Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 minutami, shewcza napsal:

Moc pěkný Martine, to budu jednou taky potřebovat s mou rychlostí množení 🙂

Služebák, jak jinak. Ale je to fajn na delší cesty. 

Odesláno

Červenej Multivan je parádní, barva, kola, super kombinace  líbí se mi to o moc víc než ty dvoubarevné s chromovanými koly.

Za to ten černej Arteon je fakt pohřebák. 

Odesláno
před 8 hodinami, dawe009 napsal:

Tak jo. Já teď chvíli tady funebrákem :)

A hurá pro Trautenberka :cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

@African Ňamina! Hezkej nákup. Já od doby, co jsem zjistil, že ho koupím i v Praze, jsem tam už dlouho nebyl. Navíc by mě teď štvalo, že si tam nedám oběd. Zdá se mi to, nebo je takm prd sněhu? V tisíci metrech..

Odesláno
před 25 minutami, dawe009 napsal:

@African Ňamina! Hezkej nákup. Já od doby, co jsem zjistil, že ho koupím i v Praze, jsem tam už dlouho nebyl. Navíc by mě teď štvalo, že si tam nedám oběd. Zdá se mi to, nebo je takm prd sněhu? V tisíci metrech..

Krásný centimetr:D Ale na sjezdovce nafoukáno je.... děti se vyblbnou.

Odesláno
před 1 hodinou, Borisslos napsal:

Proč rozmlátili to okno? Prošmejdili to, nebo asi uvnitř ještě něco vybrakovali?

Tipuju že se mrknuli, jestli před spolujezdcem v kastlíku nenechal ořech na šrouby u kol. 🤔

Odesláno
Proč rozmlátili to okno? Prošmejdili to, nebo asi uvnitř ještě něco vybrakovali?
Tipuju že hledal pojistny ořech na kola

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

Odesláno

Může někdo z módů sloučit téma "Arteon" ze dvou vláken do jednoho. Toto "téma" se vyskytuje zde i ve "Vybírám káru", za chvilku očekávám, že se objeví v Humoru a "Co mě dnes potěšilo" a "Co mě dnes naštvalo" 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...