Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Pro pražaky!

Chlapy, u nas na horach je zima a tedy nekdy i snih a led, ten teda, jen kdyz mrze! Myslete na to! :) :D

Jo a ty tyče ve sněhu, ukazuji, kde vede silnice! Zimni gumy jsou ty hruby s vlockou!

A nakonec, řetězy se davaj na ty kola, ktery votáčí motor. Tolik z praxe.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro pražaky!

Chlapy, u nas na horach je zima a tedy nekdy i snih a led, ten teda, jen kdyz mrze! Myslete na to! :) :D

Jo a ty tyče ve sněhu, ukazuji, kde vede silnice! Zimni gumy jsou ty hruby s vlockou!

A nakonec, řetězy se davaj na ty kola, ktery votáčí motor. Tolik z praxe.....

Si děláš srandičky, ale já o víkendu v Rokytnici poprvé v životě nandaval řetězy, a bojím se, že jsem přihlížející dost pobavil. Kola jsem teda trefil, ale moje původní představa, že se řetězy rozloží před kola a pak se na ne najede, se ukázala mylná. Následovalo polehávání ve sněhu a objímání pneumatik. Celou dobu jsem se soustředil, abych si o blatník neodřel hodinky, takže mé pozornosti dlouho unikalo, že botama a jedním kolenem rozmazávám všude kolem předku auta ve sněhu čerstvé psí lejno. Teprve když jsem se postavil, abych se pokochal úsp?šnou prací, zarazil mě smrad a změna barvy sněhu.... :D Aspoň víte, kde se berou ty zkazky o úplně pitomých Pražácích :)

Odkaz ke komentáři

Teda, abych nebyl za úplného exota, nikdy jsem auto ani řidičák neměl, nemám a mít nebudu... takže tyhle dovednosti normálně nepotřebuju.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

U nas dal pan ťaman retezy na zadni kola a divil se, ze se protaci predni!

A dotaz prazaka: Hej horale, myslite ze projedu? A ja: vidis tu hromadu snehu na silnici? To je zasypana ruska freza! A on, no jo to vidim, ale ptam se, projedu tam? :)

Odkaz ke komentáři

Zázrak s toaletním papírem.
Právě jsem se vysprchovala, stála nahá před zrcadlem a stěžovala si manželovi že mám příliš malá prsa. Místo toho, aby mi jako obvykle řekl že to není pravda, překvapivě přišel s návrhem.
"Pokud chceš aby se ti zvětšila prsa, vezmi kus toaletního papíru a pár sekund se jím mezi nimi tři." Rozhodnuta zkusit cokoli, utrhla jsem kus toaletního papíru a stoje před zrcadlem, třela jsem se jím mezi prsy...
"Jak dlouho to mám dělat?" zeptala jsem se.
"Zvětší se ti během několika let," odpověděl manžel.Přestala jsem,
"Skutečně si myslíš, že když se budu třít toaletním papírem mezi prsy, za několik let se mi zvětší?"
Bez zaváhání odpověděl
"Na tvoji p.del to účinkovalo, ne?"

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...