Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

všechno má začátek i konec

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se musím podělit o radost. Pořídil jsem si takovouhle blbost na zauzení štěpkou a dnes tím protáhl lososa. Premiéra. A dopadl skvěle. Odlupoval se, plný šťávy s uzenou chutí. Jen sůl, citron, čerstvě namletý pepř, chleba a uškubnutý rajčata.  Musím se ještě naučit to poladit s různými bylinkami, trocha cukru kvůli barvě, no spousta zábavy. Dle videí zvládne do velikosti tak 1,5 kg pečeně z velkýho zvířete snad všechno. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě za chvilku čeká tenhle kousek telecí špičky a k tomu mi žena spíchne majdu s hříbků co jsme ráno nasbírali v lese 😊. Příloha vařený brambory ve slupce.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ráno jsem byl ještě na houbách - a protože jeden předem nikdy neví s čím se vrátí (s nůší a kosou bych nenašel ani prašivku), tak v troubě už se potila šunka á-la Maxel...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

PS: Jinak ty erteple na poslední půlhodinu přihozené "eintopf" k masu jsou prima hack k absorpci přebytečných solí - rozhodně lepší než je nasolovat, kořenit, mastit a škvířit na plechu zvlášť :speak_cool:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k nadnormativní lesní nadílce jsem se dneska překonal: Absentující červíci z lehce opepřených hříbků byli nahrazeni najemno nasekaným česnekem a nudličkama z plátku slaniny z Mangalice na oliváči, slepené je to crème fraîche s plátkem Danbo (takže i psisko se zoufale domáhalo přídělu, přestože houby nesmí), zastříknuto Sherry, na podklad "Al dente" Linguine a na dozdobení zelenisko s parmazánem :cheff:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 13. 9. 2022 v 17:44, Tom4 napsal:

Dneska budou topinky s masovou směsí 😂

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A finálnoz produkt neukáže 🤪😋 Já dnes dva druhy Francouzských brambor, jedny klasika a druhé s kysanym zelim.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pečený kotlet z Přeštíka, česnekové grenaille, nakládaný pečený fenykl, sázené vejce, rukolo-tymianová omáčka, a růžový pepř.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...