Pepino777 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Chlapi poradíte nějakou vhodnou alternativu pro aplikaci "kalorické tabulky"? Po aktualizaci mi tam neustále vyskakují chybové hlášky a počet reklam už přsahuje meze snesitelnosti. (chyby jsem řešil několikrát s podporou a od té doby proběhly dvě aktualizace + několikanásobná přeinstalace aplikace v telefonu a výsledek = 0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Začal jsem poslouchat velmi zajimavý podcasty značky Trime. Někoho by mohlo zajímat povídání o stravě a suplementaci doplňků, které ze stravy v našich končinách nezískáme. Videí je tam více, doporučuji začít od jedničky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 V 18. 6. 2022 v 17:25, moco napsal: Začal jsem poslouchat velmi zajimavý podcasty značky Trime. Někoho by mohlo zajímat povídání o stravě a suplementaci doplňků, které ze stravy v našich končinách nezískáme. Videí je tam více, doporučuji začít od jedničky Úplná paráda. Jsem maximálně nadšený. Díky moc za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Panove, shanim tuhle knizku... nemate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 3 minutes ago, odjinud said: Panove, shanim tuhle knizku... nemate? zkus www.snupupritomkokain.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terkasmt Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 jsou tohle dobré zdroje bílkovin https://www.proslim.cz/jak-doplnit-bilkoviny/ ? řeším jak doplnit bílkovin do jídelníčku, ale proteiňák brát nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 Zkoušel jsi SKYR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 Myslím, že máš z čeho vybírat: Řecký jogurt (23 g ve 230 g porci) Cottage sýr (14 g ve 100 g porci) Vejce (8 g ve 30 g porci) Libové hovězí maso (23 g v 85 g porci) Kuřecí prsa (24 g v 85 g porci) Tuňák (25 g v 85 g porci) Losos (23 v 85 g porci) Fazole (20 ve 230 g porci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 A co teprv takové Olomoucké tvarůžky se svými 28g ve 100g porci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 Není bílkovina jako bílkovina. Je dobrý znát něco jako vstřebatelnost, využitelnost a co všechno v tom zdroji zkonzumuju s tím. Např. výše zmíněný vajíčky jsou velmi dobrý, super aminokyselinový spektrum, využitelnost a jako bonus dostaneš výbornej zdroj tuků a mikroživin. Vedle toho super oblíbenej tvaroh, ve kterým je hlavní zdroj kaseinát vápenatý, není taková hitparáda. Proč se vyhýbat proteinovým práškům nechápu, obvykle je to založený na nesmyslných přesvědčeních, ale respektuju to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 před 2 hodinami, terkasmt napsal: jsou tohle dobré zdroje bílkovin https://www.proslim.cz/jak-doplnit-bilkoviny/ ? řeším jak doplnit bílkovin do jídelníčku, ale proteiňák brát nechci. Proteiňáky, to je celá řada produktů z různých zdrojů, takže pokud to nechceš z důvodu třeba zdravotního / alergickýho omezení, tak určitě lze vybrat něco vyhovujícího. Jestli to nechceš, protože Ti nevyhovuje nebo nechutná to pít, pak můžeš koupit chuťově neutrální a zakomponovat to do jogurtu, těsta na palačinky atd. A pokud to odmítáš z důvodu "nechci ňákou nepřirozenou chemii", pak nebuď vůl (nic ve zlým) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 A protože se na příštího půl roku podařila trefit dobrá směs prášků má bolest, tak už mohu aerobně trochu něco odcvicit. A k tomu se hodí i rozumně, tedy,tedy přiměřeně jíst. Hm, tak jsem v ketóze. Pokud tedy mé příspěvky budou méně obsažné, či méně vtipné, nebojte, není to Alzheimer, ani starecka demence, ale je to jen nedostatek glukózy pro mozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 V 30. 5. 2024 v 15:46, Pepino777 napsal: A co teprv takové Olomoucké tvarůžky se svými 28g ve 100g porci Tak k tomuto se, byť opožděné, vyjádřím. Mrkni na sůl Bohužel .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 koukám za vokno a strašně se mi nechce jít sportovat. je zima, navíc tam trochu chčí. hledám v internetech a moje nechuť je dokonce hřích. pudu, ale fakt se proti vůli brutál silou nutim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 @hopa26 soucítím s tebou. Mě chybí do konce roku ještě naplavat pár bazénu a uběhnout pár metrů. Měl jsem to skvěle rozpočítáný a ráno jsem se probudil úplně zpocenej a slabej jak moucha. Bude to ještě boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 @kral083na kolo právě musím a nechci. do vody bych klidně šel. brečím jak malá kurva. hlavně páč mi je zima na nohy-mám tretry, na ně návlek ze starejch ponožek ustřihnutejch s dírou na magped šlapku a na ten ještě návleky z alíka, ale furt mi je na prsty kláda. do bajk koutku s tím nepudu, byste se mi tam posmáli. ale tlustý lidi tady z tohodle vlákna budou mít třeba pro trápení pochopení. du dopíče, nebo se dojmu ještě víc! přisla na mne slabá chvilka jenom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 přestaň s těma plačkama, strč si do bot alobal a táhni ven P.S. nemusíš nic, ale můžeš, protože chceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Jan chtěl taky dneska vyjet, ale seru na to... fouká a celkové hnus..sednu doma na spinner.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 @hopa26máš zimní tretry? Jestli ne a alespoň několikrát za zimu vyjedeš,tak si je kup! Vyplatí se to. Taky sem různě experimentoval, až se na to drahá žena nemohla koukat a zimní tretry mi koupila. Fakt se to nedá srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 kral: zni to dobre, by se mi libilo mit nohu v teple. snad pristi rok, letos uz to nejak pretrpim. ajaj: gut tyhle videa motivacni. hodne mi pomahaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se