prischera Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července No a to je ta vyhoda digitalizace, protoze kdyby ti to nenapsal do papirovyho, musel bys to cely resit behanim po uradech . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července (upraveno) Kdyby mi ten papírovej německej nesebral, měl bych v ruce bezchybný původní zápis. E: ale chápu Tvůj point, tedy co lze snadno pos.at, lze i snadno opravit. Podotýkám, pokud je k tomu dobrá vůle! Upraveno 2. července uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Já si všechno takovýhle, než dám z ruky, kopíruju/skenuju, abych měl alespoň nějakej doklad kdyby něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Já většinou taky. Tentokrát jsem to neudělal, nevím proč. Asi začínám ten život flákat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Překvapuje mě, že Ti ho vzali. Při přepisu v rámci ČR jen ustřihnou růžek a označí jako neplatný. Tak nechápu, proč je tomu při dotažení z venku jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července To je těžký, přepisuješ auto z Prahy, za hodinu vyřízeno. Přepisuješ auto z Regensburgu (tříletý, platná STK), a maj na to měsíc. Hlavně že jsme v unii. Čert aby se v těch státních xindlech vyznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července před 19 hodinami, Pepino777 napsal: Překvapuje mě, že Ti ho vzali. Při přepisu v rámci ČR jen ustřihnou růžek a označí jako neplatný. Tak nechápu, proč je tomu při dotažení z venku jinak. Taky úřad od úřadu a pracovník od pracovníka - někde ustřihnou a nechají ti ho, někde ti ho nevrátěj a někde stačí si říct a zneplatněnej a vrátěj ( zkušenost u tří aut co mám, přepisována adresa bydliště, jedno pracoviště, různé termíny ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července My když jsme to řešili, rovnou jsme na přepážce řekli že ho chceme zpět a jestli si ho musejí nechávat, tak ať ho rovnou považuje za ztracený. Při ztrátě velkého TP prý provedou přepis pouze s malým a nic víc se neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Já byl právě "namlsanej" první návštěvou, kdy jsem dostal na výběr ( chtěl jsem si ho nechat na památku ). Druhá návštěva byla vystřízlivění ( teoreticky nejzajímavější historie v TP ) a na výběr jsem nedostal. Třetí návštěva - řekl jsem si při předání a dostal ho zpět. "Ztracení" lze ( ptal jsem se metodičky ) a je to bez nějakého postihu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Mně velkej techničák nechali, když jsme nechával dělat novou RZ. Udělali kartičku ORV a prej jestli ho chci zpět. Já říkám, jestliže ho oni nepotřebujou, tak jo. Stejně to prý jen založí do složky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Taky jsem přihlašoval auto z dovozu a původní techničák jsem nedostal, prý aby ho mohli vrátit kdyby si ho z Německa vyžádali... Při přepisu starýho paní ustřihla roh, prdla tam razítko zrušeno a dostal jsem ho na památku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Zajímavý, některý ty originální techničaky mají cenu i 100 000,-( sto tisic). Tak to si člověk dá opravdu pozor, aby úřad s tím nic neprovedl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Nojo, ale k tomu je nejspíš i to auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Používá někdo chytré hodinky spíš z důvodu zdravotního ? Nějaký tip na malé, ale fuknční, tlak, tep, atd. co bych i já digilama pak někde vyčetl v aplikaci. Mám snížený tep a mít nějaké info při návštěvě lékaře by se možná hodilo. Hypochondrii zdar díky. Pokud je vlákno, díky za nasměrování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Kluci kde sehnat Corduru multicam cca 400gr/ m ? , viz obrázek . 3-4m čtvereční ( max5). Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července (upraveno) Kluci, někdo koho znám s ověřeným aukro účtem? Po letech chci koupit na Aukru blbůstku jako dárek, aukce končí za 6 hodin a když chci zadat automatický příhoz, chce to po mě ověření účtu... které trvá 2-3 dny... uaaa! Šlo by jen o jedno přihození s max stropem, a v připadě výhry přehození prodejce na mne. Kdo mne zná, tak ví, že rating mu určitě nezkazím Upraveno 7. července uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Díky všem, vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července V 4. 7. 2024 v 7:30, DavidLC napsal: Nojo, ale k tomu je nejspíš i to auto Ne, auto je zvlášť.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července V 4. 7. 2024 v 17:14, DavidLC napsal: Používá někdo chytré hodinky spíš z důvodu zdravotního ? Nějaký tip na malé, ale fuknční, tlak, tep, atd. co bych i já digilama pak někde vyčetl v aplikaci. Mám snížený tep a mít nějaké info při návštěvě lékaře by se možná hodilo. Hypochondrii zdar díky. Pokud je vlákno, díky za nasměrování Já mám taky nízký tep. v noci i pod 40, koupil sem tehdy kvůli tomu apple watche, ukázal doktorce data z noci a z kola a byla v klidu, tak sme to přestal řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracuda Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července V 4. 7. 2024 v 17:14, DavidLC napsal: Používá někdo chytré hodinky spíš z důvodu zdravotního ? Používám náramek Fitbit inspire 3. Solidní přesnost údajů, baterie vydrží několik dní, velikost v pohodě, apka bez problémů. Jako levné zařízení pro sledování zdravotních metrik a používání v " pasivním" režimu, kdy ho prostě jen nosím, nic po mě nechce a když chci tak se podívám na údaje co mi naměřil je to za mě super volba. Moc dalších funkcí od něj, ale nečekej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se