Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Tak, vlakno Parfemy je definitivne mrtvy -> zamknout, zapomenout...

Odesláno

Nečichnul si někdo z vás Amouage Lyric pro holky? Potřeboval bych pár dojmů, vzorky neposílaj a mě se nechce do Prahy.

Mrkni se na dojme z Arome, pokud je neznáš. :)

Odesláno

Mrkni se na dojme z Arome, pokud je neznáš. :)

Ale jo, arome i fragranticu prohlížím, ale třeba ty oba Kiliany a Interlude jsou taky chváleny do nebes a nesedly mi. Tak jsem se chtěl spolehnout na vytříbenější klientelu
  • po měsících...
Odesláno

Máte / zkoušel jste někdo Yves Saint Laurent La Nuit de L?Homme L?Intense, Dior Sauvage nebo Chanel Bleu de Chanel?

Sauvage jsem měl. Docela výrazný, dlouho trvající. Za sebe můžu doporučit.

Odesláno (upraveno)

YSL používám už několik let. Raději klasiku L?Homme L?Intense, než La Nuit. Ale i ten doma mám a špatný vůbec není.

K tomu Armani Code, opět jako letitá stálice, a teď mě ponovu hodně chytl Paco Rabanne 1 Million.

Naopak jak Dior tak uvedený Chanel mě nikterak nezaujaly. Sto lidí... :)

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Hermes je vybornej. Ja s nim mam problem pouze v tom, ze ho v mym okoli ma kazdej treti frajer, cimz se z toho pro me stal takovej druhej Fahrenheit. Toho mel taky v devadesatkach kazdej :D.

Odesláno

Za mě jsou povedené tyto: Yves Saint Laurent "Y" EDP a  Dior Sauvage EDT.

Máte někdo zkušenost s tímto: Acqua di Parma (konkrétně s Arancia di Capri a Colonia Oud, popř. Leather)? Zatím jsem nezkoušel a chystám se na to.

A potom Armani Acqua di Gio Profumo?

Jasně, že parfém je subjektivní záležitost, ale Vaše názory mě zajímají. Díky!

Odesláno

Máte někdo zkušenost s tímto: Acqua di Parma (konkrétně s Arancia di Capri a Colonia Oud, popř. Leather)? Zatím jsem nezkoušel a chystám se na to.

Parma je super, akorát je to IMHO jen kolínská. Takže je třeba se "převonět" každý cca 2 hodiny. Většina vůní je na podobný bázi, pouze s rozdílným nádechem. Já měl intensu, která voněla lehce po kůži a byla super! 

Zajímavej je ke značce i ten příběh kolem... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...