Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Mámě je 75 a bez tištěného programu se neobejde,To její kroužkování kde,kdy a v kolik hodin co dávají by jí určitě už chybělo. 

Podle siwiho starší generace asi krade,mám se tam už také počítat?

to ze by jej to chybalo, to nikto nespochybnuje. Otazka je, ci by kvoli tomu isla ten program ukradnut do samoobsluhy.  edit: a ci by si take jej konanie obhajoval pred ostatnymi ako absolutne pochopitelne.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mámě je 75 a bez tištěného programu se neobejde,To její kroužkování kde,kdy a v kolik hodin co dávají by jí určitě už chybělo. 

siwi strelil pekného capa, aj čečinou ho prizdobil. Ale tak sme vo vlákne Humor, sem sa môžu písať hovadiny, nie? :)

Odkaz ke komentáři

Pokud kradeš tištěné programy, tak jo.

Odkaz ke komentáři

Já tedy nevím ale TV program máš buď na teletextu nebo jak se to jmenuje nebo dneska normálně na ovladači něco zmáčkneš a najede ti program kde můžeš označit co se ti má kam přepnout případně nahrát ne? Nebo je TV program dostupnej na netu. Na tabletu dáš nějakou stránku a je to. To fakt ještě někdo potřebuje tištěnou verzi? :-)

Tablet, smartwatch, smart Tv... To není pro generaci používající tištěné verze adekvátní technika. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Tablet, smartwatch, smart Tv... To není pro generaci používající tištěné verze adekvátní technika. 

Nebude to generací, z těch apple, smart a icloud sra.ček pomalu taky přecházim na kus papíru.

Odkaz ke komentáři

Fotka mi připoměla jeden prudce nekorektní :D

Babka ze Lhoty je poprvé v Praze a prochází se po Václaváku

Najednou potká černocha. a začne křičet:

-Lidičky vopice, vopice, a oblečená jako člověk, to je hrozný...!

Kolemjdoucí pán se k ní nakloní a šeptá jí:

- Ale paní, to je člověk jako já nebo vy, jenom je to černoch, vždyť jste ho urazila, honem se mu omluvte.

Tak babka jde za černochem a říká:

- Já se teda omlouvám, to víte, já jsem z dědiny, tam takový věci neznáme.

Černoch říká : - To nic paní, já se nezlobím.

Babka: - Jéééžišmarjá, lidičky, ta vopice mluví....!!

Odkaz ke komentáři

"Perská princezna Tadj es-Saltaneh (1883 ? 1936) z dynastie Qajar, která byla na začátku 20.století považovaná za nejkrasnější ženu v Persii (území dnešního Íránu) a možná i na světě. 13 mladých mužů spáchalo sebevraždu poté, co je princezna odmítla."

post-17600-0-91857400-1511782968_thumb.jpg

Toliko oficiální zdroj.....

A pak koukám, že perská princezna má příbuzný v Milčevsi  :D

post-17600-0-45759800-1511783053_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

:D

Teda v tomhle kontextu konečně chápu ten dodnes běžně používaný perský kompliment "Tvá tvář je jako luna", o kterém jsem se vždycky domníval, že musí Peršanky spíš zlobit.. ale evidentně tam mají jinak nastavený vkus :)

Odkaz ke komentáři

Vlakno "k pláči" tu nemame, tak to holt musi sem :D

Manzelka byla vcera svedkem tohoto rozhovoru v nasem coopu:

Zakaznice hulaka od stojanu na noviny a casopisy na prodavacku za kasou: "Vy nemate dneska Blesk" ?

Prodavacka: "Mame, tady u kasy. Se nam z nej v patek "ztracej" programy!"

Tvl kde to zijem ?

Souhlasím nechápu proč si někdo kupuje Blesk....
Odkaz ke komentáři

:D

Teda v tomhle kontextu konečně chápu ten dodnes běžně používaný perský kompliment "Tvá tvář je jako luna", o kterém jsem se vždycky domníval, že musí Peršanky spíš zlobit.. ale evidentně tam mají jinak nastavený vkus :)

V Barme funguje lichôtka "Aký/á si pekne tučnučký/á" :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...