mamenec Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Do VIP to asi uplne neni, tak to povesim sem. Ty smartwatche vystavuje na titulce jako kdyby mel nejmin full gold rolby Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Bohužel jsem nestihl foto, ale kolem 11:30 na zahrádce v Pivovaru na Národní v Praze postarší pán bicolor Suby. Padly mu skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 tak se hrabu v tisícovce fotek, co jsem napráskal na leteckém dnu tady u nás v Chebu a koukám, že jeden z členů RB flying bulls - Míra Krejčí má jako jediný vidět hodinky, ale popravdě - vůbec netuším co. Škoda, že jsem si toho pro letadla okolo nevšiml, bych to vzal čtyřkilem a bylo by hned jasno... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 bejci v akci...a snad mi odpustite tenhle off topic plevel, ale skoda se nepokochat (myslete na ty hodinky, co maj urcite vsichni piloti na ruce ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Ty hodinky netuším, tipoval bych nějaké Citizeny, ale ty fotky letadel v akci jsou naprosto super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Ty fotky letecký jsou vážně super, fakt skoro jak reklama na Brajtle, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Možná bys ještě chvíli moh plevelit. To jsou brutální fotky. Catalina je nádherný éro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 před 12 hodinami, Robero79 napsal: bejci v akci... a snad mi odpustite tenhle off topic plevel, ale skoda se nepokochat (myslete na ty hodinky, co maj urcite vsichni piloti na ruce ) Odpovím jen v případě jednoho, a to Honzy R. https://www.redbull.com/cz-cs/flying-bulls-rozhovor-jan-rudzinskyj Ten má Hanharty, tuším, že nějaký Pioneery, ale přesně už si to nepamatuju. Takže hodnky (aspoň občas) nosí a dokonce stylový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Super fotky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Ty dvojplošníky jak letí synchro, kurňa jak oni synchronizují ty vrtule??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Pri focení je zastaví, jako když vytáhneš korunku při focení hodinek :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Nojo no, vytuněnej hacking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Ty hodinky netuším, tipoval bych nějaké Citizeny, ale ty fotky letadel v akci jsou naprosto super.taky me ty citizeny napadly, maji podobne pouzdro i tah jako jedny, co mel tata v 90.letech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 diky za pochvalu, tak jestli je zajem, nahodim behem vikendu jeste par fotek navic... :-) treba L-29 Delfin, nebo vrtulnik v premetu (taky nejakej blazen od RB)stroje paradni, skoda ze k tem fotkam nemam i zvukovy doprovod - kdyz proletali tesne kolem nas ty dva Harvardy s hvezdicovyma motorama, to byla slast...nejvic me fascinovala Catalina, netusil jsem jak je to ve skutecnosti velky letadlo, ty kridla jsou impozantni.Stearman a Brajtle, to je klasika vsech klasik, uplne jsem na tom pilotovi citil vintage Navitimerydvojplosniky se jmenuji Bücker a byly synchonizovany jak jednovajecny dvojcata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Jsem taky pro víc offtopic fotek letadel, tohle je paráda, díky @Robero79! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Nadherny fotky, kloboucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Tak jsem poprvé v životě potkal někoho z Chronomagu. Neděle, zámek Častolovice, obídek s rodinkou a pan vrchní se jen tak přitočí v tom shonu a říká že mám pěkný hodinky. No nedalo mi to a koukám a on na ruce Orlíky. Následoval krátký fajn pokec a wristshoot, jen na kozu jsme asi oba zapomněli... Takže skvělá náhoda a setkání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Celej den čekám, kde ta fotka vyleze Za kozu je u nás zákusek zdarma, zatím šel jednou. Pomáhat manželce v kavárně je za odměnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 LHC 41mm ve vytahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 IKEA, dedula mel AP RO Diver chrono a s sebou zlatokopku co mu tlacila vozik. Kombinace zluteho cifru a oranzove gumy mi neprisla uplne stylova. Slecna by se jiste hodila do Clockyho fešn vlakna, nebot mela dlouhy triko a pod nim pouze kalhotky, coz mi vcelku stylovy prislo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se