Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Mám dotaz do budoucna:

- mužů na chronomagu v inzerci-ostatní nabízet vlastní byt?

Myslím ze Sibiř kdysi jeden inzerát smazal, pak tu byl dům za 8m, kde byla diskuze a inzerát už tu taky není. A teď je tu po konzultaci s mody byt. Brzo budu nejspíš taky prodávat můj byt v LN.

Nepíšu přímo modum SZ aby nedošlo k situaci ze jeden mód povoli (třeba Bert) a druhy smazne.

Díky. Z.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravne je to jedno, den nebo rok, akorat ted den by se pri pripadnem odchytu policii obhajobal zrejme lepe. Pokud tam auto povezes na podvalu, je to jedno uplne (kdo se s tim bude ale mazat, ze?)

Jasný, ale v téhle situaci už jsem teď. Jestli bude propadlá měsíc nebo čtyři měsíce už je potom jedno, ne?

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz do budoucna:

Myslím ze Sibiř kdysi jeden inzerát smazal, pak tu byl dům za 8m, kde byla diskuze a inzerát už tu taky není. A teď je tu po konzultaci s mody byt. Brzo budu nejspíš taky prodávat můj byt v LN.

Nepíšu přímo modum SZ aby nedošlo k situaci ze jeden mód povoli (třeba Bert) a druhy smazne.

Díky. Z.

Hod to sem. To bude rychlý. Byty jdou na dracku. Me to vocas smaznul, a pak mi v sz psalo 38 lidi. Takhle kdybys prodal stary boty nebo bicykl tandem ...... to by se upovalo 2 roky..... To mas v Lounech?

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz do budoucna:

Díky. Z.

Mě byl inzerát na být kdysi smazán, jinému chronokologovi bydlícímu 50m vzdušnou čarou stejný byt zůstal až do konce.

Odkaz ke komentáři

Třeba mi tady někdo poradí i s tímhle. Nejmladší syn začal chodit do školy a furt něco maluje či kreslí, a to převážně pastelkama. Občas do toho "zatáhne" i mě, což mi v podstatě nevadí, ale dost mě vytáčí, že ačkoli má několik sad, tak skoro všechny spíš nemalujou, než malujou. Stopa po nich se teda celkem blíží nule. Jsou v nabídce nějaký lepší, kde stopa bude vidět už po prvním tahu a ne po 10 obtaženích?

Odkaz ke komentáři

Moje mlaďata maji pastelky Koh-i-noor a Da Vinci, na hrubší papir do tiskarny kreslí pěkně. Jakmile použijou nějakej hlazenej papír s plnidlama (blok, sešit, čtvrtku), kreslí to taky dost bledě.

Odkaz ke komentáři

Vážení, mám dotaz na vhodný produkt k uložení a případné ochraně proti devalvaci částky 50 tisíc, které mí rodiče v rámci nějakého spoření našetřili synovcovi. Vzhledem k tomu, že synovec je ve svých 18 letech stále ještě příliš velké "pako", než aby mu to svěřili, rádi by to ještě tak na dva, tří roky dali někam "k ledu", ale tak, aby to aspoň trochu pracovalo.

Tušíte, jaký by pro něco takového byl optimální finanční nástroj?

Předem díky za tipy.

Odkaz ke komentáři

Imho za dva/tři roky to nijak nedevalvuje. Reálně to nepoznáš za tak krátkou dobu na částce 50tisíc.

Není to pár drobných, to určitě ne, ale jsou to jedna dvě tři výplaty (dle sociálního prostředí) a toliko není dostačující pro investici.

Navíc, za dva tři roky to bude furt pako.

;)

Nějaký termínovaný vklad, spořící účet (obojí ale tak aby poplatky nebyly v součtu vyšší než úroky), a nebo pod polštář.

Nejsou tvoje aby jsi koupil bitcoiny a čekal zázrak, takže moc možností nemáš.

Odkaz ke komentáři

Nebudu tady vypisovat, proč mu to nechceme svěřit hned a považujem za rozumnější pár let počkat. Ale jednoduše to není možnost, která by přicházela v úvahu.

Šlo mi vyloženě o tipy, do jakého "slamníku" dát takovou částku na uvedené období, aby se příliš neznehodnotila, nebo dokonce i trochu zhodnotila.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...