(Miloš) Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Taky mi cca 3 tejdny zpátky volal nějakej šikula z Vodafonu, že má pro mě úplně nový a lepší služby a vůbec nechtěl slyšet, že jsem spokojenej s tím co mám, nakonec dokonce začal vyhrožovat, že to stejně budou mít všichni a že se budu muset přizpůsobit, což mě pěkně nasralo a poslal jsem ho někam. Máme nějakou domluvu, ještě na rok a půl cca, tak doufám, že mi ten pokrok nebudou nutit násilím, protože zpátky k tmobilu cesta nevede a O2 je mi nevím proč odjakživa nesympatický, jo, vlastně vím, protože jsme roky hráli takovou tu hru, že když si každý 2 roky nezavolám, nestačím se divit, kolik platím. Takže budu asi muset hledat nejakýho operátora mimo tyhle 3, což se mi doteď úplně nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Riešim nútený prechod u Vodafonu na nový tarif s neobmedzeným internetom, no s rýchlosťou 2 Mb/s. Dá sa s tým normálne existovať? Mne to príde ako rýchlosť z doby kamennej. Konkurencia ponúka obmedzené dáta, ale s rýchlosťou 10 Mb/s, resp. s plnou - všetko za podobné ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Zkousel jsem to asi pred rokem a pul kdyz jsem resil novy tarif. Ty 2mb jsou fakt sakra malo (nedalo se ani normalne podivat na video na youtube). Ale v dnesni dobe (pokud nemas nejaky uvazek) si muzes nechat tarif aktivovat, vyzkousis si to a kdyz usoudis ze je to nevyhovujici, muzes proste prejit jinam bez sankce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 @Pepino777 Díky za zdieľanie skúsenosti :-). Jasne, máš pravdu. Len si hovorím, či to neurýchliť a rovno neprejsť k inému operátorovi za menšie peniaze s väčšou rýchlosťou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Full HD (1080p) stream vyzaduje minimalne 5Mbit/s, cize idealne 7-8Mbit/s. 2Mbit/s je v roku 2023 uplny vysmech, kor ked sa operatori predbiehaju kto najrychlejsie rozsiruje 5G siet. Tato rychlost je vysmech podla mna aj v rovikovej Afrike.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Pokud máš nabídku rychlejšího netu za menší peníz, není co řešit. Možná jen pokrytí, ale to už poslední dobou není takový problém. Údajně ho má stejně nejhorší vodafone, takže si asi můžeš jenom polepšit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Umí někdo výhodně T-Mobile na 3, případně 4 tel. čísla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 (upraveno) Prosím radu: Dcera dlouhodobě v Chorvatsku (3 měsíce). U nás neomezený tariv, včetně dat T-Mobile. A v Chorvatsku jí přišel mejl, že má vyčerpaná data... Někde jsem našel říkání o EU limitu, ale platí to i u neomezených tarifů? Bude lepší si koupit chorvatskou E-simku a volat přez ni? Upraveno 7. července 2023 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Zrovna teď jsem narazil na tohle: https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/dovolena-datove-neomezeny-tarif-omezena-porce-dat-mimo-cesko.A230629_142353_mobilni-operatori_LHR Mělo by to bejt teda asi víc než 3GB? Stejně bych ale volil místní SIM. Na data místní, na volání do Čech českou nebo přes data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Před hodinou, Radimk napsal: Prosím radu: Dcera dlouhodobě v Chorvatsku (3 měsíce). U nás neomezený tariv, včetně dat T-Mobile. A v Chorvatsku jí přišel mejl, že má vyčerpaná data... Někde jsem našel říkání o EU limitu, ale platí to i u neomezených tarifů? Bude lepší si koupit chorvatskou E-simku a volat přez ni? T-Mobile teď dává na léto 30gb dat zdarma. Ať si aktivuje v appce. Jinak volání by měla mít pořád zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Mám neomezené data u T Mobile ale v zahraničí v EU mám limit 30 GB měsíčně. Pokud je potřeba více tak asi druhá SIM, pokud má mobil co umí 2 SIM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 (upraveno) Je to podle typu neomezeného tarifu u T-Mobile, já mám 4XL a EU data limit 52 GB, jde to najít v Můj T-Mobile. Upraveno 7. července 2023 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 (upraveno) Taky mám neomezená data, ale po vyčerpaní to maká pomaleji. Ale letní data navíc jsou každoroční příjemný bonus. Udělám hotspot a děti aspoň můžou využívat tablety... Upraveno 7. července 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 V 7. 7. 2023 v 9:01, kloubik napsal: Mám neomezené data u T Mobile ale v zahraničí v EU mám limit 30 GB měsíčně. Pokud je potřeba více tak asi druhá SIM, pokud má mobil co umí 2 SIM. Máš 30 GB měsíčně přes prázdniny, nebo jinak? Pokud přes prázdniny, tak 30 GB na oba měsíce, to je 15 + 15 GB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Nakonec mám asi víc. T mobile měnil tarify a přiznám se že jsem to nesledoval, koukám že mám 3XL a asi teda 44GB v zahraničí. Měsíčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 před 5 hodinami, kloubik napsal: Nakonec mám asi víc. T mobile měnil tarify a přiznám se že jsem to nesledoval, koukám že mám 3XL a asi teda 44GB v zahraničí. Měsíčně. Ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 (upraveno) Tak pořešeno. Díky za rady. "Neomezený student" je hodně osekaný, až řada XL má opravdu dost dat. A mladá pracuje v rezortu, kde je wifi hodně omezené, tak musime trochu přitlačit. Upraveno 9. července 2023 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Ahoj všem, nemáte, prosím, někdo kontakt na zástupce O2 pro firemní zákazníky, se kterým bych mohl zkonzultovat možnosti telekomunikačních služeb u O2? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 V 8. 1. 2024 v 9:37, Libor_OV napsal: Ahoj všem, nemáte, prosím, někdo kontakt na zástupce O2 pro firemní zákazníky, se kterým bych mohl zkonzultovat možnosti telekomunikačních služeb u O2? Děkuji. Ahoj, pošli mi IČ firmy, zkusím ti to zjistit. Záleží na velikosti a regionu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se