kloubik Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 (upraveno) V pondeli jsem okukoval na letisti tyhle Moony a musim rict, ze nazivo je ten hnedy cifernik a remen bomba. Upraveno 18. září 2013 uživatelem kloubik
bandicoot Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Dneska po sedmé ráno na světlech na Dlabačově vedle mě stál maník v bílém Yetti a na ruce B-Uhr od Steinhartu.
M10 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 uplne se mi sbihaji sliny, jeste ze zitra vyrazim taky, letos jsem nezakopnul jeste ani o holubinku Tak včera i manželka se pochlubila : včera objížděla zácpu na D1 a u Ostředku našla tenhle poklad....
prazskej Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Dnes v hotelu obyčejní podkoní a doprovod "podržtašků" jednoho chudého bahrajnského prince Ti chudší, co se nevešli v Mostě do "Stanu"Hublot full gold 2x, zbytek rolexky a řidič vobyčejný brajtle s šutrama. Zřejmě dobrej team, STS Bahrajn! Kuwa, hned jsem si na to vzpomněl u pumppy, nafta 34,90Kč. To se to pak nakupuje Hubloty! Jako součást princova souboru podržtašků z české strany jsem se taky docela kochal. Nejen hodky, ale i jeho G63 AMG bylo hodně v pořádku. Zpět k vláknu, včerejší ČSA FCO-PRG taky slušná sbírka, 2 řady kolem mě dáma Ulysse Nardin, vedle TH Carrera a RLX. Ulysse slušely velmi
JR_2010 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Tak včera i manželka se pochlubila : včera objížděla zácpu na D1 a u Ostředku našla tenhle poklad.... Já Tě nechci nějak popichovat, ale kdyby mi manželka z cesty domů po D1 přivezla hříbky, tak bych z toho usoudil, že byla asi někde v lese, z čehož bych byl trochu překvapený, ale kdyby s nima ještě přinesla pánský hodinky, tak to bych asi trochu znervózněl...
Frostie Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) Máš s tímhle modelem vlastní zkušenost? Dohledal jsem na eBayi svůj nákup z loňskýho jara, označení modelu sedí přesně, vzhledově byly naprosto totožný a jsem si naprosto jistej, že pouzdro bylo kovový, protože jsem na něm udělal celkem hlubokou rýhu a taky pár ťukanců. Takže buď mají chybu v katalogu, nebo je pro letošek začali dělat z plastu, což by teda bylo opravdu smutný.mám, ale je to už dýl. Já jsem je kupoval někdy 2002, to byl ještě komplet kov. Poslední léta bohužel kovu v nabídce ubývá a přibývá probarvených resin pouzder, i u tohoto modelu Edit: A pak jsem na ebayi našel A 168, tam píšou case material stainless steel, tak nevím... http://www.ebay.com/itm/Original-Casio-Watch-Blue-Light-A-168WA-1U-/151120320852?pt=AU_Watches&hash=item232f791954 Upraveno 19. září 2013 uživatelem Frostie
M10 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Já Tě nechci nějak popichovat, ale kdyby mi manželka z cesty domů po D1 přivezla hříbky, tak bych z toho usoudil, že byla asi někde v lese, z čehož bych byl trochu překvapený, ale kdyby s nima ještě přinesla pánský hodinky, tak to bych asi trochu znervózněl...Hodinky byly moje...pro představu velikosti hřibů.Jinak manželka je správná hospodyňka...takže když se zastaví v lese a donese kromě hříbků (které nikdo z nás stejně nejí) i třeba hodinky...no tak když budou kvalitní, tak bych ani neprotestoval Ale už toho nechám, ať nejsem OT
kvejkr Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Bohužel nic moc na veletrhu hodinek, jediny zajimavy byl stanek chronoshopu a par tudoru opravdu tragicky...v každým hodinářství je víc zajímavých kousků.
Frostie Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 zajímavý nápad, kvalita strojku: obyčejná bezkamenová Miyota Quartz, cena akorát... http://www.berlin-watch.com/Armbanduhren/BERLIN-WATCH-bw.html
maty Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Dneska v Mladé Boleslavi v Bille měl borec Monstra na nato strapu...někdo odsud ?
Exiztence Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Dneska v 125ce dva páni jeden starší Seiko 5ky a druhy Stowa Antea s velkou vterinovkou, někdo z fora ? Ha tak prej jo Upraveno 24. září 2013 uživatelem Exiztence
pebe Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 dnes u p.Frýdla na Florenci Superoceany Heritage, šly na servis :-)
IzTaPa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Daytony v oceli - nekdo z mistnich v severni africe?
Rampelnik Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Zenith Defy Classic Open - Bar, který neexistuje
Ondoni Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Včera na náplavce dával pán pivko s Prim sport II ve velmi zachovalém stavu (na tropiku)...vedle stolu zaparkovaná červená kolobrnda, řekl bych že jeho
pebe Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 dnes ráno na zastávce Palmovka, Omega SMP GMT špionská fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 dnes ráno na zastávce Palmovka, Omega SMP GMT špionská fotka26092013319.jpg To je docela zajímavá fotka, chvilku jsem přemýšlel, co je to za ornament a pak mi došlo, že je to foceno přes sklo...navíc to vypadá, že pán nosí lodičky nebo balerínky
pebe Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 jak koukám poslední dobou po zápěstích, tak jsem si bot nevšiml, no ještě že jsem nezkusil Kozu, bych si mohl taky pěkně naběhnout ;-)
gunman Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 na sobotním srazu po 20-ti letech od střední profesor - 83let - pozlacené hranaté prim automatprofesorka - 67let - hodně, ale opravdu hodně dodrbané prim sport 2 na tahu
El Nano Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 znuděně sedim v pendolinu z Prahy, prošel chlap, koukám na zápěstí a ony to byly moony na tahu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se