Liqid Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Já mám už třetím rokem L920 a jsem plně spokojen. Zkoušel jsem měnit za jabko i droida, ale nešlo to. Teď bych rád přešel na L950, ale zatím k tomu není moc důvod, ten telefon mi prostě nenabídne skoro nic, co bych u 920 neměl. Takže to asi dopadne tak, že dokud bude 920 sloužit, tak si ji ponechám a uvidím s čím přijde příští windowsovská generece (jestli teda přijde). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Myslím, že tím nic nezkazíš. Taky jsem chvíli o Windows Phone uvažoval, ale nakonec zvítězil konzervativní přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Netvrdím, že na něj přejdu, ale proč to nezkusit. Krom toho se widlephony daj koupit za celkem malej peníz za účelem vyzkoušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Netvrdím, že na něj přejdu, ale proč to nezkusit. Krom toho se widlephony daj koupit za celkem malej peníz za účelem vyzkoušení.Ja byt Tebou na na widle kaslu, nenabizi nic zajimaveho. Bud jablko nebo robota. Maji malo aplikaci, celkove je to oklestene. Slape to, to jo, ale to je malo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Ad Windows Phone: Necelý rok používám Lumii 640 LTE s WP 8.1 Update 2. Musím zmínit, že jde v prvé řadě o velmi svižný přístroj. Zatím jsem se nesetkal s nějakými otravnými prodlevami, záseky, pády, zpomalením systému, apod. Domnívám se, že pokud daný uživatel nepotřebuje nějakou speciální aplikaci, která je dostupná pouze pro Android (nebo je verze pro toto prostředí výrazně lepší), nemůže říci "ani popel". P. S. Co se týče konkrétně zmíněné Lumie 640 LTE: Za velmi nepraktické považuji snad jen absenci hardwarového tlačítka spouště fotoaparátu (kdo rád pořizuje snímky jednou rukou, krapet se u této činnosti zapotí). Jinak v poměru cena/výkon se v době uvedení jednalo o velmi dobrý počin. Kdybych v této cenové vybíral dnes, volil bych stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Ono dost záleží na co ten tel kdo má. Pokud nepotřebuješ miliardu aplikací na všechno, ale k životu ti stačí jen ty důležité a skutečně potřebné (banky, kalendář, atd.) tak je windows phone nejlepší volba, ovšem tím myslím windows phone 8.1. Protože windows 10 mobile je zatím docela průser. WP 8.1 je takřka bezchybný, rychlý systém, kde nic nepadá, nerestartuje, stále šlape svižně (i po letech užívání). Bohužel WM10 v Lumiích 950 je průser, neboli zatím jsou celkově WM10 průser, protože Microsoft spěchal s vydáním do vánoc, což je logické, ovšem systém byl spíše beta verzí, než plnohodnotným systémem. I ještě teď, i když toho už hodně spravili, se nedá říct, že je bezproblémový (stále docela velké problémy s bluetooth, samovolné restarty, i když to už se téměř odstranilo, padání některých aplikací). Makají na tom, ale to renomé si už prostě pokazili. Proto i raději stále oddalují aktualizaci WM10 na starší telefony (momentálně na konec února). Nejlepším telefonem na trhu, nebo jedním s nejlepších poměr cena/výkon si troufám tvrdit, že je Lumia 640 LTE. Hardware působí nic moc, ale WP 8.1 je tak odladěný, že vše šlape výborně a bezproblémově a ani hry nejsou prakticky problém. Jediné co bych vytknul jako kolega nademnou, že nemá spoušť foťáku, ale bez toho se dá žít. Jinak si myslím, že na vyzkoušení windowsů ideální telefon, navíc za pár kaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Nikdo nepotřebuje miliardu aplikací. Ale miliarda lidi potřebuje těch pár od Googlu. Proto Android a taky iOS, který Google services integruje dobře, hrají úplně jinou ligu. Dokud to MS na své platformě nepovolí, tak bude mít svá 2% tržního podílu. Až nakonec zdechne úplně. O technickou kvalitu stroje, nebo systému, která se tady stále dokola propírá a náruživě obhajuje, vůbec nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Který aplikace konkrétně myslíš, co hrají úplně jinou ligu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Co třeba kalendář (já to nevím, jen se ptám), je na widlephone aplikace na google kalendář? Pracovně a v rodině totiž používáme od Microsoftu jen operační systémy, nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Synchronizace účtů Google a iCloudPokud chcete mít v telefonu přístup ke kalendáři u účtu Google nebo iCloud, stačí jen daný účet nastavit. Kalendáře se zobrazí automaticky společně s vašimi kontakty a e-maily a telefon bude synchronizovat následující události (toto nastavení nelze změnit):Jednorázové (neopakující se) události z posledních dvou týdnůJednorázové události v budoucích 6 měsícíchVšechny opakující se události s výskyty v posledních dvou týdnech nebo v příštích šesti měsících TipyChtěli byste do svého telefonu synchronizovat několik kalendářů Google? Na svém počítači přejděte na stránku pro výběr kalendáře Google k synchronizaci, přihlaste se pomocí svého účtu Google a vyberte, které kalendáře chcete synchronizovat.Pokud z účtu Google nechcete synchronizovat všechno (e-mail, kontakty i kalendáře), přejděte na Nastavení > E-mail + účty, klepněte na účet, jehož nastavení chcete změnit, a zaškrtněte nebo odškrtněte políčka v části Synchronizovaný obsah.http://www.windowsphone.com/cs-cz/how-to/wp8/email-and-calendar/sync-my-calendars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 vybírám mobil a nebaví mě to, tak jsem se chtěl zeptat tady, zda byste mi s tím třeba poradili. - mobily mě neberou, nebaví mě a neujíždím na nich.