Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 27. 9. 2020 v 14:54, Vanilla napsal:

Just Coffe 🙂 Má toho více. Namátkou kromě těch tuňáku střídá i Constellation, Gshocky, Longhines apod.

Tak to abych zašel častěji, jak to tak čtu :)

Odesláno

Dnes jeden mladík ve Vintage Garage na ruce pěkný Laco B-uhr. Pochválil jsem, ale na víc nedošo...řekl bych ale, že můsí být místní. Kterej nechronomagor si koupí fliegery ještě navíc s B dialem :-).

Odesláno

Dneska Karlín u viaduktu a starý citizen aqualand na bond strapu v Subaru outback, to musí bejt někdo odsud 🤟

Odesláno

Chlapi kurňa chtělo by to nějaké poznávací znamení. Třeba ocelový prsten s logem chronomagu nebo tak. Je to utopie, ale stejně..  

Odesláno

Zlatej chain s lebkou a když se náhodou někdo rozhodně skončit s hodinkama a koupí Garminy, bude ho muset vrátit do obřadní síně chronomagu.

Odesláno
před 6 minutami, ragu napsal:

Zlatej chain s lebkou a když se náhodou někdo rozhodně skončit s hodinkama a koupí Garminy, bude ho muset vrátit do obřadní síně chronomagu.

Spíš s kozou ne...? Panečku, to by byla nádhera.

Odesláno

No, raději bych se držel trochu při zdi

Ale ne zas moc, abych si na hodinkách nepodřel sklíčko, to je moje nightmare ja se říká

Odesláno

To bylo jen pro inspiraci...Datle, tak se toho ujmi, udělej limitku, já myslím, že by zájemců bylo mraky, pro chudáky to udělej v oceli, to by Ti mohl píchnout třeba beeman, a pro bohatý metrouše ve zlatě s diamantama, to bys mohl oslovit třeba Longa.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...