Pavel K. Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Potrefená Husa, Praha, OC Chodov - šéfuje tam CegyTak už tomu rozumím Dík
sejkoram Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 asi pred tydnem na Florenci me chlapek s modrym batuzkem divne okukoval, tak jsem ho zacal okukovat taky. zahlidnul jsem igeny na gume. vypadaly uplne nove, pekne se leskly. pri pokusu o tajnou fotku jsem byl odhalen, ale delal jsem jako ze nic
wizard-ov Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Teda.... co v tom metru dneska nejezdí...
VintageLover Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Dneska to bylo v práci výživný: Junghans Mega, bondovky, PO a nakonec staré DJ.
prischera Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Dneska v jedné pražské prodejně s outdoorovým vybavením měl prodavač PS2 na cambridge nato strapu.
Pavel K. Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Dnes večer v lince 138 směr Čimice přistoupila na Průmyslové pěkná holka s takovým hromotlukem a na ruce Traser Officer Pro na kůži. Na holku dost neobvyklé hodinky. Na špionážní foto jsem si netroufl tak jen ilustrační z webu.Moc jí slušely. Její přítel neměl hodinky žádné.
radouz Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Dneska na Cimrmanovi starší paní okolo 50ky na krku řetěz BVLGARI a na ruce nějaký pánský Hubloty (těžko říct, zda origo), který na ní doslova plavaly. Strašnej nevkus.
AndyAaron Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Dneska na Fifth Avenue muze mit obchod kdekdo:
kvejkr Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Dnes odpoledne na magistrale pan v bilem passatu Pamy plesnivky :-) to musel byt nekdo zdejsi...
Moty Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 ve středu let KLM z Amsterodamu do Prahy parta holanďanů, jeden BLNR a druhej Sub bicolor, ty BLNR sou boží, když sem se na ně podíval tak popáty tak se zač smát, moje PAM nezaregistroval:-)
Ruiz.aw Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Dnes v ambiente u kotvy dva kluci kolem třiceti, jeden PO, druhý něco na gumě, neviděl jsem pořádně.
Mareka01 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Dnešní akce na zámku Lešná u Valašského Meziříčí:výstava historických hodin a přednáška o měření času (M. Leskovjan z Hvězdárny Vsetín) - pár pěkných hodin a přednáška o hvězdářských komplikacích v hodinkách.Na závěr přednášky jsem zkusil i kozu - sice bez úspěchu, ale při následné diskusi přednášející přiznal, že je místní (tichý) návštěvník.
Robertilos Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Včera na Garden food festivalu, kuchař z husích jater Filip Töpfer měl na ruce jako tooly Rolex Suby. Když něco kuchtil, praštil s nimi ošklivě o přepravky, které měl na stole. Nijak to neřešil, jen si je srovnal na ruce
tombed Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 ve středu let KLM z Amsterodamu do Prahy parta holanďanů, jeden BLNR a druhej Sub bicolor, ty BLNR sou boží, když sem se na ně podíval tak popáty tak se zač smát, moje PAM nezaregistroval:-)Si myslel, že jsi bukvice no...
SCIFI Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Si myslel, že jsi bukvice no...ti mají přece jiný hodinky
ricous Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Tak ne Omegy, Hamiltony chci Foceno v sobotu na leteckym dnu RC modelů.
Kluk jako buk Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Lidová tvořivost fakt nezná mezí.
martin151 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Až si budete objednávat tah na hodinky ,zeptejte se u KLM
organic Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Vcera na letisti v Praze, AP Royal Oak v ruzovem zlate. Eyecatcher.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se