Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Chlapi poradíte nějakou vhodnou alternativu pro aplikaci "kalorické tabulky"? Po aktualizaci mi tam neustále vyskakují chybové hlášky a počet reklam už přsahuje meze snesitelnosti. (chyby jsem řešil několikrát s podporou a od té doby proběhly dvě aktualizace + několikanásobná přeinstalace aplikace v telefonu a výsledek = 0) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začal jsem poslouchat velmi zajimavý podcasty značky Trime. Někoho by mohlo zajímat povídání o stravě a suplementaci doplňků, které ze stravy v našich končinách nezískáme. Videí je tam více, doporučuji začít od jedničky 🙂

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
V 18. 6. 2022 v 17:25, moco napsal:

Začal jsem poslouchat velmi zajimavý podcasty značky Trime. Někoho by mohlo zajímat povídání o stravě a suplementaci doplňků, které ze stravy v našich končinách nezískáme. Videí je tam více, doporučuji začít od jedničky 🙂

Úplná paráda. Jsem maximálně nadšený. Díky moc za tip.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • Po roku...

Myslím, že máš z čeho vybírat:

• Řecký jogurt (23 g ve 230 g porci)
  • Cottage sýr (14 g ve 100 g porci)
  • Vejce (8 g ve 30 g porci)
  • Libové hovězí maso (23 g v 85 g porci)
  • Kuřecí prsa (24 g v 85 g porci)
  • Tuňák (25 g v 85 g porci)
  • Losos (23 v 85 g porci)
  • Fazole (20 ve 230 g porci)
Odkaz ke komentáři

Není bílkovina jako bílkovina. Je dobrý znát něco jako vstřebatelnost, využitelnost a co všechno v tom zdroji zkonzumuju s tím.

Např. výše zmíněný vajíčky jsou velmi dobrý, super aminokyselinový spektrum, využitelnost a jako bonus dostaneš výbornej zdroj tuků a mikroživin.

Vedle toho super oblíbenej tvaroh, ve kterým je hlavní zdroj kaseinát vápenatý, není taková hitparáda. 

Proč se vyhýbat proteinovým práškům nechápu, obvykle je to založený na nesmyslných přesvědčeních, ale respektuju to.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, terkasmt napsal:

jsou tohle dobré zdroje bílkovin https://www.proslim.cz/jak-doplnit-bilkoviny/ ? řeším jak doplnit bílkovin do jídelníčku, ale proteiňák brát nechci.

Proteiňáky, to je celá řada produktů z různých zdrojů, takže pokud to nechceš z důvodu třeba zdravotního / alergickýho omezení, tak určitě lze vybrat něco vyhovujícího. Jestli to nechceš, protože Ti nevyhovuje nebo nechutná to pít, pak můžeš koupit chuťově neutrální a zakomponovat to do jogurtu, těsta na palačinky atd. A pokud to odmítáš z důvodu "nechci ňákou nepřirozenou chemii", pak nebuď vůl (nic ve zlým) 😉

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

A protože se na příštího půl roku podařila trefit dobrá směs prášků má bolest, tak už mohu aerobně trochu něco odcvicit. A k tomu se hodí i rozumně, tedy,tedy přiměřeně jíst. Hm, tak jsem v ketóze. Pokud tedy mé příspěvky budou méně obsažné, či méně vtipné, nebojte, není to Alzheimer, ani starecka demence, ale je to jen nedostatek glukózy pro mozek 🙂

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

@kral083na kolo právě musím a nechci. do vody bych klidně šel.

brečím jak malá kurva. hlavně páč mi je zima na nohy-mám tretry, na ně návlek ze starejch ponožek ustřihnutejch s dírou na magped šlapku a na ten ještě návleky z alíka, ale furt mi je na prsty kláda.

do bajk koutku s tím nepudu, byste se mi tam posmáli. ale tlustý lidi tady z tohodle vlákna budou mít třeba pro trápení pochopení. 

du dopíče, nebo se dojmu ještě víc!

přisla na mne slabá chvilka jenom. 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...