nickolas Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Játru mám jako zvon...toho se nebojím
Lynx12 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Technicko-taktický dotaz. Zítra jedu s rodinou na Záhorie. Zbraně mám vyčištěné, pasti na medvědy nachystané, buzolu a mapu vycentrované. Nahlásil jsem se do systému ministerstva zahraničí DROZD. Cestovní pojištění nám dali u Lloydů. Právník má veškeré potřebné instrukce a podpisy. Voda, čistící tablety, sušené maso...všechno cajk. Ale přecejen se raději zeptám, ještě něco zásadního s sebou?Filtr na vodu https://www.armed.cz/vodni-cestovni-filtr-sawyer-mini-filter-camo/
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Já jednou projížděl přes Pezinek.
Kapo Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 A projížděl jsi přes Pezinsků babu (oblíbená cesta motorkářů), nebo jsi projížděl pezinsků babu.
Geodet Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Náhradní játra bych přibalil...Myslíš pečeň?
YPO Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 pánové řeším takovej problém na kterej sem opět narazil při úklidu problém se jmenuje Tritium a mouchy někde jsem někdy dostal takovej tritiovej přívěšek, kterej nenašel žádný uplatnění, tak jsem ho pověsil za takovej stojací obrázek a ono to hezky v noci svítí cca tohhle http://www.3h-tritium.cz/product/privesky-megaglow/tritium-megaglow-zeleny/86 noa o co jde ..... vždycky když z těch svejch krámů vysávám týdenní prach, tak za vobrázkem je tak deset mrtvejch much ..... teda nejsou to takový ty mouchy velký co lítaj na hovna, neb máme sítě v oknech, ale takový ty svině mrňavý co lítaj asi z kytek tak si říkám že jsou dvě možnosti1. buď lítaj v noci za světlem a tam prostě nějak po svým samovolně zdechnou2. brzo zdechnu i já co mám dělat ?
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Podle me je zabiji to tritium.
YPO Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 já si to taky myslím, protože nikde jinde nejsou
stankoff Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Technicko-taktický dotaz. Zítra jedu s rodinou na Záhorie. Zbraně mám vyčištěné, pasti na medvědy nachystané, buzolu a mapu vycentrované. Nahlásil jsem se do systému ministerstva zahraničí DROZD. Cestovní pojištění nám dali u Lloydů. Právník má veškeré potřebné instrukce a podpisy. Voda, čistící tablety, sušené maso...všechno cajk. Ale přecejen se raději zeptám, ještě něco zásadního s sebou? Borovičku, nejlíp dvě.
azeppelin Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Odesláno 27. října 2019 (upraveno) pánové řeším takovej problém na kterej sem opět narazil při úklidu noa o co jde ..... vždycky když z těch svejch krámů vysávám týdenní prach, tak za vobrázkem je tak deset mrtvejch much ..... teda nejsou to takový ty mouchy velký co lítaj na hovna, neb máme sítě v oknech, ale takový ty svině co mám dělat ?Dal bych to na půdu Upraveno 27. října 2019 uživatelem azeppelin
YPO Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Odesláno 27. října 2019 já to vodvezu na chatu a strčím to krtkovi do dírky
YPO Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Odesláno 27. října 2019 přemejšlím, že bych si změnil nick docela se mi líbí Kákos ...... co vy na to ? https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_b%C3%A1jn%C3%BDch_tvor%C5%AF_%C5%99eck%C3%A9_mytologie
warann Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Odesláno 27. října 2019 Dal bych to na půdu Tuhle jsem se stavil v Praze v jedný z mnoha hospod U Švejka. V rámci originality byla zeď popsaná různými citáty, mj i tímto. Akorát tam nebylo "sraly", ale "dělaly". Tak mi to nedalo a zeptal jsem se hospodskýho, co je k tomu vedlo. Vůbec netušil o čem mluvím.
Franta Dobrota Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Odesláno 27. října 2019 Já bych spíše navrhoval pana Žížalku. To se mně, a asi nejenom mně, tuze líbilo...
nickolas Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Odesláno 27. října 2019 Jasne! Borovicka hned ze startu, pak divinovy gulas, kopec piv, nejaka ta borovicka, prochazka po lese s borovickou a pivem, gulas, boro...Fajne bolo! Ted uz jsme ve Vidni...kde taky jinde slavit 28. rijen
eskimak Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 (upraveno) Na starší TV Panasonic najednou přestalo fungovat YouTube. Objeví se jen úvodní logo. Software je aktuální. Dá se s tim něco dělat?Nie. Software nieje aktualny. Je sice posledny vydany, ale uz nekompatibilny s aktualnym Youtube.Edit: opravy Upraveno 28. října 2019 uživatelem eskimak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se