Flipik Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Kloubik - čtečku otisku G3 nemá, čtečku má dobře zmáknutou iPhone, tam funguje spolehlivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Zadní kryt by měl taky dokonale přiléhat ... Tak zadní kryt snad zacvaknu jednou a pak s ním nic nedělám ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 (upraveno) Jak dlouho vydrží na baterku iPhone? Při tom malém displeji a "mizerném" rozlišení by měl vydržet týden, když neoptimalizovaný G2 s 5,2" FullHD mi vydrží 3 dny... Víš co? Mně, jako zákazníka, určitě zajímá výdrž. A pak aby byl systém rychlý, nesekal se a nekousal. A pak i další věci. A pokud mi to výrobce splní, navíc za cenu výrazně nižší než iPhone, pak je mi srdečně jedno jestli tam dá 16 jader a turbo.Obecně máš pravdu, iPhony jsou určitě vynikajíci telefony, strefili se i designem a podařilo se jim vytvořit dojem exkluzivního zboží. Díky tomu, trochu i díky americkému patriotismu a protože vyvíjeli jedinou verzi softwaru pro jediný telefon, mohli optimalizaci věnovat péči. Android byl v té době mimino, ale přes všechny nedostatky dospěl a dnes na něm jede většina zeměkoule což považuji za obrovský úspěch. A navíc, aspoň mně, dokonale FUNGUJE i když uznávám, že debata o stabilitě obou systémů je stále otevřené téma. Ivane, můj téměř 4 roky starý kousek vydrží bez větších problémů 2 dny, přičemž mám neustále zapnutou wifi a pokud není signál, tak 3G data, push synchronizaci firemní pošty atd. Vezmeme-li v úvahu, že má baterka za sebou nějakých 750 a možná více cyklů, je to myslím stále hodně slušný výsledek. Jinak nějaká prestiž je mi srdečně u zadku, nemám ten telefon proto, abych si mohl mastit ego, ale proto, že se mi dobře používá. Ještě k té optimalizaci - myslím, že kdyby se výrobci za každou cenu nesnažili cpát do svých zařízení nadstavby, mohly by ty telefony fungovat o něco lépe. A pokud už to tam cpát chtějí, ať si na tom dají pořádně záležet. Mimochodem - viděl jsi srovnání rychlosti S5 vůči Moto G (telefon za 1/4 cenu, diametrálně jiným výpočetním výkonem fungoval rychleji ). Android jako takový neodsuzuju. Jen tvrdím, že záleží na výrobcích, jak se k němu postaví. Mě zatím příliš nepřesvědčil - ať už na telefonu nebo na Transformeru Infinity, který přes na tehdejší dobu špičkový výkon nebyl zdaleka tak svižný, jako obyčejný iPad mini. A ke srovnání FullHD s qHD - tak se mi v podstatě potvrdilo to, co jsem si myslel. Při běžném použití není šance poznat rozdíl. Když si člověk vezme lupu / bude na displej vejrat z 5 cm vzdálenosti, možná si v 0,01% případů najde něco, co je na qHD displeji o něco málo lépe čitelné. Terno. http://www.mobilmania.cz/clanky/quad-hd-vs-full-hd-poznate-rozdil/sc-3-a-1327146/default.aspx Upraveno 30. května 2014 uživatelem dieegoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 chlapi, 3310 taky telefonovala a daly se psát sms, dokonce i "obrázkový zprávy" vývoj jde dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Včera jsem migroval :-) z BlackBerry na Android a potřebuju radu zkušenějšíchNa BB jsem u ikony "Zprávy" podle přidané hvězdičky vpravo nahoře poznal, že mám novou příchozí poštuNa SG S4 mini je taková indikace jen u ikony pro SMS ("Zprávy") Dá se to nějak nastavit, aby se u ikony "Pošta" ukázala hvězdička nebo dokonce číslo s počtem nových mailů?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Já mám u svého HTC One mini vytaženou ikonku pošty na plochu. Když mi přijde zpráva, objeví se upozornění jak v notifikační liště, tak v té ikonce (modrý puntík s počtem příchozích zpráv). Podívej se do nastavení té poštovní aplikace. Měla by tam být položka Upozornění. Tam si ověř, jestli máš ta upozornění zapnutá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 (upraveno) právě provádím hard reset na S4 mini, už to je hotovo, jenomže teď se mi tam znova instalujou všechny aplikace, které jsem tam měl před tím a to fakt nechci...jak to můžu zastavit??? Díky edit: jsem čekal, že si mi obnoví data pouze u těch aplikací, které si tam pak znova instaluju ale neee google mi je tam chce nacpat všechny znova, si to dělá co chce Upraveno 1. června 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Asi jsi mel nejprve v Play odinstalovat ty, ktere tam nechces a az pak hard reset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 (upraveno) No asi jo, teď to tam hledám...vidím tam "Moje aplikace", ale zatím nemůžu najít kde se dají odinstalovat...nebo jsi myslel je odinstalovat přímo v zařízení? edit: už jsem to našel... Upraveno 1. června 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Jo, myslel jsem primo v mobilu. Ty Me App jsou prave ty app, ktere mas v mobilu. Play si je pamatuje, aby kdyz ztratis mobil, tak jen kliknes a mad tam zase vsechny zpatky. Asi nezbyde, nez ke zase vsechny nainstalovat, pak odinstalovat ty, ktere nechces. