný šťávy s uzenou chutí. Jen sůl, citron, čerstvě namletý pepř, chleba a uškubnutý rajčata. Musím se ještě naučit to poladit s různými bylinkami, trocha cukru kvůli barvě, no spousta zábavy. Dle videí zvládne do velikosti tak 1,5 kg pečeně z velkýho zvířete snad všechno. Upraveno 9. září 2022 uživatelem Roman I.
Spongebob Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 Mě za chvilku čeká tenhle kousek telecí špičky a k tomu mi žena spíchne majdu s hříbků co jsme ráno nasbírali v lese . Příloha vařený brambory ve slupce.
Maxel Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 Pecka! Akorát ta majda se někde zatoulala
Spongebob Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 před 36 minutami, Maxel napsal: Pecka! Akorát ta majda se někde zatoulala Jo no spíš mi udělala takový ragů..
Radek124 Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 (upraveno) Ráno jsem byl ještě na houbách - a protože jeden předem nikdy neví s čím se vrátí (s nůší a kosou bych nenašel ani prašivku), tak v troubě už se potila šunka á-la Maxel... PS: Jinak ty erteple na poslední půlhodinu přihozené "eintopf" k masu jsou prima hack k absorpci přebytečných solí - rozhodně lepší než je nasolovat, kořenit, mastit a škvířit na plechu zvlášť Upraveno 10. září 2022 uživatelem Radek124
Návštěvník Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 (upraveno) Pokus c2 siven a makrela. Pred koncem zauzeni do štěpky trochu šalvěje. Zatím siven vede. Upraveno 10. září 2022 uživatelem Roman I.
Bob Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 Ja dnes rychlovka, skoro cesar s krevetama
Maxel Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Odesláno 11. září 2022 Dneska jenom chuťovka k vínu, došli sousedi. Pizza šneci z listového těsta.
Radek124 Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Odesláno 17. září 2022 Vzhledem k nadnormativní lesní nadílce jsem se dneska překonal: Absentující červíci z lehce opepřených hříbků byli nahrazeni najemno nasekaným česnekem a nudličkama z plátku slaniny z Mangalice na oliváči, slepené je to crème fraîche s plátkem Danbo (takže i psisko se zoufale domáhalo přídělu, přestože houby nesmí), zastříknuto Sherry, na podklad "Al dente" Linguine a na dozdobení zelenisko s parmazánem
bohus76 Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Odesláno 17. září 2022 V 13. 9. 2022 v 17:44, Tom4 napsal: Dneska budou topinky s masovou směsí A finálnoz produkt neukáže Já dnes dva druhy Francouzských brambor, jedny klasika a druhé s kysanym zelim.
Tom4 Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Odesláno 17. září 2022 Final produkt byl velmi rychle sežrán, ale polepšuju se Guacamole.
krutor Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Odesláno 20. září 2022 Varim si k veceri zebra Nejaky napad jakou pak udelat polevku? Zatim mam v hlave zelnacku.
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Odesláno 22. září 2022 Pečený kotlet z Přeštíka, česnekové grenaille, nakládaný pečený fenykl, sázené vejce, rukolo-tymianová omáčka, a růžový pepř.
Tom4 Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Odesláno 22. září 2022 Krásný, moc hezky to vypadá Já peču, protože mám rád sladký
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se