Dokusan Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Ty Laco také nechápu. Nemít Typhoony od Wardů, jdu po nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Zrovna jsem si uvědomil že sem vlastně snob a lepší člověk, dyť já běžně nosím hodinky v ceně svýho prvního auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 (upraveno) Tak, já nosím lidové Citizeny a přesto nosím hodinky v ceně tak dvou mých aut. :-) Smutný příběh. Upraveno 11. března 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Tak to se úplně nevylučuje - stačí po zesnulém příbuzném zdědit dva vraky bez zaplacené "ekologické" daně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Smutne je, ze i to zihadlo v cene poloviny Citizenek jsem si musel koupit za svoje. Zadne dedictvi, nebo podobne burzoazni prezitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tondaa73: Tyhle odznaky, jež nosili příslušníci PS na klopách uniforem, byly samosebou dva a zrcadlově obrácené. Pes z tvého obrázku koukal doprava (z pravé klopy) a druhý z levé hleděl doleva. Oba koukali na kravatu. Junáctví jsem sám zažil jako kluk v letech 1969-1970, pokud si to správně pamatuju, kdy byla činnost Junáka krátkodobě obnovena a pak zas šmytec. Na ty dva letní tábory i všecky věci kolem, výlety, schůzky, vzpomínám dodnes. Podobně jako moji synové, kteří na přelomu milénia v novodobém Junáku strávili asi šest let. Byla to fajn doba, tehdy i potom, člověk byl mladej a kamarádství mělo tu správnou váhu. Myslel jsem, že ten smajlík je všeříkající... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Fakt dost me potesila pani ze showroomu v elektrocz, ktera pri predvadeni spotrebicu do kuchyne proste nakrajela zeleninu a vrazila ji do trouby, abych mohl ochutnat jak dobre to bude za par minut upeceny a abych pochopil, ze kvuli tomu, abych se najedl nemusim cekat az domu prijde zena! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Mě teď potěšilo, že jsem se rozhoupal... Tak jestli všechno dobře dopadne, dnes k večeru budu mít další hodinky... Sice tedy moje milá polovička si tuka na čelo a mluví o rozvodu (ha ha) ale to věřím, že se nějak vytribi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Já původně četl že k večeři budeš mít další hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 To prave uz vecere doma ani nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Takze GS na ceste?Hm, to nebude vecere, klidnej spanek a ani snidane, max.drzkova :-).Ale gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tondaa73: Máš pravdu, viděl jsem jen text a obrázek a smajlíka pod obrázkem jsem nezaregistroval, moje chyba. I tak jsem tvůj přípodotek bral jako zlehčení a svou odpovědí chtěl spíš jen zavzpomínat na mládí... Peace, please! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Kluci, je to doma... A i večeře byla. Sice od včerejška, ale byla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 tak za tu bezvečeři to stálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tak konecne se prodaly...gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Stvaly mě tam chvíli, nebudu říkat, že ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Gratuluju, mě taky už od včerejška těší GS - hlavně tím že superlativy o kterých jsem doteď vlastně jenom četl (protože k vidění zas tak moc nejsou) mi prozatím v reálu vyznívají ještě líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 povedlo se mi na ebay vydrazit za docela prijemnou cenu 2221.80 v kompletu, ted uz jenom aby dorazili :-)a taky doufam, ze prodavajici je jenom spatny fotograf :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Kluci, je to doma... A i večeře byla. Sice od včerejška, ale byla :-)Tak to je VELIKÁ krása, gratulace.To mě manželka v podobných případech nemořila hladem, ale věcně se optala: "A co koupíš mě?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 povedlo se mi na ebay vydrazit za docela prijemnou cenu 2221.80 v kompletu, ted uz jenom aby dorazili :-)a taky doufam, ze prodavajici je jenom spatny fotograf :-) Super, ať Ti klasické hodinky, na klasickém náramku (jehož pojmenování se stalo legendou fóra) dělají radost.Jo a hlavně teda, ať Ti přijdou v ouklendu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky