Přejít na obsah

Operatori CZ

Doporučené příspěvky

Taky mi cca 3 tejdny zpátky volal nějakej šikula z Vodafonu, že má pro mě úplně nový a lepší služby a vůbec nechtěl slyšet, že jsem spokojenej s tím co mám, nakonec dokonce začal vyhrožovat, že to stejně budou mít všichni a že se budu muset přizpůsobit, což mě pěkně nasralo a poslal jsem ho někam. Máme nějakou domluvu, ještě na rok a půl cca, tak doufám, že mi ten pokrok nebudou nutit násilím, protože zpátky k tmobilu cesta nevede a O2 je mi nevím proč odjakživa nesympatický, jo, vlastně vím, protože jsme roky hráli takovou tu hru, že když si každý 2 roky nezavolám, nestačím se divit, kolik platím. Takže budu asi muset hledat nejakýho operátora mimo tyhle 3, což se mi doteď úplně nechtělo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 538
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Riešim nútený prechod u Vodafonu na nový tarif s neobmedzeným internetom, no s rýchlosťou 2 Mb/s. Dá sa s tým normálne existovať? Mne to príde ako rýchlosť z doby kamennej. Konkurencia ponúka obmedzené dáta, ale s rýchlosťou 10 Mb/s, resp. s plnou - všetko za podobné ceny. 

Odkaz ke komentáři

Zkousel jsem to asi pred rokem a pul kdyz jsem resil novy tarif. Ty 2mb jsou fakt sakra malo (nedalo se ani normalne podivat na video na youtube). Ale v dnesni dobe (pokud nemas nejaky uvazek) si muzes nechat tarif aktivovat, vyzkousis si to a kdyz usoudis ze je to nevyhovujici, muzes proste prejit jinam bez sankce. 

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsíci...

Prosím radu:

Dcera dlouhodobě v Chorvatsku (3 měsíce). U nás neomezený tariv, včetně dat T-Mobile.

A v Chorvatsku jí přišel mejl, že má vyčerpaná data...

Někde jsem našel říkání o EU limitu, ale platí to i u neomezených tarifů?

Bude lepší si koupit chorvatskou E-simku a volat přez ni?

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

Zrovna teď jsem narazil na tohle: https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/dovolena-datove-neomezeny-tarif-omezena-porce-dat-mimo-cesko.A230629_142353_mobilni-operatori_LHR

Mělo by to bejt teda asi víc než 3GB? Stejně bych ale volil místní SIM. Na data místní, na volání do Čech českou nebo přes data.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Radimk napsal:

Prosím radu:

Dcera dlouhodobě v Chorvatsku (3 měsíce). U nás neomezený tariv, včetně dat T-Mobile.

A v Chorvatsku jí přišel mejl, že má vyčerpaná data...

Někde jsem našel říkání o EU limitu, ale platí to i u neomezených tarifů?

Bude lepší si koupit chorvatskou E-simku a volat přez ni?

T-Mobile teď dává na léto 30gb dat zdarma. Ať si aktivuje v appce. Jinak volání by měla mít pořád zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 7. 7. 2023 v 9:01, kloubik napsal:

Mám neomezené data u T Mobile ale v zahraničí v EU mám limit 30 GB měsíčně. Pokud je potřeba více tak asi druhá SIM, pokud má mobil co umí 2 SIM.

Máš 30 GB měsíčně přes prázdniny, nebo jinak? 

Pokud přes prázdniny, tak 30 GB na oba měsíce, to je 15 + 15 GB. 

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
V 8. 1. 2024 v 9:37, Libor_OV napsal:

Ahoj všem,

nemáte, prosím, někdo kontakt na zástupce O2 pro firemní zákazníky, se kterým bych mohl zkonzultovat možnosti telekomunikačních služeb u O2?

Děkuji.

Ahoj, pošli mi IČ firmy, zkusím ti to zjistit. Záleží na velikosti a regionu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...