Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 19 minutami, nickolas napsal:

Záměr je jasný. Hlavně jestli se to nějak nesere, nebo jestli je jedno který. Ale cajk, díky 👍

Mame druhy za poslednych asi 15 rokov. Je to obyc model, ktory sa uz nevyraba. Uchytenie flase je este srubovacie.

Susedia maju americku chladnicku s ladovacom a nie je to marne. Akurat teda, ladovac ti sifon nevyrobi. Zase, ich chladnicka uz ma tiez peknych par rokov a netusim, co ponukaju moderne.

Odesláno
před 2 hodinami, nickolas napsal:

Sodastream

Je to chujovina, neni to chujovina? Je jedno který, nebo je některý jakože lepší? Dík ;)

Mame ho roky, treba 10. Furt stejnej model. Pouzivaj to deti obcas, takze spotreba tak bombicka na 3-4 mesice. Pak ji menim pres Kosik. Jedina nevyhoda, dalsi kram na lince.

• Like 1
Odesláno

Soda Streameři, mám neznalý dotaz: jestliže si sifon vyrobíte, necháte ve flašce, tuto dáte do ledničky, třeba, pak mne zajímá, jestli třeba za 24 hodin je ještě sifon ok, nebo se bublinky už někam odstěhovaly. Dík.

Odesláno
před 20 minutami, Bert napsal:

Soda Streameři, mám neznalý dotaz: jestliže si sifon vyrobíte, necháte ve flašce, tuto dáte do ledničky, třeba, pak mne zajímá, jestli třeba za 24 hodin je ještě sifon ok, nebo se bublinky už někam odstěhovaly. Dík.

Je ok i za 48 hodin, vyzkoušeno.

Odesláno

Jediný na co dávat pozor jsou ty víčka, konkrétně ta těsnící guma mi po čase začala chytat plíseň. Samozřejmě ne po 24h.

Odesláno

U nás už asi 10 let a žádný problém, máme ten šroubovací. Já používám prakticky jenom v létě na střiky, je třeba víc láhví, ať se stihnou vychladit a točím dvě bombičky. Jo láhve prý nesmí do myčky kvůli deformaci. U kámoše jsem viděl novější, ten co se jen nasazuje a za mne výrazně jednodušší a rychlejší manipulace. 

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, Bert napsal:

Nebo jak u nás, obráceně. Necháš nachladit pár flašek a bublinky dodělat před použitím. 

A další nutnost pak na léto výrobník ledu. 

Upraveno uživatelem tm80
Odesláno

Ty lahve můžou bejt i skleněný, to bych asi doporučil víc. Měl jsem doma sodastream crystal, teď už je asi něco novýho.

Odesláno

Takova pi*ovina, ale vrta mi to v hlave. Cca 15 -20 let zpet byla reklama na Audi quattro. Zaber jak jede a pronasleduje ho velikej truck. Audi ruzne uhejba a truck furt za nim. Trochu aka Duel. No a ve finale se ukaze, za ta Audina ten nakladak tahne na tyci. 
No jak rikam, pi*ovina, ale potreboval bych to videjko najit a nedari se. Netusite nekdo? Dikes. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...