- mám 5 let starou vynikající a spolehlivou nokii 2700, ale odchází už baterka. novou do toho nechci kupovat, myslím, že zanedlouho odejde celej telefon.- peníze raději dám za hodinky nebo na rodinu, takže bych se rád vešel do čtyř tisíc. co bych chtěl - dobrej foťák s autofokusem jako (plnohodnotnou) náhradu za kompakt (stačí 5mega)- výdrž baterky a spolehlivost (asi bych nevydejchal, kdyby se zasekával atp)- mapy a navigaci co nepotřebuju - internet- milión aplikací- fotit selfíčka kdybych oželel mapy, tak mi asi stačí klasika, třeba samsung 5610 s autofokusem kterej má dost lidí v rodině. ale zase bych se rád aspoň trochu posunul (navigace). z chytrejch mě tedy oslovuje...lumia? (mapy, foťák) takže kdybyste mě Vy, co se v tom vyznáte, mohli někam popostrčit..? díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Lumia? Proč ne. Klidně si nějakou vyber. Ale jelikož je to chytrý telefon, nějaký ten internet potřebovat budeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 (upraveno) Hlavně mi neštymují parametry...dobrý foťák...do 4000 kč:-). Každý máme dobrý foťák nastaveno, jinak, ale pokud bych bral dobrý foťák v rámci mobilů, tak do 4000 kč to bude prostě základ, který něco blejskne a za světla budou fotky i docela "dobré", ale při šeru už to bude dost průser, takže s tím dobrým foťákem teda nevím.Jinak Lumia je jistě dobrá volba za tyhle peníze, pokud chceš plynulost, nezasekávání a podobně, což s droidem v této cenové relaci prakticky neexistuje, nebo maxímálně pár měsíců (možná). Takže pro tebe ideální volba zde již zmiňovaná Lumia 640 LTE. Z droidů bych v této ceně skutečně nic nedoporučoval.A nebo sežeň starší Nokii 808 pureview (ceny se pohybují od 4500 +- za nové, nebo velmi zachovalé kousky), která běží ještě na symbianu, čili co máš teď ve tvém mobilu (akorát samozřejmě chytřejší verze, protože jde taky v podstatě o chytrý tel.) a budeš mít foťák v rámci mobilů velmi dobrý. V tvém případě, kdy tě nezajímá internet a všelijaké čipoviny ti i vydrží docela hodně dlouho. Je to tedy starší kousek, ale v rámci focení má pořád co říct si myslím a běžný kompakt nahradí zcela jistě. Jinak mě nic nenapdá. Upraveno 18. února 2016 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 perfektní, díky moc za vyčerpávající odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Souhlas s 640, nebo dvojku došetřit na 830, ta dělá opravdu pěkné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Odporúčam jednoznačne Lumiu, a ako alternatívu by som ja osobne volil staršiu 925. Sám som ju mal a fotky robila nádherné, má stabilizáciu, plus vzhľadom na tvoje nároky by ti určite krásne poslúžila. Plus je to ešte "stará, dobrá Nokia" Už bude ťažšie zohnateľná, ale podľa mňa stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 925 i 830 mohu z vlastní zkušenosti doporučit a jako bonus top zpracování s hliníkovým rámem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ma tu nekdo LG G4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Dnes ráno jsem našel iPhona, rád bych ho vrátil majiteli. Je ale zamčený kódem, takže nemůžu zavolat na poslední volané číslo, ani na kontakt "táta". Pár těch kódů jsem zkusil, neúspěšně. Byl skoro úplně vybitý, půjčil jsem si nabíječku a nabil ho. Čekal jsem, jestli tam někdo zavolá, ale nikdo nevolal. Skočil jsem do Applu, neumí mi pomoci. Skočil do O2, odkud je SIM karta, neumí mi pomoci. Prý se dá po webu najít, kde ten telefon zrovna je. Takže domů si ho neberu, nechci aby si pro něj přišel někdo naprdlej, kdo si bude myslet, že jsem mu ho ukradl. Možná byla chyba, že jsem ho sebral, ale já už takhle dva telefony (nezamčený) vrátil, zavolal jsem na poslední volané číslo a domluvil předávku. Co mám dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 If The iPhone/iPad has Passcode EnabledIf the iPhone has passcode enabled, then it will be a bit tough to find the original owner, though all the options are open. Let?s give it a try. Launch ?Siri? (To Launch Siri, Tap and hold the Home button) and ask for owner?s detail. Ask Siri, ?Who does this Phone belong to?? if the owner has enabled Siri to get his personal detail then it will definitely provide you the personal details of the owner. Alternatively, you can ask Siri to ?Call Mom, Dad or Home?, if contact is saved on these names then Siri can help you call them. Connect the Device to iTunes on ComputerWe think, you may have found the original owner. If you are still not able to find the owner of the device then connect it to iTunes on your computer. You will find the owner?s name along with his number. Pokud to nepůjde, tak odnést na obecní úřad a nechat ho tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se