Z. Paul Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Mám dotaz do budoucna:- mužů na chronomagu v inzerci-ostatní nabízet vlastní byt? Myslím ze Sibiř kdysi jeden inzerát smazal, pak tu byl dům za 8m, kde byla diskuze a inzerát už tu taky není. A teď je tu po konzultaci s mody byt. Brzo budu nejspíš taky prodávat můj byt v LN. Nepíšu přímo modum SZ aby nedošlo k situaci ze jeden mód povoli (třeba Bert) a druhy smazne. Díky. Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Pravne je to jedno, den nebo rok, akorat ted den by se pri pripadnem odchytu policii obhajobal zrejme lepe. Pokud tam auto povezes na podvalu, je to jedno uplne (kdo se s tim bude ale mazat, ze?) Jasný, ale v téhle situaci už jsem teď. Jestli bude propadlá měsíc nebo čtyři měsíce už je potom jedno, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 No... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Mám dotaz do budoucna:- mužů na chronomagu v inzerci-ostatní nabízet vlastní byt?Myslím ze Sibiř kdysi jeden inzerát smazal, pak tu byl dům za 8m, kde byla diskuze a inzerát už tu taky není. A teď je tu po konzultaci s mody byt. Brzo budu nejspíš taky prodávat můj byt v LN.Nepíšu přímo modum SZ aby nedošlo k situaci ze jeden mód povoli (třeba Bert) a druhy smazne.Díky. Z.Hod to sem. To bude rychlý. Byty jdou na dracku. Me to vocas smaznul, a pak mi v sz psalo 38 lidi. Takhle kdybys prodal stary boty nebo bicykl tandem ...... to by se upovalo 2 roky..... To mas v Lounech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Joo tandem byl legendární já jen aby mě půl fora nelynčovalo že jsem xtý v pořadí a ze byt není chlapská hračka. Jojo v Lounech. Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Mám dotaz do budoucna:- mužů na chronomagu v inzerci-ostatní nabízet vlastní byt? Myslím ze Sibiř kdysi jeden inzerát smazal, pak tu byl dům za 8m, kde byla diskuze a inzerát už tu taky není. A teď je tu po konzultaci s mody byt. Brzo budu nejspíš taky prodávat můj byt v LN. Nepíšu přímo modum SZ aby nedošlo k situaci ze jeden mód povoli (třeba Bert) a druhy smazne. Díky. Z.Mě byl inzerát na být kdysi smazán, jinému chronokologovi bydlícímu 50m vzdušnou čarou stejný byt zůstal až do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Třeba mi tady někdo poradí i s tímhle. Nejmladší syn začal chodit do školy a furt něco maluje či kreslí, a to převážně pastelkama. Občas do toho "zatáhne" i mě, což mi v podstatě nevadí, ale dost mě vytáčí, že ačkoli má několik sad, tak skoro všechny spíš nemalujou, než malujou. Stopa po nich se teda celkem blíží nule. Jsou v nabídce nějaký lepší, kde stopa bude vidět už po prvním tahu a ne po 10 obtaženích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Jen pro upřesnění - na jakej papír kreslíte? Na kancelářskej, na čtvrtku, do bloku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 No není to žádný velký umění, takže co je po ruce. Převážně ale kancelářskej. Případně do bloku, ale to spíš výjimečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Moje mlaďata maji pastelky Koh-i-noor a Da Vinci, na hrubší papir do tiskarny kreslí pěkně. Jakmile použijou nějakej hlazenej papír s plnidlama (blok, sešit, čtvrtku), kreslí to taky dost bledě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Ok, díky za tipy. Mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 (upraveno) Vyzkoušej pastelky progresso. Ty se dost osvědčily u nás doma. Nejsou dřevěný s tuhou, ale celé jsou z toho pigmentu a barví dost sytě. Upraveno 20. října 2019 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Jako jsou tužky různých tvrdostí, tak pastelky taky. Normálně do googlu měkké pastelky a určitě najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 (upraveno) Jj, díky všem. Aktuálně jsem nucen malovat kartičky Pokémon, No, je to dost náročný ;-) Upraveno 20. října 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Vážení, mám dotaz na vhodný produkt k uložení a případné ochraně proti devalvaci částky 50 tisíc, které mí rodiče v rámci nějakého spoření našetřili synovcovi. Vzhledem k tomu, že synovec je ve svých 18 letech stále ještě příliš velké "pako", než aby mu to svěřili, rádi by to ještě tak na dva, tří roky dali někam "k ledu", ale tak, aby to aspoň trochu pracovalo.Tušíte, jaký by pro něco takového byl optimální finanční nástroj?Předem díky za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Imho za dva/tři roky to nijak nedevalvuje. Reálně to nepoznáš za tak krátkou dobu na částce 50tisíc. Není to pár drobných, to určitě ne, ale jsou to jedna dvě tři výplaty (dle sociálního prostředí) a toliko není dostačující pro investici. Navíc, za dva tři roky to bude furt pako. Nějaký termínovaný vklad, spořící účet (obojí ale tak aby poplatky nebyly v součtu vyšší než úroky), a nebo pod polštář. Nejsou tvoje aby jsi koupil bitcoiny a čekal zázrak, takže moc možností nemáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Nebo mu to dát hned, dle životní situace. Já takto dostal kdysi pár tisíc a byly to peníze díky kterým jsem si mohl dovolit zaplatit vlastní nájem v Praze a de facto začít žít po vlastní ose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Pade v 18-ti, dejte mu to hned. Buďto postaví barák, nebo si užije pár prima mejdanů. Anebo bez legrace koupit 50-ti géčkovej slitek zlata. V hospodě to neudá a než to promyslí, třeba dostane rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Nebudu tady vypisovat, proč mu to nechceme svěřit hned a považujem za rozumnější pár let počkat. Ale jednoduše to není možnost, která by přicházela v úvahu.Šlo mi vyloženě o tipy, do jakého "slamníku" dát takovou částku na uvedené období, aby se příliš neznehodnotila, nebo dokonce i trochu zhodnotila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Ja kdyz sem si moh v osumnacti vybrat vkladni knizku, koupil sem si kradenyho automatickyho bubenika vod jednoho fetmana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se