Dokusan Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2020 před 4 minutami, shewcza napsal: Moc pěkný Martine, to budu jednou taky potřebovat s mou rychlostí množení Služebák, jak jinak. Ale je to fajn na delší cesty.
honzyk Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2020 Červenej Multivan je parádní, barva, kola, super kombinace líbí se mi to o moc víc než ty dvoubarevné s chromovanými koly. Za to ten černej Arteon je fakt pohřebák.
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2020 @Dokusan parada, moc pekny to mas! @honzyk diky... a origo letni sadu mam tyhle Aracuja Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2020 Arteon v pangejtě, ani 4x4 nepomohlo Pokus vyjet na Jedlovou horu nevyšel, auto může ve stráni zůstat do jara - iDNES.cz
Laika Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2020 před 10 minutami, Liqid napsal: Arteon v pangejtě, ani 4x4 nepomohlo Pokus vyjet na Jedlovou horu nevyšel, auto může ve stráni zůstat do jara - iDNES.cz Jestli je to služebák, tak má kluk do března home office.
dawe009 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2020 Před hodinou, honzyk napsal: Za to ten černej Arteon je fakt pohřebák.
African Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2020 před 8 hodinami, dawe009 napsal: Tak jo. Já teď chvíli tady funebrákem A hurá pro Trautenberka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dawe009 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2020 @African Ňamina! Hezkej nákup. Já od doby, co jsem zjistil, že ho koupím i v Praze, jsem tam už dlouho nebyl. Navíc by mě teď štvalo, že si tam nedám oběd. Zdá se mi to, nebo je takm prd sněhu? V tisíci metrech..
African Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2020 před 25 minutami, dawe009 napsal: @African Ňamina! Hezkej nákup. Já od doby, co jsem zjistil, že ho koupím i v Praze, jsem tam už dlouho nebyl. Navíc by mě teď štvalo, že si tam nedám oběd. Zdá se mi to, nebo je takm prd sněhu? V tisíci metrech.. Krásný centimetr Ale na sjezdovce nafoukáno je.... děti se vyblbnou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borisslos Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Tak arteon už přišel o kola...to je mazec. https://www.idnes.cz/usti/zpravy/jedlova-hora-luzicke-hory-nehoda.A201230_082413_usti-zpravy_mendl
Liqid Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Majitel může poděkovat reklamě na iDnes a celkem instantní karmě.
Borisslos Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Proč rozmlátili to okno? Prošmejdili to, nebo asi uvnitř ještě něco vybrakovali?
Tom4 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Nechce čekat do jara tak to nosí dolů po částech.
African Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) Tak to je mazec, úplně jako v Africe Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem African
guzmic Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 před 1 hodinou, Borisslos napsal: Proč rozmlátili to okno? Prošmejdili to, nebo asi uvnitř ještě něco vybrakovali? Tipuju že se mrknuli, jestli před spolujezdcem v kastlíku nenechal ořech na šrouby u kol.
dawe009 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Prej necháme do jara Tímhle tempem tam za tejden budou růst smrčky a bude po starosti
Murphy97 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Twl neni to zase nejakej Kazma? Tohle musi bejt snad pripraveny
geometr Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Je dobře, že novináři přesně napsali, kde to auto je, aby lidi věděli, kam maj chodit pro díly na Arteona.
Kotlick Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Proč rozmlátili to okno? Prošmejdili to, nebo asi uvnitř ještě něco vybrakovali?Tipuju že hledal pojistny ořech na kolaOdesláno z mého F2 pomocí Tapatalk
moco Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Může někdo z módů sloučit téma "Arteon" ze dvou vláken do jednoho. Toto "téma" se vyskytuje zde i ve "Vybírám káru", za chvilku očekávám, že se objeví v Humoru a "Co mě dnes potěšilo" a "Co mě dnes naštvalo"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se