Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Před časem jsem vezl na vyšetření moji babičku do FNO na UROLOGII. Přišly tam dvě středoškolačky a po chvilce se začaly řezat tak, až to bylo všem ostatním nepříjemné. A babička se mě ptá proč se tak blbě smějou. Sem jí vysvětlil, že smějou těm ptačím doktorům  :rolleyes:

post-21642-0-36310300-1488873748_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj kolega ve firmě se jmenuje Tomáš Pech, a pár let zpět, když to samé jméno Kooperativa použila v TV reklamě, tak mu dorazil dárkový balíček jako omluva za využití toho jména :-)))

Jinak mě dříve pobavila dvojice Houska a Klobása, kteří spolu tehdy založili firmu :-))

Odkaz ke komentáři

si děláš srandu? Jaký by mělo význam tam tu baterku nechat?

někde jsem viděl prodávat parkovací ciferník který měl malý hodinový stroj. Proč? No proto aby to běželo. Nařídíš tam čas dejme tomu o půl hodiny nebo tak nějak napřed a máš po starostech. Kdykoliv se tam někdo podívá, vidí že parkuješ teprv půl hodiny. To by musel být nějaká velká pečlivka policajt a vyloženě číhat koho nachytá a dělat si poznámky o časech aby si všiml že mu tam něco nehraje.

Ale k tomu článku, běžně tady u nás vídám že místo toho ciferníku lidi prostě dají za okno papírek s napsaným časem. Když to tady tenkrát zaváděli, dokonce to tak prezentýrovali, že kdo nemá ciferník, má si ho koupit v trafice nebo zadarmo s reklamou získat v městském infocentru nebo přímo u městských pistolníků anebo tam prostě napsat papírek.

edit: už blbnu, ne napřed ale pozadu samozřejmě.

Upraveno uživatelem PepaSFI
Odkaz ke komentáři

Tohle nám přišlo ze školy do zpráv (škola online). Nejprve jsem se velice pobavil, ale pak zodpovědně poučil potomky, že tohle fakt ne :mobile:

Předmět: Důležitá informace pro rodiče

Dáváme na vědomí, že mezi žáky kolují informace o adrenalinovém zážitku, kdy si děti lehnou mezi železniční koleje a nechají se přejet vlakem. Jedná se o hazardní zábavu s možnými tragickými následky. Žádáme rodiče, aby pohovořili se svými dětmi a varovali je před tímto jednáním.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...