organic Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Congrats fotr! Tak ji zapij cacoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Taky gratuluju, tano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Dekuji Vam moc chlapi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Tano, gratuluju! Hlavně ať jste všichni zdraví. A vám ostatním pánové děkuju za povzbudivá slova - i když na ně nejsem zvědavej Ne, vážně, díky Fakt jsem myslel, že mě klepne. Mladej ještě udělal scénu na RTG a v ambulanci, takovýmu prckovi samozřejmě nevysvětlíte, že se nemá hýbat - na lehátku pod zářičem se mu tuze nelíbilo a já ho na něm musel držet fest za čelist, aby nehýbal bradou... nakonec jsem se klepal víc jak on, hlava mě z toho rozbolela jak střep... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Gratulace,Tano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Gratulace, Tano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Kup j? do výbavy oranžová Baby Monstra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Ahoj kamaradi a kolegove chci Vam oznamit novinku. Dnes odpoledne se mi narodila dcerka Sofie. Zdrava a v poradku. Treti potomek v poradi!! Tak to je výborná zpráva, velká gratulace a holčička ať dělá samou radost :-) Jdu si nalejt.... Na zdraví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Také gratuluju Tano,hodně štěstí a zdraví všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Ahoj kamaradi a kolegove chci Vam oznamit novinku. Dnes odpoledne se mi narodila dcerka Sofie. Zdrava a v poradku. Treti potomek v poradi!! Gratuluju...super. Tak ať dělá radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Ahoj kamaradi a kolegove chci Vam oznamit novinku. Dnes odpoledne se mi narodila dcerka Sofie. Zdrava a v poradku. Treti potomek v poradi!! tak to velká gratulace a být tebou už bych začal brzdit. ....DAť to další nejsou trojcata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Kluci dekujum vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Tano, taky gratuluju, ty divochu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Gratulace Tano, 3 kousky to je už na medaili já jsem suchar, jen jedno pak byla příroda proti nám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Taktéž gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Tano gratulace ženských není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Tano přidávám se ke gratulantům, skoro ti to vyšlo jako vánoční dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Tano, také já ti ze srdce gratuluji k tak radostné události. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Hodně zdraví celé rodině a samozřejmě gratuluji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Diky jeste jednou vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky