Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyz jsem byl v dubnu "skalpovan " z dlouhejch vlasu cca 70 cm delky na vojenskej sestrih, bylo to za 120.

Odesláno (upraveno)

Asi tak, na úpravu bujného vlasu mám za 15let druhej Remington. Ale nechal jsem se jednou hecnout na zástřih vousu a pětikoule, teda i s kolínskou :-)

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

Hoši, jakej picture hosting?

Nejlépe free, ale malýho chlupa taky pustim - jednorázově, měsíční předplatný necu.

Dřív jsem jel imgshack, ale se změnil na předplatný a na to kašlu.

Odesláno (upraveno)

jo de to,
klikni na fotku
vpravo dole na úrovni spodní hrany fotky je šipka doprava "share photo"
klikneš, objeví se popup okno, nahoře vyber BBcode
ctrl c a ctrl v

hodí ti to strašně dlouhej kód, buď to necháš a udělá ti to link na obrázek jako tady - smazáno - 
odmažeš vše za druhýma hranatýma závorkama s url (de facto druhý řádek), takže na konci linku bude [/url]
a zobrazí se jen foto

moment, vyzkouším

edit - aha, tak jo, je to tak :)

ještě jedna zkouška

1250377145_761cffc205_z.jpg?zz=1

kdybi ti to nešlo písni mi sz, udělám návod jako obrázek a pošlu ti to

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Hoši, jakej picture hosting?

Nejlépe free, ale malýho chlupa taky pustim - jednorázově, měsíční předplatný necu.

Dřív jsem jel imgshack, ale se změnil na předplatný a na to kašlu.

Radku, vřele doporučuji Zoneramu <www.zonerama.com> Je zdarma a fotky tam můžeš nahrávat v originálním rozlišení. Kapacita neomezená. Sdílení přes odkazy samozřejmě fungují. Používám léta. Malá ukázka:

https://www.zonerama.com/Link/Album/3791699

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

potreboval bych poradit - konci u nas kolega v praci a chteli bychom mu jako darek dat na rozloučenou nejake naradi (gola sada, sada klicu... proste něco tak - je to sef technologu). Potreboval bych poradit - nejakeho top výrobce tohodle? Proste ne něco, co by si nekoupil sam.

Muzete nasmerovat?

Diky

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Pánové, nevíte někdo k čemu to je? Jak teď vyklízíme barák po strejdovi, občas narazíme na nějaký podobný poklad o kterém netušíme absolutně nic. Přepokládám nějaký měřák, ale chtěl bych to vedět přesněji :-)

post-13550-0-84254900-1507747476_thumb.jpg

Odesláno

Nedelal strejda nekde na dole nebo v mistech, kde se sledoval "vzduch" ? Podobnou sadu s indikatorovymi trubickami a měchem na odsati vzduchu sem videl v laboratori kdysi na dole. Na presne stanoveni se pouzivaly specialni lahve a pak se to posilalo do laboratore. Tohke bylo na orientacni mereni na miste. Vypadalo to teda trochu jinak. Jen mi to evokovalo.

Odesláno

Ahoj,

potreboval bych poradit - konci u nas kolega v praci a chteli bychom mu jako darek dat na rozloučenou nejake naradi (gola sada, sada klicu... proste něco tak - je to sef technologu). Potreboval bych poradit - nejakeho top výrobce tohodle? Proste ne něco, co by si nekoupil sam.

Muzete nasmerovat?

Diky

Ahoj,

Ak naozaj top profi tak Wurth. Vsetky lepsie autoservisy na tom bezia. Aj ked cena uz teda ludova naozaj nieje.

Odesláno

Ahoj,

Muzete nasmerovat?

Diky

Ja jednou dostal knipex sikovky s plochou hlavou a je to od te doby jeden z nejvyuzivanejsich kusu vercajku. Jestli je to top nevim, ale jsou neznicitelny a jsem moc rad, ze jsem je dostal.

Odesláno

Pánové, nevíte někdo k čemu to je? Jak teď vyklízíme barák po strejdovi, občas narazíme na nějaký podobný poklad o kterém netušíme absolutně nic. Přepokládám nějaký měřák, ale chtěl bych to vedět přesněji :-)

je to tzv prosívačka , většinou se používala v dolech pro rychlou kontrolu vzduchu třeba po trhacích pracích. možná si vzpomenu i na označení, někde to mám poznamenaný

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...