Gustaf Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Tak to je dobře Gusto, to má smysl.jj, uvažoval jsem i o pronájmu bytu, ale nějak na to nemám koule...se o to starat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 No kazdopadne je mi tezko. A nechci videt ten cholesterol az skonci tahleta karantena.He he, to mi neco pripomina. V zari jsem byl na kontrole u svyho vysokotlakyho doktora. Po lete to byla brnkacka. Sama zeleninka, ryby, olivac, vinecko... Cholesterol i tlak jak miminko. Ted jsem mel mit kontrolu. Jenze v zime roste akorat bucek, kolena, husy a tak. No mel jsem strach, tak jsem se tyden pred kontrolou trosku hlidal. Pak jsem ji musel o 14 dnu odlozit a bum, vlez mi do toho ten virus. Od prvniho dne jedu zachranpivo.cz a obecne si rikam, kdyz uz umrit tak proc se trapit zelenym kvetakem. No, budou to zajimavy informace z krevniho obrazu. Uplne citim jak mi kornati tepny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Davam si po asi stosedmdesatyosmy Pulp Fiction, poprve anglicky s titulkama, fakt. Ale co me potesilo. Konecne jsme spravne pochopil ten vtip s rajcatama...mama rajce, tata rajce, dite rajce...vsak vite. Fakt z toho mam radost. V cestine to proste zanika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Davam si po asi stosedmdesatyosmy Pulp Fiction, poprve anglicky s titulkama, fakt. Ale co me potesilo. Konecne jsme spravne pochopil ten vtip s rajcatama...mama rajce, tata rajce, dite rajce...vsak vite. Fakt z toho mam radost. V cestine to proste zanika. Hele to já zrovna taky objevil takovou "lahůdku". Včera jsem koukal na Mavericka a byť jsem ho viděl několikrát, až včera si všiml, že se tam objeví v roli lupiče Danny Glover. A to samozřejmě face to face s Gibsonem. Následuje úprk a výbuch provázený (pro mě teda težko srozumitelně pronesenou) hláškou: "I?m getting too old for this shit!?. Takže Murtaugh ja vyšitej.Pro zajímavost odkaz: https://www.tvovermind.com/time-danny-glover-cameo-maverick-hilarious-nod-lethal-weapon/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Chtěl jsem napsat do vlákna že mě naštvala omrzlá magnólie, ALE to naštvaný vlákno je až na druhý stránce a už čtvrtý den tam nikdo nepíše, tak to mě potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Chtěl jsem napsat do vlákna že mě naštvala omrzlá magnólie, ALE to naštvaný vlákno je až na druhý stránce a už čtvrtý den tam nikdo nepíše, tak to mě potěšilo A mělo by tam zůstat :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jedu řádku svých oblíbených westernů. Kromě toho samozřejmě několikrát Pulp fiction, ale i Čtyři pokoje. Minulý týden jsem měl zoufalé časy, to jsem musel nasadit maratón Červeného trpaslíka. Už jsem skoro zapomněl, jak je to dobrý ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jsem zas po dlouhý době vzal do pazoury páčidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Afri by si tim ublizil i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Horhe, to páčidlo si potřeboval na otevření toho "Flinta" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Ne, flinta jsem potřeboval, abych unesl to páčidlo, po tý degeneraci u televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 (upraveno) Kuurde, HL. Klasika. Do dnes moje asi top gamesa. Si snad koupim herního noťase, když Game-PC doma zatim nejni kam dát. God damnit! Upraveno 2. dubna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jedu řádku svých oblíbených westernů. Kromě toho samozřejmě několikrát Pulp fiction, ale i Čtyři pokoje. Minulý týden jsem měl zoufalé časy, to jsem musel nasadit maratón Červeného trpaslíka. Už jsem skoro zapomněl, jak je to dobrý !Jaky mas oblibeny westerny? Par tipu by se mi hodilo. Teda mimo Tenkrat na Zapade, Sedm Statecnych, Big Country, Rio Bravo a Bandolero! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Dead Men? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jestli můžu já za sebe, tak Pale Rider a pak možná ne úplně pistolnickej western ale jeden z mých hodně oblíbených Jeremiah Johnson s Robertem Redfordem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Krom takovejch těch klasik, za mě třeba My Name is Nobody s T. Hillem.https://www.csfd.cz/film/24222-me-jmeno-je-nikdo/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 nejvíc nejlepčí western je True Grit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 konečně (nadsázka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tesi mne tento tyden pohled do kalendare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Bernie Ecclestone bude opět otcem - v 89 letech! Možná jede už jen na pavouka, ale zasel, to je hlavní ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky