Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já furt doufám, že to je vtip a že to bude zase Craig. Do té role mi pasuje.

Dřív jsem měl za ideálního bonda Brosnana, ale díly s Craigem mají větší šťávu.

Teď koukám na ty možné varianty, tak bych brečel :(

https://www.gq-magazine.co.uk/article/new-james-bond

a kurvadrát ...  :thumbsdown_anim:

Pamutuju si dobře, jaké byly rozporuplné reakce na Craiga, ale tohle to síla. Nicméně dokud neseženou režiséra, tak je to stejně šumák

Odesláno

Tak Craig bude teď, to má podepsaný, ale na další pokračování tzn. někde kolem 2022? To už mu bude skoro 55.

A hlavně už nechtěl dělat ani tohle. On sám Brokolici poslal do pr... Akorát že kontrakt. A Elba to vyvracet musí, dokaď to nezveřejní ofiko produkce ne? :)

Odesláno

Já furt doufám, že to je vtip a že to bude zase Craig. Do té role mi pasuje.

Dřív jsem měl za ideálního bonda Brosnana, ale díly s Craigem mají větší šťávu.

Teď koukám na ty možné varianty, tak bych brečel :(

https://www.gq-magazine.co.uk/article/new-james-bond

Nejlepší Bond byl Connery, to snad ví každej ;) Elba jako Bond by mi nevadil. Vadil mi jako Heimdal v Thorovi. Černý severský bůh, to je prostě chujovina, byť je to komiksový nesmysl. Každopádně můj favorit z toho seznamu je Tom Hardy. 

Odesláno

ale je snad už od začátku ne? Podle mě je to právě ten úspěch u diváků ;)

Teď nevím, zda reaguješ na tu první, či druhou část. To o zastydlácké povaze nemyslím nijak pejorativně, spíš konstatace. K tomu druhému, speciálně od doby Craiga jsou bodovky v poloze současných akčňáků a není tam už ani nádech retra, jak za Brosnana.

Odesláno

Ten článek s kandidátama na Bonda mě baví... nechci vypadat jak rasista, ale jak píšou u toho Elby: "Why not: His age has been the biggest factor in the argument against Idris Elba..." Really?  A hned pod ním o několik odstínů světlejší Riz Ahmed a podtitulek "The first brown Bond?" :D

Jako na Craiga jsem si taky musel zvykat, ale černej Bond je fakt moc.... Stejně tak by mi vadilo kdyby novej Blade měl bejt třeba Tom Cruise a třetího Equalizera hrál Luděk Sobota... měla by být zachována nějaká tradice.... novej Tomb Raider taky nebyla krátkovlasá blondýna nebo Asiatka atd....

Jinak to už tam můžou rovnou obsadit třeba toho piráta z Kapitána Phillipse...tomu oblek sluší

post-32970-0-37101000-1535100130_thumb.png

Odesláno

Teď nevím, zda reaguješ na tu první, či druhou část. To o zastydlácké povaze nemyslím nijak pejorativně, spíš konstatace. K tomu druhému, speciálně od doby Craiga jsou bodovky v poloze současných akčňáků a není tam už ani nádech retra, jak za Brosnana.

narážel jsem na tu nereálnou fantasmagorii 

Odesláno

Ten článek s kandidátama na Bonda mě baví... nechci vypadat jak rasista, ale jak píšou u toho Elby: "Why not: His age has been the biggest factor in the argument against Idris Elba..." Really?  A hned pod ním o několik odstínů světlejší Riz Ahmed a podtitulek "The first brown Bond?" :D

Jako na Craiga jsem si taky musel zvykat, ale černej Bond je fakt moc.... Stejně tak by mi vadilo kdyby novej Blade měl bejt třeba Tom Cruise a třetího Equalizera hrál Luděk Sobota... měla by být zachována nějaká tradice.... novej Tomb Raider taky nebyla krátkovlasá blondýna nebo Asiatka atd....

Jinak to už tam můžou rovnou obsadit třeba toho piráta z Kapitána Phillipse...tomu oblek sluší

a co Scullyová? :)

Odesláno

Je trochu smutný, že jsme se dostali do doby, kdy jde v klidu říct, že Colin Farrell je sice typově vhodnej, ale na Bonda má blbej přízvuk a nejde bez rasisitický pachutě říct, že Idris Elba je taky typově vhodnej, ale na Bonda má blbou barvu.

Vždyť je hafo jinejch supr akčních filmů s černejma borcema, tak proč to musej roubovat do Bonda.

Odesláno

Je trochu smutný, že jsme se dostali do doby, kdy jde v klidu říct, že Colin Farrell je sice typově vhodnej, ale na Bonda má blbej přízvuk a nejde bez rasisitický pachutě říct, že Idris Elba je taky typově vhodnej, ale na Bonda má blbou barvu.

Vždyť je hafo jinejch supr akčních filmů s černejma borcema, tak proč to musej roubovat do Bonda.

třeba se kvůli té kontroverzi bude o Bondovi více mluvit = větší zájem a reklama pro tvůrce?

Odesláno

Nejlíp by udělali, kdyby natočili víc verzí Bonda. Si vemte třeba film "Horší než smrt" - ten existuje v evropský verzi (2007), indický verzi (2009) a afroamerický verzi (2010), a všechny měly úspěch :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...