Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

No kazdopadne je mi tezko. A nechci videt ten cholesterol az skonci tahleta karantena.

He he, to mi neco pripomina. V zari jsem byl na kontrole u svyho vysokotlakyho doktora. Po lete to byla brnkacka. Sama zeleninka, ryby, olivac, vinecko... Cholesterol i tlak jak miminko. Ted jsem mel mit kontrolu. Jenze v zime roste akorat bucek, kolena, husy a tak. No mel jsem strach, tak jsem se tyden pred kontrolou trosku hlidal. Pak jsem ji musel o 14 dnu odlozit a bum, vlez mi do toho ten virus. Od prvniho dne jedu zachranpivo.cz a obecne si rikam, kdyz uz umrit tak proc se trapit zelenym kvetakem. No, budou to zajimavy informace z krevniho obrazu. Uplne citim jak mi kornati tepny :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davam si po asi stosedmdesatyosmy Pulp Fiction, poprve anglicky s titulkama, fakt. Ale co me potesilo. Konecne jsme spravne pochopil ten vtip s rajcatama...mama rajce, tata rajce, dite rajce...vsak vite. Fakt z toho mam radost. V cestine to proste zanika.

Odkaz ke komentáři

Davam si po asi stosedmdesatyosmy Pulp Fiction, poprve anglicky s titulkama, fakt. Ale co me potesilo. Konecne jsme spravne pochopil ten vtip s rajcatama...mama rajce, tata rajce, dite rajce...vsak vite. Fakt z toho mam radost. V cestine to proste zanika.

Hele to já zrovna taky objevil takovou "lahůdku". Včera jsem koukal na Mavericka a byť jsem ho viděl několikrát, až včera si všiml, že se tam objeví v roli lupiče Danny Glover. A to samozřejmě face to face s Gibsonem. Následuje úprk a výbuch provázený (pro mě teda težko srozumitelně pronesenou) hláškou: "I?m getting too old for this shit!?. Takže Murtaugh ja vyšitej.

Pro zajímavost odkaz: https://www.tvovermind.com/time-danny-glover-cameo-maverick-hilarious-nod-lethal-weapon/

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem napsat do vlákna že mě naštvala omrzlá magnólie, ALE to naštvaný vlákno je až na druhý stránce a už čtvrtý den tam nikdo nepíše, tak to mě potěšilo :D

A mělo by tam zůstat :-))

Odkaz ke komentáři

Jedu řádku svých oblíbených westernů. Kromě toho samozřejmě několikrát Pulp fiction, ale i Čtyři pokoje. Minulý týden jsem měl zoufalé časy, to jsem musel nasadit maratón Červeného trpaslíka. Už jsem skoro zapomněl, jak je to dobrý !

Jaky mas oblibeny westerny? Par tipu by se mi hodilo. Teda mimo Tenkrat na Zapade, Sedm Statecnych, Big Country, Rio Bravo a Bandolero! :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...