Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera v půl šesté jsem se na magistrále zdravil s kolegou v černém Opelu Omega V6, konečně jsem potkal někoho s nálepkou. :)

Odesláno

Dnes ráno, Šimáčkova. Pán v šedých kalhotách, černé polotričko, Acqua di Gio Profumo a bicolor Daytony :)

Tak s tím bych si rozuměl, obvykle nosím béžové kalhoty, bílé polo, Acqua di Gi? Absolu a Expy :D

Odesláno

Včera v půl šesté jsem se na magistrále zdravil s kolegou v černém Opelu Omega V6, konečně jsem potkal někoho s nálepkou. :)

To byl uživatel Colommbo, viz. vlákno co mě potěšilo. :-)

Odesláno

Moj mobil ma fakt ubohy fotak, dnes som sa cca 5min pri nastupovani do liet snazil tvarit nenaoadne zachytit tieto Astron-y, este GMTcka ale to bolo uz nerealne fotite2c5295fbb48650b3b942337a392b3bc.jpg

Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku

Odesláno

včera okolo 8 směr žižkov, mladej chlápek s červenou síťovkou a koženou brašnou a na ruce primky s modrým cifrem a datem, někdo místní?

Odesláno

Včera šok ... stojím na Staromáku a čumím za zády malíře, jak maluje nějaké dvě turistky ... , přistoupí ke mě Korejec s přítelkyní a pochválí mi Breitle Avengery, čumím, jako blázen on na ruce Tudory BB, prohodli jsme pár slov. Tady se mi to nestane, jak je rok dlouhej a náhle kolega z východu, ještě s krásnými Tudory, tak mě to potěšilo. Pak mě trochu mrzelo, že jsem ho nepožádal o wristshot, ale vypadali bychom jak exoti :D ... by mě nenapadlo, že člověka s Tudory zaujmou Béčka, fakt potěšil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...