Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle mi fakt udělalo radost. Dneska jsem ho vyrazil ozkoušet a úplně jsem si připadal jak malej kluk, když jsem jezdil po vsi na svém kole Pionýr nebo když jsem si půjčil od táty Ukrajinu a jezdil pod štanglí. A jak lidi koukaj...  :)

A Kvitová mě taky potěšila, po delší době zas někdo, kdo na sobě maká a něco dokáže.

Odesláno
  V 5. 7. 2014 v 16:41, kuncák7 napsal:

Kvitova a jeji vyhra a to,ze celodenni lezeni pod autem nese ovoce,zase to jede :-))))

A co to máš zač? Já bych pod jakýmkoliv autem mohl ležet klidně týden a stejně by to nepomohlo. :)

Odesláno

Taky mě potěšila Petra Kvitova. Dařilo se jí, na co sáhla.

A taky mě ¨předtím potěšilo, že ten šutr nikoho netrefil.

6599fba5ea.gif

Odesláno

Kdybys sis místo 2,2 megového virálního GIFu pro hluché ignoranty z držkabůčku prohlídnul originální zprávu s videem, věděl bys že ten betonovej šutr trefil chlapa stojícího "v bezpečné zóně" hned za oním filmařem - a že dotyčný skončil s rozbitou hlavou v nemocnici...  :thumbsdown_anim:

Odesláno
  V 5. 7. 2014 v 15:35, Wanderer napsal:

Tohle mi fakt udělalo radost. Dneska jsem ho vyrazil ozkoušet a úplně jsem si připadal jak malej kluk, když jsem jezdil po vsi na svém kole Pionýr nebo když jsem si půjčil od táty Ukrajinu a jezdil pod štanglí. A jak lidi koukaj... :)

Tos to je krasavec, to bych taky koukal!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...