Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když jsem dělal zahradníka, tak jsem listí vždy vyfoukal na trávu a tam ho sebral sekačkou. Vysávání je blbost, člověk se trápí a stejně to nikdy neudělá dokonale...

Odesláno

Díky za postřehy, asi musí člověk počítat s tím, že to nebude žádný zázrak. Na druhou stranu se mi jedná hlavně o listí před vchodem kde se točí vítr a každou chvíli je tam nafoukaná hromádka, kterou bych tím vycucnul. Tak uvidím. Ořešák tam nikde v blízkosti nemám. :)

Ja jsem si tam dva roky zpatky koupil normalne fukar/vysavac na listi, ale ne aku. Moc se to neosvědčilo - oresak to neda. Rychlejc to posbiram sekačkou. Ted uz to nepouzivam. Kdyby byl zajem, tak za zlomek porizovaci ceny přenechám

Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk

Odesláno

Nemáte náhodou prosím někdo tip na svatebního DJe, který by měl 14.9. čas zahrát na menší zahradní svatbě v Praze?

Udělej si raději playlist + na tanečky objednej kapelu a uděláš rozhodně lépe, bo většína svatebních DJ jsou spíš rádoby DJ a podle toho to taky vypadá. Byl jsem v poslední době na několika svatbách + měl nedávno svojí a na jedné jediné byl DJ a přesně ta jedna jedina stála co se týče hudby za prd. Naštěstí měli i kapelu, takže od DJ byl pak klid.

Odesláno

Ahoj

Určitě mi tady někdo poradí jak rychle a levně opravit balkonovou podlahu. Návětrná a deštivá strana dostává největší záhul a začalo se to nějak loupat. Vypadá to jen na nějaký nátěr. Moje mrmlá tak to musím opravit.

Máte nějaký tip jak na to?  Díky.

post-8590-0-23915000-1566117591_thumb.jpg

Odesláno

Nečím bych zamáznul ty šlicny a přetřel,ale nevím co se na to používá. Nějaká taková barva co se dělají podlahy ve fabrikách? Jdu hledat an netu.

Odesláno

Fabriky dávají epoxid,  to není úplně sranda natáhnout. Mně dobře do výklenku fungoval Plastový tekutý nátěr z Hornbachu.

Odesláno

Na ideální provedení bude hodně rozdílných názorů, na netu hledej barvu na beton (pokud to má být jen barva... myslím, že dělá např. Eternal), nebo pochozí izolace (pokud to má i izolovat), nebo například kamenný koberec.

Odesláno

Ahoj

Určitě mi tady někdo poradí jak rychle a levně opravit balkonovou podlahu. Návětrná a deštivá strana dostává největší záhul a začalo se to nějak loupat. Vypadá to jen na nějaký nátěr. Moje mrmlá tak to musím opravit.

Máte nějaký tip jak na to? Díky.

S nátěry se budeš jebat co pět let dokola, dal jsem střešní fólii Fatrafol 810, dvanáct let pohoda a prý celý život bude :-) Musíš ovšem i oplechování, stojí to nějakou kačku....

Odesláno

Hele, jak moc muze mestska policie neco resit, kdyz, co ja vim, jedete s mobilem u ucha a oni za vama, nebo projedete stopku a hlidka MP to vidi, nebo tak? Pokutu muzou ci ne, body asi ne, zejo, nebo volaj stataky a zalujou, nebo jak to funguje? Hypotetickej dotaz:)

Odesláno

MP řeší přestupky vyplývající z místní úpravy. tedy stopka ano, mobil ne, červená dle rozhodnutí soudu taky ne .v principu to co je v místní úpravě (značky) jak vodorovné tak svislé.

Odesláno (upraveno)

A to ja samozrejme vim, slo mi vylozene o rozdil MP/statni. Pochopil jsem teda ze pokud te videj s mobilem nemuzou nic, pokud nezastavis na stopce ve svy obci, je to stejny jak kdyby te chytli statni.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Pokud te nezastavi na miste tak ne, auto muze ridit kdokoliv.

správní řízení a suběktivní odpovědnost provozovatele vozidla je popsaná na miliardách stránek 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...