TomCZ Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Gratulace, ať roste a je zdráv ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Velká gatulace a přeji hodně zdraví!!! Odesláno z mého SM-J730F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Brašnařství Tlustý mě dneska udělalo radost.Fotky pouze mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Nevím zda potěšilo, ale pro odlehčení to dám sem. Včera jsem se pochlubil dvěma novým kouskama a ihned po zveřejnění odpovídám na SZ s nabídkáma na prodej těch hodinek. Sakra, já tu asi musím mít dobrou pověst :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak mam syna, i v dobe cholery de zivot dal. Obrovská graulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Gratuluju btw, pojmenovals ho Cory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Je třeba se postavit karanténě čelem Pivovar Svijany zastavil kvůli uzavření restaurací po vyhlášení nouzového stavu stáčet pivo do sudů. Naplno jedou linky, kde se stáčí pivo do lahví a plechovek. Aby pivovar pokryl poptávku zákazníků, pracovat musí i o víkendech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Marhi, gratuluju !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Dik vsem. Ja jsem jen zasadil. Jen party bude ,až se ten hnus přežene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak po 5 dnech dokoncene stehovani na novou adresu. Tentokrat bez jedinyho stresu. Stěhováci supr chlapy, hlavně jejich předák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Od zítřka mám trochu neplánovaně volno a moc si ho neuziju. Jelikož jsem s ním nepočítal, mám u sebe jen jedny hodinky a to je na 4-5 dnů málo :-). Asi se budu muset zastavit doma a doplnit zásoby, ale to je zase zajizdka.Neřešitelný problém :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tak stridej alespon ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tak stridej alespon ruce :-)Dobrý, to mě nenapadlo :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Dárek k svátku, nedávno při spuštění mého praletého přesto výborného Colemana jsem totiž málem uhořel :-) Zítra bereme s děckama tu nejlepší konzervu a hurá do hlubokého lesa co nejdále od civilizace :-) Radost veliká.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Potesil ma nacelnik svojim lockom vlakna o covid..ktore sa zacalo zvrhavat, mal som prave rozoisany post aby si dali pozor a nez som to odoslal bolo zamknute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Potesil ma nacelnik svojim lockom vlakna o covid..ktore sa zacalo zvrhavat, mal som prave rozoisany post aby si dali pozor a nez som to odoslal bolo zamknute. ...nepodlézej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Njn teraz s odstupom casu to tak naozaj vyzera, ale ked ja som mal v tej chvili taku uprimnu radost, ze nad nami admini nepretrzite bdeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Vzhledem ke zdravotnímu stavu jsem zvládnul zajet nakoupit, natankovat a vyzvednout zásilku aniž bych po návratu odpadal únavou. Sice se neví co mi je, ale pár dní zpět byl takový výlet vysilující scifi, tak snad se blýská na lepší časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Vzhledem ke zdravotnímu stavu jsem zvládnul zajet nakoupit, natankovat a vyzvednout zásilku aniž bych po návratu odpadal únavou. Sice se neví co mi je, ale pár dní zpět byl takový výlet vysilující scifi, tak snad se blýská na lepší časy.Chronický únavový syndrom Upraveno 20. března 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky