Lynx12 Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 (upraveno) Před hodinou, shewcza napsal: @Lynx12 @DiamondkingSorry kluci, ale to není makro. U toho zipa nevím jak byl velký ten znak, pokid jako velikost indexu, tak dobrý makro. Makro si představuju s omezenými možnostmi s čočkou z aliexpresu aspoň takhle, ikdyž vím že k dokonalosti to má hodně daleko. Ovšem za dolar = dobrý! O tom žádná... ale i bez čočky navíc se dají udělat detailní snímky... z praktického hlediska takováto makra se asi moc často nedělají... původní dotaz zněl na mobil ... Upraveno 6. října 2022 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Detailne sa daju, aj to pri dobrych svetelnych podmienkach. Ale nie makro. A praveze taketo makro fotky ocenim viac ako len vacsi detail alebo vyrez z fotky. Takze mobil by som na makro neodporucal. Jedine fakt s dodatocnou cockou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 (upraveno) Zkusil jsem teď skoro potmě makro z mobilu, 5 megapixelů, pracka se mi klepe úměrně věku. Ve dne by to myslím šlo lépe. Chápu, že kompozice, hloubka ostrosti, úhel, světlo atd, vše je špatně, ale na to, že to je z mobilu..co říkáte? Upraveno 6. října 2022 uživatelem dykmore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Paráda Kucí, ani jsem nečekal, že se to tady tak rozjede, ale abych to tady drobet usměrnil...příklad fotky, kterou postoval @Lynx12 mi kolikrát bohatě postačí a to co sem dal a dokáže s čočkou za doláč @shewcza je naprostej nářez(určitě pořídím). Ideál jsou poslední fotky co se dal @dykmore, akorát teda bohužel postrádám informaci, čim je to focený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Mi 11 Lite 5g NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Sem teda taky něco přihodím - manželka má ve svým telefonu (Poco F2 Pro) nějakou pseudo makro čočku, tak jsem to zkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Redmi 9Pro ma tiez funkciu makro s cockou, ale ako makro by som to nenazval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 @ragu ciwe, ta první fotka to je nádhera! Odvolávám co jsem napsal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 To teda koukam, poco f2 jede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Slyšeli ste tu ránu? To mi padla brada....jako Poco je zatim teda jednoznačnej favorit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Zkouším u oběda Xiaomi mi 10 t pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 před 3 hodinami, ragu napsal: Sem teda taky něco přihodím - manželka má ve svým telefonu (Poco F2 Pro) nějakou pseudo makro čočku, tak jsem to zkoušel. To bych nečekal od telefonu za pár tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 xiaomi 11t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Chlapi, to nejaka takato sosovka existuje aj na iPhone? Ja som v tomto lavy, dobru fotku neurobim aj keby som mal fotak a objektivy za par stotisic (aj som mal, ale ked je raz niekto na nieco nesikovny, draha technika nepomoze, tak som vsetko pekne predal). Ale rad by som to skusil nieco taketo ako spominate. Momentalne mam iPhone 12 Pro, ale asi mi kvoli viazanosti "nanutia" 14. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Je toho plny alik... ono je asi jedno ci iphone alebo android. Len nesmie byt cocka daleho od kraja tela telefonu. https://www.aliexpress.com/item/32889737821.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5c75209e4u4aVI&algo_pvid=5645bbec-65fa-42c7-b2cd-2bfb181dd58d&algo_exp_id=5645bbec-65fa-42c7-b2cd-2bfb181dd58d-0&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"10000013440650311"}&pdp_npi=2%40dis!EUR!6.41!5.12!!!!!%402100bb5116651524195097901e1b50!10000013440650311!sea&curPageLogUid=4qAnngtz5otP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 před 30 minutami, EpsteinBarr napsal: Chlapi, to nejaka takato sosovka existuje aj na iPhone? Ja som v tomto lavy, dobru fotku neurobim aj keby som mal fotak a objektivy za par stotisic (aj som mal, ale ked je raz niekto na nieco nesikovny, draha technika nepomoze, tak som vsetko pekne predal). Ale rad by som to skusil nieco taketo ako spominate. Momentalne mam iPhone 12 Pro, ale asi mi kvoli viazanosti "nanutia" 14. Buď v klidu a smiř se s tím, mám to stejně, jak říká jeden můj kamarád, když máš místo rukou přední nohy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 iPhone 13 pro max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Děkuji všem, co se zapojili, určitě mi to pomohlo zúžit výběr. Nákupu nového telefonu se stejně nevyhnu.....a pokusy s shewczovou čočkou budou taky sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 A je to tady zase, chci potěšit manželku Dlouhá léta spokojenost s několika modely od Sony, ale letos tedy nic převratného nemají. Chci něco kolem dvacky, jediný Sony tam je Xperia 5 IV, pak už to jsou rány a upřímně ty recenze žádná hitparáda. To už mě letos dává upřímně větši smysl Samsung Galaxy S23, máte ho někdo? Zajímá mě docela výdrž baterie, třeba Sony vydrží déle, ale jinak hlavně focení což manželka ráda, mě lépe vychází právě na ten Samsung. Klidně uvítám i tip na jiný model, Iphone nebo jakéhokoliv číňana nechceme. https://www.alza.cz/sony-xperia-5-iv-5g-bila-d7400717.htm https://www.alza.cz/samsung-galaxy-s23_1?dq=7599091#parametry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Ahoj, kupoval jsem S23 manželce v Mironetu. https://www.mironet.cz/samsung-galaxy-s23-5g-8128gb-fialova-eu-distribuce-61-128gb-android-13+dp564568/ Na výdrž baterky se ti zeptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se