Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Technicko-taktický dotaz. Zítra jedu s rodinou na Záhorie. Zbraně mám vyčištěné, pasti na medvědy nachystané, buzolu a mapu vycentrované. Nahlásil jsem se do systému ministerstva zahraničí DROZD. Cestovní pojištění nám dali u Lloydů. Právník má veškeré potřebné instrukce a podpisy. Voda, čistící tablety, sušené maso...všechno cajk. Ale přecejen se raději zeptám, ještě něco zásadního s sebou?

Filtr na vodu 

https://www.armed.cz/vodni-cestovni-filtr-sawyer-mini-filter-camo/

Odesláno

pánové řeším takovej problém na kterej sem opět narazil při úklidu

problém se jmenuje Tritium a mouchy

někde jsem někdy dostal takovej tritiovej přívěšek, kterej nenašel žádný uplatnění, tak jsem ho pověsil za takovej stojací obrázek a ono to hezky v noci svítí 

cca tohhle 

http://www.3h-tritium.cz/product/privesky-megaglow/tritium-megaglow-zeleny/86

noa o co jde ..... vždycky když z těch svejch krámů vysávám týdenní prach, tak za vobrázkem je tak deset mrtvejch much ..... teda nejsou to takový ty mouchy velký co lítaj na hovna, neb máme sítě v oknech, ale takový ty svině mrňavý co lítaj asi z kytek

tak si říkám že jsou dvě možnosti

1. buď lítaj v noci za světlem a tam prostě nějak po svým samovolně zdechnou

2. brzo zdechnu i já

co mám dělat ?

Odesláno

Technicko-taktický dotaz. Zítra jedu s rodinou na Záhorie. Zbraně mám vyčištěné, pasti na medvědy nachystané, buzolu a mapu vycentrované. Nahlásil jsem se do systému ministerstva zahraničí DROZD. Cestovní pojištění nám dali u Lloydů. Právník má veškeré potřebné instrukce a podpisy. Voda, čistící tablety, sušené maso...všechno cajk. Ale přecejen se raději zeptám, ještě něco zásadního s sebou?

Borovičku, nejlíp dvě.

Odesláno (upraveno)

pánové řeším takovej problém na kterej sem opět narazil při úklidu

noa o co jde ..... vždycky když z těch svejch krámů vysávám týdenní prach, tak za vobrázkem je tak deset mrtvejch much ..... teda nejsou to takový ty mouchy velký co lítaj na hovna, neb máme sítě v oknech, ale takový ty svině

co mám dělat ?

Dal bych to na půdu

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

Dal bych to na půdu

Tuhle jsem se stavil v Praze v jedný z mnoha hospod U Švejka. V rámci originality byla zeď popsaná různými citáty, mj i tímto. Akorát tam nebylo "sraly", ale "dělaly". Tak mi to nedalo a zeptal jsem se hospodskýho, co je k tomu vedlo. Vůbec netušil o čem mluvím.

Odesláno

Jasne! Borovicka hned ze startu, pak divinovy gulas, kopec piv, nejaka ta borovicka, prochazka po lese s borovickou a pivem, gulas, boro...

Fajne bolo! Ted uz jsme ve Vidni...kde taky jinde slavit 28. rijen ;)

Odesláno (upraveno)

Na starší TV Panasonic najednou přestalo fungovat YouTube. Objeví se jen úvodní logo. Software je aktuální. Dá se s tim něco dělat?

Nie. Software nieje aktualny. Je sice posledny vydany, ale uz nekompatibilny s aktualnym Youtube.

Edit: opravy

Upraveno uživatelem eskimak

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...