Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

PS: Jinak "Rifle" je jen zdomácnělý obchodní název (podobně jako Levisky, Wranglerky a Texasky) odvozený od někdejší italské značky, která sem ty své "modráky" (bleu de G?nes, janovská modř) za socíku vozila...

Odesláno

jasne, ze pentelka ;-)

stejnak jako treba strouhatko, bedrunka, štelař, cvibak, gramloň, ryna, kudlačky, glajze, šraňky, ...atd, atd ;-)

Odesláno

jasne, ze pentelka ;-)

stejnak jako treba strouhatko, bedrunka, štelař, cvibak, gramloň, ryna, kudlačky, glajze, šraňky, ...atd, atd ;-)

Jak lítám po republice tak toto je v klidu se zavřenýma očima po česku:

pentilka, ořezávátko, beruška, regál, sušenky, lempl, okap, angrešt, koleje a závory ;)

Odesláno (upraveno)

Gramloň nerovná se lempl, anóbrž člověk který není manuálně zručný, všechno mu padá a tak :-)

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

cvibak a kudlačky..moje dětství u babičky s dědou..krásný vzpomínky. tyhle slova jsem už dlouho neslyšel teda..

Odesláno

Gramloň nerovná se lempl, anóbrž člověk který není manuálně zručný, všechno mu padá a tak :-)

uznávám, nešika by bylo lepší

ale lempl mi nějak zní lépe :)

Odesláno

Pravdou je ze aj u nas sa tomu pred 30 rokmi hovorilo "lupacka" (nikdy som nepochopil preco). Dnes by to asi nikto nechapal, volaju to makovka.

Sranda, ja som bok doteraz v tom ze lupačka je taka prelozena sladka s dzemom

https://goo.gl/images/QUzLHL

Ale vidim ze google pod tym ukazuje aj makovku resp makovy rohlik

Odesláno

Myslím, že celiakum poslední dobou neprijde toto vlákno moc vtipné.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Sežeru oboji a je mi jedno jak se to jmenuje. Hrozny peklo je to najit na displeji v samoobslužný pokladně. Jednou jsem už byl zoufalej a manik od dohledu nikde, tak jsem to hledal podle gramáže. Nakonec nevim jestli jsem okrad sebe nebo krám ale dvě housky jsem si odnes.

Upraveno uživatelem rmx
Odesláno (upraveno)

Domov důchodců, historky ze života a rodného kraje hadr..

edit..... Účastníci zájezdu.

Upraveno uživatelem horal
Odesláno

Sežeru oboji a je mi jedno jak se to jmenuje. Hrozny peklo je to najit na displeji v samoobslužný pokladně. Jednou jsem už byl zoufalej a manik od dohledu nikde, tak jsem to hledal podle gramáže. Nakonec nevim jestli jsem okrad sebe nebo krám ale dvě housky jsem si odnes.

No a to je pěknej příklad. Když si někdo myslí, že loupák je makovka, tak to pak nemůže najít ani kase.

Odesláno

Tak já to třeba vím, jsem ve škole dost často říkal: půjč mi prosím pentelku. :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...