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 no podle nápovědy, by appky měly jít odstranit z "Mých aplikací" i přes PC, ale to se mi nepodařilo, tak jsem vypnul wifi, otevřel Play v mobilu a ty mé appky jsem odstranil a pak udělal reset ještě jednou a už se nic neinstalovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 (upraveno) To je dobre, ze to nakonec klaplo. Ony asi jdou odstranit i pres comp, ale mozna musi byt pripojeny mobil, aby to odstranilo i v Play i na mobilu. Tedy aby nedoslo k rozsynchronizovani MyApps v Play a reality na pristroji. Upraveno 1. června 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Sháním dual a nesmí to být Samsungen. Má tu pls někdo zkušenost s lenovo s650 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 (upraveno) Dneska na rybach jsem utopil Note 3. Nespadl mi do vody, ale asi jsem ho vzal mokrou rukou, voda vtekla asi tam, kde nemela a mobil je mrtvej Homolka. Co koupit jako nahradu, Note 3, nebo Xperia Z2? Hodte sem prosim vase nazory, zajimaji me. Upraveno 15. června 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 (upraveno) Zrovna jsem taky zacal vybirat novej mobil, tak muj nazor: Note 3 jsi mel, tak k tomu asi neni potreba nic psat. Experia Z2 je asi velky krok dopredu oproti Z1, ale oproti Samsungu, HTC nebo LG nema tak vychytane uzivatelske prostredi, aplikace atd. Displej 5.2".....v tehle velikosti jsou lepsi telefony...treba Galaxy S5...a jako Z2 je take vodotesny Dobre to vystihuje vytah z Xperia Z2 review na engadget.com: The downer is that, personally, I wouldn't buy this phone. If I wanted the Z2's camera, coupled with its high-quality display and fast processor, I'd wait to buy it in a smaller version of the handset -- which hasn't been confirmed yet, but must surely be on the horizon given the level of interest in the Z1 Compact. If I wanted a phablet, I'd get a Galaxy Note 3 or hold out for a Note 4. And if I wanted a big, premium non-phablet, I'd probably go for the HTC One M8 -- it has a more enticing, more comfortable design, along with a nicer UI and better stock apps (especially in the camera department). Pokud bys dokazal prezit par tydnu s jinym telefon, co pockat na LG G3? (udajne v Evrope/UK by mel zacit prodej za 2 tydny). A nebo pokud bys chtel neco vetsiho a hodne na tom koukas na videa, tak ja minuly tyden nahodou zavadil o LG G Flex a dost me nadchnul...sice horsi rozliseni displeje, ale rozhodne konkurent Note 3 pokud se nebojis jeste o trochu vetsi velikosti, mohl by to byt skvely telefon....stejny procesor jako Note 3, baterka jeste vetsi vydrz a LG ma obecne dost vyladene uzivatelske rozhrani na rychlost. Upraveno 16. června 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Sháním dual a nesmí to být Samsungen. Má tu pls někdo zkušenost s lenovo s650 ? Dual jsem taky dlouho vybíral, nabídka je dost smutná, dualy jsou buď low-endy anebo čína. Nevím, co je na tom pravdy, ale v diskuzi (tuším, že na Mironetu a CZC) zákazníci remcají, že ty Lenovácké mobily nejsou moc dotažené, systém není všude přeložený do našeho jazyka a o nějakých budoucích aktualizacích bych si taky nedělal moc iluze. Jestli chceš Android, zkus kouknout na Xiamoi Hongmi 1S - narozdíl od ostatních číňanů nemá mediatek čipset, který má prý dost problémy s GPSkou. Mě tohle nakonec přestalo bavit a objednal jsem Lumii 630 s Windows Phone - za 4 litry férová cena, plnohodnotná navigace v ceně a dle recenzí výrazně nadpůrměrná výdrž baterie. Nebylo co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Kolega si pořídil Lumii 635 s Windows a nemůže si ji vynachválit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 @Hasňa:vem tu Z zwei, pokud chodíš na ryby, tak se ti vodotěsnost může hodit. Jo a taky můžeš mrsknout mobil do krýglu s pivem (vyzkoušeno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Ctu, ctu, vsechno na siti, co je, a ze toho je, a furt nevim. V tomhle jsem desnej. Kdyby byla k dispozici note 4, tak by to asi bylo jednodussi. Sony se mi zda, ze na tu svou velikost ma maly displej. Velke okraje nahore a dole a k tomu jeste kontextova, nebo jak se to jmenuje, tlacitka jsou soucasti displeje, takze jste minus pul centaku. Takze vlastne to ma 4,9 displej. LG vypada OK, ale nikdy jsem ho nemel a nevim, jak to je s jejich appkama. Na Samsungu ne stvala nemoznost odinstalovat jejich aplikace k nicemu. Jak je na tom v tomhle smeru Sony? Nexus 5 nema SD. Taky asi, mozna koupim Sony fotak a ta Xperia by s nim mohla fajne mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 (upraveno) Takže píšu z nové, černé Z2. Zatím spíše učení se, privykani na menší displej a změny návyků, mel jsem tři Samsungy za sebou. Uvidíme. Upraveno 16. června 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se