Klotzman Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Myslím že nějaký Bison nebo Loctite zarámovaný obrázek v pohodě udrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 před 22 hodinami, warann napsal: Mám takový zadání od ženy. Na chodbě je pojistková skříň, kterou chce "zakrejt" zarámovaným plakátem. No moc se mi tam nechce vrtat, sice zkoušečka občas někde nepípne, ale nepřijde mi to moc přesvědčivý a nerad bych ty rozvody najebal. Existuje nějaký fakt spolehlivý chemický řešení - nalepení nějakýho háčku nebo tak něco, abych se tomu vrátní vyhnul? Díky. Chápu že ženské mívají různé debilní nápady (ne, tohle není rejpání do nebohého kolegy Kuncáka), mnozí zdejší jsou lemry co se zpotí už při pohledu na vrtačku a že doporučované magnety, loctite i oboustranka zarámovaný plakát unesou. Ale uvědomuje si paninka že rozvaděč musí být dle vyhlášky za všech okolností přístupný, nezastavěný nábytkem/harampádm a dle možností dokonce i viditelně označený? A že když vám někde něco vylítne a nebo nedejbůh začne prskat/doutnat/hořet, že nebude čas hledat za kterým obrázkem co máte a špekulovat jak ho bez "collateral damage" sundat a dostat se k jističům? Ať si to umění klidně pověsí před trezor a nebo (při redukční dietě) dveře od špajzu, ale před pojistkovou skříň fakt ne... Omlouvám se warannovi za možná expresivní vyjádření, ale zrovna mě šéf prudí s přezkoušením z 50/1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 @Radek124Dík. Náhodou nejlepší rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Tvl Radku, ty bys tu mel mit vlastni vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 No a stačí si už jen vybrat vhodnou samolepku na tu ošklivou skříň a když se skříň odmastí před nalepením, bude samolepka jistě dobře držet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Presne tohle chce mit kazdej doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 před 33 minutami, Prochy68 napsal: Presne tohle chce mit kazdej doma Uděláš si z těch výstražnejch tabulek plakát, který zarámuješ a navrtáš to na tu pojistkovou skříň, ne...vyřešeno, dvě mouchy jednou ranou, bude to dle předpisu a paní bude mít plakát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Borci, jdu pro radu, mám za úkol koupit čtečku knih nějakej ten Kindl nebo co. Jenže tohle jde totálně mimo mě, nějaký tip na model a výrobce. Rozumná cena výhodou. Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Borci, jdu pro radu, mám za úkol koupit čtečku knih nějakej ten Kindl nebo co. Jenže tohle jde totálně mimo mě, nějaký tip na model a výrobce. Rozumná cena výhodou. Díky za rady https://www.alza.cz/ebook-ctecky/amazon/18850860-v2958.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Jj, urcite Kindle. Mam par let a super. Mel jsem predtim neco jinyho, dobry, ale Kindle lepsi. Ja bych to prirovnal k Applu. Jsou ctecky levnejsi, jsou ctecky s radiem, vodotryskem, fungujici jako kolobezka…ale ja chci cist a to umi Kindle skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Apple? A ses si jistej zes mu poradil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Shoř! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 @ragu @nickolas a jakou vzít verzi 8 popř. 16gb stačí? a co znamená verze s a bez reklam, že tam jako běhají nějaký pi..viny jako na fejsbuku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 před 7 minutami, guzmic napsal: @ragu @nickolas a jakou vzít verzi 8 popř. 16gb stačí? a co znamená verze s a bez reklam, že tam jako běhají nějaký pi..viny jako na fejsbuku? Stačí, používá to MOBI formát, ty soubory jsou malý, pokud v tom teda nechce mít Alexandrijskou knihovnu. S reklamama = při vypnutým displeji tam bude reklama a možná někde proužek, ale ne při čtení. https://ebookexpert.cz/sponzorovanou-nebo-nesponzorovanou-verzi-ctecky-kindle/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 @guzmic jeden se zrovna válí v prodeji. https://forum.chronomag.cz/topic/151878-p-amazon-kindle-paperwhite/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 před 14 hodinami, guzmic napsal: Borci, jdu pro radu, mám za úkol koupit čtečku knih nějakej ten Kindl nebo co. Jenže tohle jde totálně mimo mě, nějaký tip na model a výrobce. Rozumná cena výhodou. Díky za rady Mam Kindle aj PocketBook. Kazde ma svoje vyhody. Kindle je sviznejsi. PocketBook otvorenejsi. Ale najdolezirejsia funkcia ktoru to podla mna MUSI mat je podsvietenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Borci a je velký rozdíl v rozlišení 800 × 600 vs. 1 440 × 1 050 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 (upraveno) @guzmic Ano, u čtečky velký .... samozřejmě i 800x600 lze pohodlně číst, nicméně písmena jsou kostrbatější než u vyšších rozlišení... už přechod z 800x600 na 1024x768 byl velmi znatelný (vlastní zkušenost) Osobně mám vybranou tuto https://www.axos.cz/pocketbook-touch-hd3-632-metallic-grey/ Upraveno 14. prosince 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se