Petr.S Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Nejsou to teda hodinky, ale zajímalo by mě, jestli na těch discích vidím jenom já ten jejich znak z minulých dob nebo ještě někdo jinej? Zajímalo by mě, jestli vývojáři čerpali z historie nebo kde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Očkovací centrum v OC Chodov - certifikát mi tisknul Vedoucí odboru informatiky z IKEMu (doufám, že to mám správně) a na ruce Panerai. Třeba se nám tu někde schovává Na fotku nejsem dost velký frajer … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Dnes to šlo. Burácení v udolí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Pekny spionovky. Kdyz ma clovek zrcadlovku s teleobjektivem, tak se to da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Přesně tak, kolem mne desítka fotografů s telátkama, takže úplně v klidu. Prostě jeden v davu no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Dnes na linkedin, 1982 ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 @Petr.S to jsem už taky kdesi fotil, auto bylo vystavené před pneuservisem. To víš, auto z Němec, znak z Němec ... Řekl bych, že jim to nevyšlo, nebo naopak vyšlo až příliš dobře. Tak si vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 V 16. 7. 2021 v 15:22, Petr.S napsal: Nejsou to teda hodinky, ale zajímalo by mě, jestli na těch discích vidím jenom já ten jejich znak z minulých dob nebo ještě někdo jinej? Zajímalo by mě, jestli vývojáři čerpali z historie nebo kde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vidim, a toto je zase v BA V McDonald's Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 (upraveno) Obchod v BA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. července 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 To jsou ale gauneri, kdyz pouzivaj obrazce pripominajici svastiku, ktera tu byla daleko driv nez ji strycek Adolf znasilnil. Ja bych to vsechno hned zrusil a zakazal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Dnes přišel do naší kavárny mladej kluk s bronzovýma orlíkama. Pochválil jsem mu je, ale vypadal, že ho to obtěžuje a moje Zekonovky ho absolutně nezajímali. Asi nemá smysl se ptát, jestli někdo odsud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Jeden můj nový kolega má Seiko Prospex (myslím, že to jsou SBP149J1 nebo SPB143J1). Jen jsem se zahleděl, ale téma jsem rozhodně neotvíral. To by pak nutně došlo i na to co mám já na ruce a nemusí o mně všichni vědět jakej jsem magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Tchýně se mi musela pochlubit. Když pominu všechny problémy, vůbec bych netušil kolik je hodin... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Bouda Burgr v Chlumu u Trebone. Pan na ruce Becka, pani tricko Hamilton. Trosku jsme po sobe koukali, ale prilezitost moc nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 37 minutami, ismit napsal: Tchýně se mi musela pochlubit. Když pominu všechny problémy, vůbec bych netušil kolik je hodin... To je peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 43 minutami, ismit napsal: Tchýně se mi musela pochlubit. Když pominu všechny problémy, vůbec bych netušil kolik je hodin... Co je spatneho na pasovani diamantu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Aspoň vidíte že reálnému babskému vkusu tady vůbec nerozumíme, takže je zbytečné kupovat jim cokoliv hodnotného… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Ve Slavonicích ve věži je prodejní výstav hodin z LP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Dneska na jednání advokát protistrany. Něco se mi na nich nezdálo... Spy foto na hovno, dělal jsem ho pod stolem...Už od začátku se s ním blbě jednalo a ty fejky to jenom podtrhly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 18 minutami, Tichus napsal: Dneska na jednání advokát protistrany. Něco se mi na nich nezdálo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Spy foto na hovno, dělal jsem ho pod stolem... Už od začátku se s ním blbě jednalo a ty fejky to jenom podtrhly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přesně, tohle pokud má obchodní partner na ruce, otevře se ve mě škatulka - PITOMEC a do ní si ho uložím... a vím že fér jednání nemohu očekávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se