Maxel Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 2 hodinami, vraby napsal: Zdravím jaký kryt (značka) na japko trochu kvalitní? Spigen vím,nebo něco jiného ? Diky Epico teď dost frčí, že jo @Ace84 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Nedám dopustit na kryty Pitaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Protože mám olšové ruce, tak musím mít odolný kryt. Používám https://www.i-blason.com/products/iphone-13-ares-case-blue , tel je v tom jako ve svěrací kazajce. Bezdrátové nabíjení funguje, tlačítka fungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Ja, jelikoz jsem primarne kancelarska krysa, tak se mi na tom Peak Designu libi prave to, ze nevypada, jak kdyby mel slouzit na preziti nuklearni apokalypsy. Je to proste stylovej uhlazenej kousek, pritom robustni a ochranu poskytuje naprosto dostatecnou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna pls muzes se podelit, v cem je ten PD obal lepsi nez origo apple silicone case? Za me je to furt nejuniverzalnejsi pouzdro, pouzivam leta v kombinaci z krycim 3d sklem a pohoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna (upraveno) za tych x-rokov s jablkom som mal Nevox karbonovy, zopar origo apple (kozenny, silikonovy, priehladny), nejake cinske z alika za par evri a Mous (https://eu.mous.co) Momentalne najviac nosim Mous Limitless 5.0 s drevenym obkladom. Stal trosku viac a je trosku robusnejsi, ale spracovanie 100% plus vyzera ze aj nieco vydrzi. Na karbonovom kryte a na lacnych cinskych mi najviac vadi ze sa dost smykaju v ruke Upraveno 1. srpna uživatelem zacik typo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna před 34 minutami, Seamaster napsal: pls muzes se podelit, v cem je ten PD obal lepsi nez origo apple silicone case? Za me je to furt nejuniverzalnejsi pouzdro, pouzivam leta v kombinaci z krycim 3d sklem a pohoda.. Bohuzel nemam srovnani s origo apple silicon casem, protoze ten jsem nikdy nemel. Je ale pravda, ze jsem dlouha leta pouzival proste kryci sklicko na displej a nejaky after market pruhledny co nejtenci gumovy/plastovy obal. Nejcasteji jsem nosil mobil v kapse saka nebo v kalhotech a nechtel jsem nejake tluste robustni kryty. Nemam zasadni problem s tim, ze by mi mobil padal. Ted jsem v praci dostal novou 15ku, zaroven jsem zacal zase vic jezdit na kole, tak jsem hledal nejake reseni, ktere by mi vyhovovalo. Nechci mobil porad presouvat z jednoho obalu do druheho. PD ma vlastne cely ekosystem kolem toho pouzdra. Vyberes si jednu barvu pouzdra a pak je k tomu mnozstvi stojanku, drzaku na motorku, na kolo, do auta atd. Mobil v obalu drzi pevne, zaroven obal ma skvely mechanismus jak ho pripevnit k jednotlivym drzakum. Je potom super, ze jedes nekam autem, mobil mas v drzaku v aute. Zastavis, sundas mobil, zhodis kolo z auta, nacvaknes mobil na kolo a vyrazis na vylet. Vse lehce v jednom obalu otazkou vteriny. Obal je trosku tlustsi, nez ty tenke silikonove/plastove, zaroven to ale neni zadna velka mrcha, jako casto byvaj ty apokalypticke. Je elegantni, do kalhot se vejde v pohode. Mrkni na videa na youtube, Petr Mara a dalsi k tomu delali recenze. Zalibilo se mi to a musim rict, ze jsem zatim moc spokojeny. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna V 25. 7. 2024 v 16:02, koveras napsal: Skúšal som googliť, ale odpoveď som nenašiel. Po pripojení telefónu na CarPlay sa mi nezobrazujú notifikácie o prichádzajúcich správach na whatsapp a telegram. Na iMessage a viber áno. Nastavenia oznámení mám rovnaké pre všetky 4 appky, ale notifikácie na whatsapp a telegram sa proste v CarPlay nezobrazia. Nechcem aby to tie správy čítalo, nechcem na ne odpovedať, proste len netuším, prečo sa tie dve appky rozhodli pri rovnakých nastaveniach nespolupracovať. Neriešili ste to niekto? Můj whatsapp normálně jde. Tak jen nápad: vidíš ho v aplikacích na displeji auta? (Že bys ho neměl v CarPlay ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září (upraveno) Prosím nekamenujte mě, ale jak funguje esc na Macu? Hledal jsem na netu, ale nějak nenašel. Každopádně mně přijde, že klávesa nedělá nic a rozhodně nefunguje jako na win PC. Díkes. Upraveno 1. září uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září (upraveno) https://www.letemsvetemapplem.eu/2022/04/11/nefunguje-esc-na-macu/ https://macnest.com/blog/esc-key-not-working-mac-how-to-fix/?srsltid=AfmBOorB4r1Di8xkaNLbYToCO60O8N1HEN6UlRgIL0cWsjAXlokpMBPM Upraveno 1. září uživatelem Šťovík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září To bude ono, díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Ahoj, vím že tohle není prodejní vlákno ale neměl by někdo zájem o nový iPad Pro(M2) 11" 2TB, s AlzaGuard Paper-feel Glass a Tempered Glass Protector pro kameru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Tak neporusuj pravidla, ked to vies @Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Zdravím Prosim o radu jestli jde na 15 nastavit zobrazení nabíjení na uzamčené obrazovce? Něco asi tak. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Nejde. Ty kruhy jen probliknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Když sjedeš na pravý straně displaye, tak vidíš kolik máš % nabito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září OK díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Nemáte někdo praktickou zkušenost s využitím AirPods jako naslouchátek? Apple introduces AirPods 4 and a hearing health experience with AirPods Pro 2 - Apple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září @Vasa_H Apple to ešte nepustil von, plánujú to v najbližších týždňoch. Ale vzhľadom k tomu, ako dobre funguje na AirPods s potlačením hluku transparentný mód, očakávam, že to bude fungovať dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Před hodinou, Vasa_H napsal: Nemáte někdo praktickou zkušenost s využitím AirPods jako naslouchátek? Apple introduces AirPods 4 and a hearing health experience with AirPods Pro 2 - Apple prý to už jde s aplikací třetích stran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se