Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

asi pred tydnem na Florenci me chlapek s modrym batuzkem divne okukoval, tak jsem ho zacal okukovat taky. zahlidnul jsem igeny na gume. vypadaly uplne nove, pekne se leskly. pri pokusu o tajnou fotku jsem byl odhalen, ale delal jsem jako ze nic  :ph34r:  :whistle:

post-17159-0-14033500-1462725757_thumb.jpg

Odesláno

Dnes večer v lince 138 směr Čimice přistoupila na Průmyslové pěkná holka s takovým hromotlukem a na ruce Traser Officer Pro na kůži. Na holku dost neobvyklé hodinky. Na špionážní foto jsem si netroufl tak jen ilustrační z webu.

post-7078-0-67361300-1462994105_thumb.jpg

Moc jí slušely. Její přítel neměl hodinky žádné.

Odesláno

Dneska na Cimrmanovi starší paní okolo 50ky na krku řetěz BVLGARI a na ruce nějaký pánský Hubloty (těžko říct, zda origo), který na ní doslova plavaly. Strašnej nevkus.

Odesláno

ve středu let KLM z Amsterodamu do Prahy parta holanďanů, jeden BLNR a druhej Sub bicolor, ty BLNR sou boží, když sem se na ně podíval tak popáty tak se zač smát, moje PAM nezaregistroval:-)

Odesláno

Dnešní akce na zámku Lešná u Valašského Meziříčí:

výstava historických hodin a

přednáška o měření času (M. Leskovjan z Hvězdárny Vsetín) - pár pěkných hodin a přednáška o hvězdářských komplikacích v hodinkách.

Na závěr přednášky jsem zkusil i kozu - sice bez úspěchu, ale při následné diskusi přednášející přiznal, že je místní (tichý) návštěvník.

b086397a352ae5183fb0d1132dd3a547.jpg

Odesláno

Včera na Garden food festivalu, kuchař z husích jater Filip Töpfer měl na ruce jako tooly Rolex Suby. Když něco kuchtil, praštil s nimi ošklivě o přepravky, které měl na stole. Nijak to neřešil, jen si je srovnal na ruce :)

Odesláno

ve středu let KLM z Amsterodamu do Prahy parta holanďanů, jeden BLNR a druhej Sub bicolor, ty BLNR sou boží, když sem se na ně podíval tak popáty tak se zač smát, moje PAM nezaregistroval:-)

Si myslel, že jsi bukvice no...:P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...