Andrew Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Pozor ale na Instanta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 (upraveno) Ten to tady má těžké poslední dobou Upraveno 22. srpna 2019 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Prasnice roku mi připomněla toto Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 To není žádná černá huba ale Afročech, ty rasysto=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Poslední stránka dost dobrá! :-D A stírací los už vyšel i jako tričko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 tady nám instant vysvětlí, že ten nápis nepatří k té paní, tudíž to není ale vůbec vtipný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Diky Instantovi to tady vystrelilo hodne nahoru a je tady prdel. Kazde vlakno potrebuje sveho ambasadora :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 To teraz za každý vtip napíšete, že ho instant vysvetlí? To bude ešte väčšia sranda, než kuncákovi všade písať, že mláti ženy. Som vám vymyslel vtip, asi aktuálne zapadne. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 No ale to ze je v pici mel bejt ten nevyslovenej vtip! Bohajeho kde je Instant?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 hezky namalovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Challenge Accepted Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Vtip je v tom, že takovouhle bílou náprsenku mívají zpravidla medvědi ušatí, kdežto na tom obrázku to podle tvaru hlavy evidentně vyšetřuje tým medvědů hnědých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 No ale to ze je v pici mel bejt ten nevyslovenej vtip! Bohajeho kde je Instant?! Chcel som, aby to aspoň polovica členov pochopila, nech netreba vysvetľovať . Plus použitie vulgarizmu zvyšuje vtipnosť. hezky namalovaný Dík. Snažil som sa dodržať Martym nastavenú latku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Už jsem ho tu daval minuly rok, ale nedá mi to....můj nejoblíbenější je vtip č. 4084 ....ten prostě nemá chybu a já bych chtěl na Vánoce tričko s tímhle vtipem Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Achjo, ja jsem to nepochopil. Uz nad tim dumam 10 min Když už tu jedou takový frky, dám svůj oblíbenej. IMG_0379.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Achjo, ja jsem to nepochopil. Uz nad tim dumam 10 min Když už tu jedou takový frky, dám svůj oblíbenej. IMG_0379.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Achjo, ja jsem to nepochopil. Uz nad tim dumam 10 minJá právě taky ne, ale nechtěl jsem bejt první, kdo se blbě zeptá:-) , abych zase nebyl jedním členem setrenej :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Zeptej se jokeguru, on ti to vysvětlí; -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 A potom ze instanta netreba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Já právě taky ne, ale nechtěl jsem bejt první, kdo se blbě zeptá:-) , abych zase nebyl jedním členem setrenej :-).Je to los, kterej tě šetře. Tu sadu holení ale chápeš, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky