montemar Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 ja mam pro dceru lupen na slipknot. snad bude mit radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Heh....koukám, že mi někdo vyfoukl dárek pro dceru 10 dní v Karibiku...já už to pro ni mám nachystáno .... chtěl bych být Tvá dcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 stoupni si do fronty:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Pánové...syna ještě nemám ... Ale vážně, řekněte mi, kdo z vás by pro svoje dítě neudělal první poslední (navíc, když jste rádi, když vám dítě jeho matka pjčí aspoň jednou za čtvrt roku...) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Ktery Lego Duplo by jste doporučili pro kluka 1,5 roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 malá dostala takový zoo...5 zvířátek,pár kostek a jedna postavička..a na krabici to je většinou napsaný, pro jakej je to věk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Pro dcery (14 a 23) Listky do divadla a take lupeny na kvetnovy koncert Hanse Zimmera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Ktery Lego Duplo by jste doporučili pro kluka 1,5 roku?Pokud možno žádný, synovec je v podobným věku a snaží se to sežrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 (upraveno) Spíš to předtím někde zkusit, u známých atp. Mám 2 holky (2 a 4 roky) a od 1,5 roku si s tím obě hrají, teď už přecházejí na standardní lego s malýma kostickama u úplně v pohodě.... naopak synovec 3,5 to sice nežere, ale nebaví ho to, nestaví a stavby jiných jenom ničí... Upraveno 28. listopadu 2015 uživatelem gathis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Me by se libil jeden velky spolecny rodinny darek pod stromecek....treba dovolena na deset dni nekde v Karibiku...ale to jsou sestimistni cisla...my si s drahou nadelili Mauricius se stopoverem v Dubaji na 11dni, ale tim padem nebude zadna kabelka, sperk, nic je fakt, ze se ji hrozne libi moje novy Carrery, ale stejne by to neunosila. a nasa hvezda dostane asi zase NTB, bo ten jeji uz to ma za par - chova se k nemu jak hovado.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Pokud možno žádný, synovec je v podobným věku a snaží se to sežrat.To velký Duplo, jsou tam tak velký kostky že je nespolkne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Lego policejní stanice, takový ta Mega Velká. Kluk o tom mluvi už pul roku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Ktery Lego Duplo by jste doporučili pro kluka 1,5 roku?Lego Duplo 10508 - vlak deluxe, syna to baví od roku a půl a i když to v té době neuměl samozřejmě vůbec postavit, tak ho ten jezdící vlak fascinoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 (upraveno) Ktery Lego Duplo by jste doporučili pro kluka 1,5 roku?dnes jsem v reichu viděl playmobil...něco jako duplo a bylo to dělaný jako adventní kalendář.https://www.feedo.cz/obchod/hracky/rozvoj-a-aktivita/playmobil-adventni-kalendar-1-2-3-vanoce-v-lese-od-srpen-2015/ a je to od 1,5+ Upraveno 28. listopadu 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 dnes jsem v reichu viděl playmobil...něco jako duplo a bylo to dělaný jako adventní kalendář.https://www.feedo.cz/obchod/hracky/rozvoj-a-aktivita/playmobil-adventni-kalendar-1-2-3-vanoce-v-lese-od-srpen-2015/ a je to od 1,5+ Jen se zeptám, jakou jsi jel cestou do Reichu? Já minulý týden čekal poprvé přes hodinu na čáře . Jinak u nás je to jasný, dcerka lego, takové ty postavičky/figurky od Schleich a nějaké auto na DO plus knížky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 normálka po D5...nikde žádnej problém...ani jsem nevěděl, že jsem minul hranice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 (upraveno) Aha, takže Rozvadov. Já jel na Drážďany, paradoxně jsem se vracel Rozvadovem před cca měsícem a nikde nic. A nahoru na Drážďany dělají komplikace. Upraveno 28. listopadu 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Aha, takže Rozvadov. Já jel na Drážďany, paradoxně jsem se vracel Rozvadovem před cca měsícem a nikde nic. A nahoru na Drážďany dělají komplikace.jj..Rozvadov a úplně na pohodu....za 14 dní se chystám na vánoční trhy do Regensburgu, tak snad to vše proběhne poklidně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Docela dost teď frčí šperky Pandora. Maj takovej systém, že si to můžeš nechat poskládat po kouskách. Můžeš něco koupit teď a další články nebo ozdoby zase na příští příležitost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Tím směrem by to také mělo být v pohodě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se