Radik Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 před 13 hodinami, sashator napsal: .... U těhle GMTček jsem měl vždycky problém s obří lunetou versus drobnej cifr a ručky. Datum jinde než 3 a 6 je vždycky hnusný- zajímalo by mě, co je zrovna tady vedlo k tomu to dát takhle A mně se právě macatý lunety líbí. Co se týká L2L, začínám to mít podobně. Nový Omegy PO byť 43,5mm mají L2L menší než leckterý 42mm nosí se fakt úžasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 před 12 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tie chrona su neuveritelne super. Uz niekolko dni sa neviem vynadivat. Sice, bude tazke zistit kolko je hodin len tak pohladom ale to nie je az take podstatne v tomto pripade. Chrono nepouzivam, cas budem odcitavat 10 sekund...ale aj tak, bral by som ich. Cena bude asi dost sialena? Cena je masakrózní - beze stovky 280k. Ale můžeš v Koscomu objednat https://www.hodinky-koscom.cz/grand-seiko-sport-collection-chronograph-15th-anniversary-limited-edition-sbgc247-k0059132 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Tak to není tak hrozné. Čekal jsem přes 300k. Na těchto <1000ks pěkných limitkách člověk tratit časem nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 (upraveno) V Koscomu je to ve srovnání se standardníma Ti SBGC205 o 13K navíc, to nezní tak zle. Navíc limitní lvíček na rotoru (a tím pádem i nepočmáraný dýnko!!) a "lepší" SD (i když konstrukčně nejspíš stejný jak standard, jen vybíraj ty lepší). Upraveno 28. ledna 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 To mně se líbí ty GMTčka. Vlastně takový sportovní snowflaky, hlavně s lunetou, která mě na klasickejch trochu chybí. Mít je v Koscomu, určitě bych se na ně časem zašel podívat naživo. A nejlíp vedle sebe srovnat i klasický Snowflaky, ale to je asi nereálný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 @Radik v Koscomu mají modré, ty jsou aspoň trochu podobné modrobilou kombinací lunety. A můžu potvrdit, že na ruce vypadají parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 A dalsi barvou je… zelena! zdroj: https://wornandwound.com/swinging-from-birches-the-new-grand-seiko-slgh011-barely-needs-an-introduction-and-thats-fine/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 SLGT003 Wow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Ó! NA takéto veci nie je Credor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Hromada novinek ... spony furt stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Tak to je kurva pecka! A to video je taky krásně udělaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 nove GS Ja tu odseknutu hodinovu rucicku proste nedam. Neviem, ci je mi to len divne, alebo dokonca hnusne. Ale toto nie. Na druhej strane toto je ine kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Akorát mi nějak uniká, proč má Turbo za 350tis stejnou přesnost jako obyč Hi-beaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Moc hezký. Konečně ty gmt nemají datumovku špatně umístěnou to bych si nechal líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 12 minutami, EpsteinBarr napsal: nove GS Ja tu odseknutu hodinovu rucicku proste nedam. Neviem, ci je mi to len divne, alebo dokonca hnusne. Ale toto nie. Mne to nevadi. Ale jsem odchovenaj Mark XV. Pro me osobne spis neni to zvetseni a taky koukam ceny postupne dost lezou hore. Beru, je to Spring drive, GMT, titan atd., ale stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 4 hodinami, shewcza napsal: Moc hezký. Konečně ty gmt nemají datumovku špatně umístěnou to bych si nechal líbit. Máš recht, ale ta cena je teda mimo mě..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 13 hodinami, EpsteinBarr napsal: nove GS Ja tu odseknutu hodinovu rucicku proste nedam. Neviem, ci je mi to len divne, alebo dokonca hnusne. Ale toto nie. Na druhej strane toto je ine kafe. Mně by to asi nevadilo a jinak fakt nádherný kousky. Být tak aspoň za polovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Chápu dnešní hysterii kolem některých hodinek, ale když GS stojí 250-700 tis. Kč, to mi už přijde nesmysl. @xbraj19 už dávno nemá tourbillon nic společného s přesností, je to o hodinářském umění, když se nebudeme bavit o levných kalibrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 3 hodinami, MíraMíra napsal: Mně by to asi nevadilo a jinak fakt nádherný kousky. Být tak aspoň za polovic. SLGA015 vs SBGA463 novy kaliber, rezerva, samozrejme dalsie rozdiely, ale ak dobre pozeram +4000 v retail cene.... ostavam pri svojich starych 031 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Ale facelift pouzdra se jim povedl moc pěkně, fakt se mi líbí. Cena se vzhledem ke kalibru bohužel dala čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se