prischera Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Jeronimo gratuluju! Panáky na křivochcalku proběhly, bude zdravá neboj!
Jeronimo Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Moc díky chlapáci. Myslím, že to bude chtít novou tikající akvizici.
KFL Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Ze jsme s prckem zvladli prvni koledovacku, ackoli jeste vcera rval, ze to delat nebude . A taky ze jsme dneska makali 4 hodiny na zahrade a je to videt .
warann Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Potěšilo mě, že jak živá, tak motorová sekačka po zimě fungují bez problémů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Zdar borci, všeci si povinně nalejte štamprlu. Neboť se mi dnes asi v 15h. narodila holčina jménem Nela. Nějaké ty míry: 49cm bez korunky a hmotnost 3.180g. Vše je v pořádku, jenom mamka je na hadry a z šestinedělí budou tak tři měsíce, malá huláká jak na lesy a já bych mohl něco málo poobědvat, protože od rána jsem měl jen jeden endiaron, dvě imodia a jednu veliků.teda opožděně ale přesto gratulace...tak jsem si nalil výbornou hruškovici....tak na zdraví vás všech
Jeronimo Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 ...blahopřeji! No a hodinky to chce, to je jasné. teda opožděně ale přesto gratulace...tak jsem si nalil výbornou hruškovici....tak na zdraví vás všech Díky, je to o játra, ale držím se.
bohus76 Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Zdar borci, všeci si povinně nalejte štamprlu. Neboť se mi dnes asi v 15h. narodila holčina jménem Nela. Nějaké ty míry: 49cm bez korunky a hmotnost 3.180g. Vše je v pořádku, jenom mamka je na hadry a z šestinedělí budou tak tři měsíce, malá huláká jak na lesy a já bych mohl něco málo poobědvat, protože od rána jsem měl jen jeden endiaron, dvě imodia a jednu veliků.Jarku vše nejlepší,hodně štěstí a zdraví a ať roste jak z vody.Doufám,že jí pořídíš nějaké pěkné tikadla.
Jeronimo Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Jarku vše nejlepší,hodně štěstí a zdraví a ať roste jak z vody.Doufám,že jí pořídíš nějaké pěkné tikadla.Stopro, jen mi řekni co mám pořídit sobě... Hodinkově jsem totálně rozervaný. Primky mě přestávají bavit (krom sportů) a hodinky co se mi opravdu líbí jsou mimo můj budget. Nicméně to vidím na něco jako LONGINES Hydro Conquest Automatic, nebo Fortis B-42 marinemaster. Ovšem potřebuji je vidět live a hlavně vyzkoušet. Jelikož má ultimátní 16,5 cm tlapa je fajnovka a nesnese jen tak něco.
bohus76 Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Jsem na tom podobně,primky mi tak nějak leží ladem,moc nekupuju.Rád bych něco menšího,tak do 38mm,kde by mi nevadil nějaký ten šrám,zkrátka nějaké otloukánky,ale momentálně mě nic necvrnklo do vkusu.
Bells Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Messenger, který mi přivezl nádherný Maori řemen od Spinachi.
gunman Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Maminka se nám učí na státnice, tak jsem napsal dětem omluvenky do školy a vyrazíme na výlet Lhota - Benátky - Pisa - Řím - Lhota. Hotely jsou po cestě zarezervovaný, takže plnou nádrž a jedem.
Liqid Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Holky korejský a česká klasika https://www.youtube.com/watch?v=g10DqPbbUuw
straspol Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Nemám pocit, že by to byl Toníček myslel zrovna takhle...
visual Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Prave prisel info letter z Amazonu na pekny slevy na remeny Hirsch. Kouknete....
MJ. Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 holky korejsky mi prijdou jako trandaci :-/Holky korejský a česká klasika
martar Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Velmi mě potěšily všechny příspěvky ve vlákn? Potápky na kůži. Totálně mě ale rozsekaly poslední příspěvky od Miroslav2. Nádhera! Takové kombinace by snad mohly přesv?dčit i nejzaryt?jší odpůrce řemenů na diverskách, krom? těch, co se skutečně s hodinkama často potápí..
Waya03 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Dnešní koncert. Radim Hladík, opět famózní!
Murphy97 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Sice uz to bylo vcera, ale potesila me vecere a fajn pokec se Sibiranem v Brne. Rad jsem Te videl, Honzo!
Toams Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 manufaktura Nomos ... Pri stahovani som odpasol krabku k Tangacom a na zaklade prosby v maili frojlajn bola tak mila, ze mi poslala nahradnu drevenu krabicku, pridala novy katalog (pred tyzdnom a pol mi posielali postou ten isty:)), vsetko luxusne zabalene v znackovom papieri, proste zakaznicky servis par ekselans
Doporučené příspěvky