martar Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Hele, tohle jsem vyvolat nechtěl. Šlo mi jen o to, abyste konečně pochopili, co je skutečnej luxus, a ti z vás, kdo "vydělávají velké peníze" prodali svý ocelový daytony či ápéčka a koupili zlatý Korsy se zirkony!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 šak jsem to taky tak pochopil................ale nevím jestli se mi podaří sehnat ty zlatý Korsy........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 spatny den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tady si počtěte kluci... https://navratdoreality.cz/paseracka-terka-3854.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 spatny dentreba dobry. podařilo se mu vyjet z rybníka. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 (upraveno) ToiToi bungee Upraveno 20. ledna 2018 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Vlakno sa vola Humor.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Kde se dá sehnat dárkový poukaz na to toitoi bungee? Valentýn už se rychle blíží a já nemám žádný dárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 "Víte kdo já jsem...?"https://zpravy.idnes.cz/slechtova-ano-cervene-tlacitko-obrana-sandor-vondra-fyo-/domaci.aspx?c=A180119_135055_domaci_fka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Vlakno sa vola Humor.. No však. U nás v Čehůnistánu máme ustálené slovní spojení "fekální humor". Myslím, že toi-toi bungee toto naplňuje dokonale :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 podařilo se mu vyjet z rybníka. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Víte, jak se blíží ty volby.Docela by mě zajímalo, jak se svým hlasem naloží Jirka Pomeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Ten by moh z fleku cesat bavlnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tvl.. tak ten je hodne cernej! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 (upraveno) "Víte kdo já jsem...?"https://zpravy.idnes.cz/slechtova-ano-cervene-tlacitko-obrana-sandor-vondra-fyo-/domaci.aspx?c=A180119_135055_domaci_fka napada mi uz len klasicka poezia, ktora tejto lesbicko lobotomickej eskapade dodava nadcasovost: Stanislav Stepka: Ked zena uz nesce byt zenu Ked zena uz nesce byt zenu..mala by ist do funkcie. Upraveno 20. ledna 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 no abych se pomalu začal bát................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tvl Šlechtová a její červené tlačítko mi zlepšily den, děkuju ... tak mě napadá, že jestli se "Red pusher" stane součástí její image, jakože se asi stane, měl by o ní Hanhart vážně pouvažovat jako o ambassadorce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Cervene tlacitko ma i Zeman na Aligatorovi..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 (upraveno) Tvl Šlechtová a její červené tlačítko mi zlepšily den, děkuju ...Jj, prvni reakce je logicky smich, ale pak to jednomu dojde a tady konci prdel ...Ten sebestrednej radoby manazer Stropnicky je sice kikot, ale alespon neni uplne blbej.Tahle slepka ve funkci MO je pouze dalsim dukazem tragickeho stavu spravy te nasi krasne zeme Sorry za OT Upraveno 20. ledna 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 ... tak mě napadá, že jestli se "Red pusher" stane součástí její image, jakože se asi stane, měl by o ní Hanhart vážně pouvažovat jako o ambassadorce Problém ovšem je, že ani jedna ze stran nemá o té druhé sebemenší povědomí, neřku-li znalost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky