Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já včera po půl roce stoupnul na váhu a jako bych dostal pěstí. Stydím se to napsat i sem. Každopádně s tím musím nebo udělat. Běhání už fungovat nebude, kolena to nedají. Přemýšlím nad veslovacím strojem. To mě vždycky bavilo. Každopádně mám před sebou sešup o nějakých 12-13 kilo.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odesláno

Tenhle rok musím dát min. 10 kg dolů, no ale dvacet by bylo lepší a dostalo by mne do kategorie docenta. Ale buďme realisti, dvacku za rok nedám, to je moc brutus, navíc s omezenou hybností to půjde hůř. Žádný ego, nebo mladá kost, ale nakoplý zdraví mi nedává na výběr. Takže sbohem pečený bůčky, grilovaný kolena, žebra a alkoholová popíjendo. Přeju všem podobně postiženým sílu!

Odesláno

Už druhej den nežeru a zítra se chystám na váhu. Čekám tak 107-108. V 2018 jsem celkem v pohodě šel za 6 měsíců ze 122,5 na 100,5. V dubnu manželka otvírá kavárnu, do té doby budu mít 99,5. Jde to, zadara to ale nebude.

Odesláno

Po každých Vánocích začínám někde na 114kg, do jara se většinou dostanu někam ke 106. Letos mám na startu přes 3 kg hendikep. Vím, že musím přestat pít. S alkoholem to nedám.

Odesláno

Už druhej den nežeru a zítra se chystám na váhu. Čekám tak 107-108. V 2018 jsem celkem v pohodě šel za 6 měsíců ze 122,5 na 100,5. V dubnu manželka otvírá kavárnu, do té doby budu mít 99,5. Jde to, zadara to ale nebude.

No ja to mam ted take 107 a musim zase do toho, pred vanoci to bylo 104 a potrebuji se dostat zase pod 90, je to vyzva. Naposled jsem do toho sel intenzivne v 2012 a to se podarilo 40kg za 12 mesicu. 

Ted staci cca 20kg tak snad to dam do dovolene tedy do plavek :-)

Odesláno

Tenhle rok musím dát min. 10 kg dolů, no ale dvacet by bylo lepší a dostalo by mne do kategorie docenta. Ale buďme realisti, dvacku za rok nedám, to je moc brutus, navíc s omezenou hybností to půjde hůř. Žádný ego, nebo mladá kost, ale nakoplý zdraví mi nedává na výběr. Takže sbohem pečený bůčky, grilovaný kolena, žebra a alkoholová popíjendo. Přeju všem podobně postiženým sílu!

Jde to, je to jen o pevné vůli.... tchán měl ještě před rokem 130 kg/180cm kolena v p..deli no hecnul se, vynechal chlast, hodně upravil stravu, pomalu začal sám cvičit a dnes má 95kg, žádné placené diety, trenéři atd.... prostě jen sám chtěl, takže držím palce, dá se to. ;-)

Odesláno

sbohem pečený bůčky, grilovaný kolena, žebra a alkoholová popíjendo

To je ale strašný, když se to takhle shrne...

Já už druhej den zamačkávam slzu, když jdou kolegové naproti na O do hospůdky a já se přitom mučim, když na Zomatu čumim na jídelák a představuju si tu plzničku...

Leden musim vydržet, pak už ten upravenej jídelníček nebude snad tolik bolet.

Neexistuje nějakej chlast, kterej nemá kalorie a naopak pomáhá metabolizmu?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Vodka. Ta není cejtit.

Odesláno

Piti, ktery by nahradilo chlast, hledam uz leta....a marne. Smula je, ze limonady (i se sladidly) jsou jak z deste pod okap. Za me snad leda rozpustny vitaminovy tablety (sumaky), ruzny caje, takovy ty sportovni iontaky a rozpustny aminokyseliny atd.

Na leto mam docela fajn tip od jedny Argentinky, co me ucila spaninu, a sice zalejete studenou vodou mate (yerba), pridas matu a citron a mas super piti na leto. Jeste tam patri med, ale do diety ne. Udelat do termosky a pak popijet.

Odesláno

Existují klinické studie, které ukazují, že popíjení KVALITNÍCH pečených oolongů (ideálně archivních) během jídla a do cca 90 minut po jídle pomáhá metabolismu tuků a snižuje jejich ukládání. Hlavně z vlastní zkušenosti musím říci, že pravidelné popíjení čajů, které skutečně obsahují dostatečné množství účinných látek (což teda zdaleka nejsou všechny, naopak je potřeba hodně dobře vědět co hledat a jak to poznat), metabolismus velmi znatelně harmonizují a celkově pomáhají jak s únavou (kofein), tak z hubnutím (vizte výše), tak v dlouhodobém horizontu (a ne samospásně, ale v kombinaci s rozumnou životosprávou) s harmonizací metabolismu (krevního tlaku, cholesterolu atd).

Přátelé, kteří potřebujete sundat nějaká kila, nezoufejte a jestli mohu radit, nastavte si to v hlavě tak, že si děláte hubnutím dobře a že si děláte radost. Pak jde vše snáz. Já 22.května 185 kg, na krku šílené finanční problémy, soudy ohledně kontaktu s dcerkou a nakonec život přímo ohrožující zdravotní průser. Dneska jsem 157 kg, daleko zdravější, problémy řeším a žiju s radostí. Vše je jen v hlavě. A ne, není to díky čaji, ale čaj svou troškou pomůže. A mně hodně pomáhá se nevážit, neřešit čísla, nehrotit věci a nestresovat se. Hodně chodím (na své poměry, váhu a stav), snažím se jíst zdravě (ale mám na jídlo do 35 - 50 Kč na den, tak musím hodně přemýšlet, což je nakonec hodně super), no a kila jdou zjevně dolů :)

Můj cíl je na konci roku pod 120 kg, vyřešené problémy jak s penězi, tak se zdravím a nový život.

Odesláno

Zdeňku dík, držím palce a věřím tomu, že vhodný čaj v kombinaci se zbytkem života má efekt.

Já jsem původně trapně vtipně myslel alko chlast, ale jsem rád za seriózní reakce.

Návštěvník Oplt
Odesláno

V tom případě jakékoliv alko v hojném množství a nežrat. :lol2:

To půjdeeš dolů nejen váhově  :mobile:

Odesláno

Ja se pridam svoji troskou do mlyna :)

Konec roku 2018 a pri 188 cm jsem mel 107 kg. Nic uplne silene hroznyho, ale k idealu taky dost daleko. Takze jsem se rozhodl co mesic jit o 2 kila dolu a zastavit se nekde na 90-95 kg. Podle planu to uplne neslo, ale nekdy na zacatku cervna jsem prolomil 100 kg. Zacatek zari 96 kg a na konci listopadu 90 kg.

Jak na to? No jsou imho 3 kategorie, ktery ovlivnuji vahu - jidlo, piti a pohyb.

Jidlo - zacal jsem lip jist - mensi porce, ale proste pravidelne jist 5x denne. Zadna drasticka dieta, ale proste nesezrat 6 knedliku ke knedlu vepru na nedelni obed... Ale jedl jsem i zdravejsi jidla, no. Hlavne se ale neprezirat, vypozoroval jsem, ze kdyz dojim, mam kolikrat jeste trosku pocit hladu, kterej proste za 10-15 min zmizi jak to "dojde". Plus jsem vyhodil vsechny bramburky a tyhle chujoviny co je clovek zvyklej co sebe ladovat.

Pohyb - zacal jsem tak 10x mesicne behat, i me to bavilo a motivovalo, jak jsem se zlepsoval + jsem chodil na badminton a hazenou obcas. Do toho hodne v lete tenis, ale me sport proste bavi.

Pití - jestli pro me nebyl pohyb a jidlo problem, tak pití bylo sakra problém. Což o to, nepotrebuju pit zadny koly, energetaky, sladarny... ALE TEN ŠKOPEK!

Takze jsem se rozhodl, ze proste pivicka si odepirat nebudu a chodil jsem na lit jak jsem byl zvyklej, na druhou stranu proste zadny ozralecky kebaby a druhej den hezky do zajetejch koleji. Zadny poozralecky pizzy, smazaky atd.

Tak snad to pomuze a hodne stesti.

Odesláno

Tak 10 dnů za mnou a 3,5kg dole. Vím, že to ještě není hlavní úbytek z tukových zásob, ale je to celkem fajn.

Odesláno

Zatím je to hodně o vynechání chlastu, tím pádem večer neluxuju chipsy a podobný srágory. Trochu jsem zmenšil porce a začal pít před jídlem 0,5l vody.

Odesláno

Já od druhýho 1.5kg dole. Pečivo pryč. Přílohy jsem omezil. Chlast taky míň, ale nehrotim to.

Neprasim po večerech a sladký jsem si úplně zakázal.

Začal jsem cvičit každý večer podle appky Seven (thx moty) a jednou týdně squash.

Odesláno

Já začínám od pondělí taky sundavat. Vánoce a teď týden na horách a mám pupek... takže najedu na osvědčené kalorické tabulky. Žádnej chlast a minimum sladkyho. No a malé porce 6x denně...a k tomu bajk a spinner. To vím,že u mě funguje. Ale to omezováni bude z počátku masakr na mozek....:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...