Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Pok je OK, prevadzkujem jeho sadu doma uz cca 6 rokov a aj ked sa k nim nechovam zdaleka ako by som mal, tak sa drzia statocne. Vedla toho prevadzkujem subezne este nejaku noname nerezovu sadu a na take to domace smrdlanie to s prehladom staci ale je cicit ze Pokova ocel je citelne lepsia. Keby Pok daval tie svoje cepele do nejakeho plastu trufam si tvrdit, ze by boli tie noze neznicitelne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se doma k nožům chováte? Pokud je osazenstvo domácnosti dává do myčky, tak jsou to vyhozené peníze.

Já bych nebral žádnou sadu, ale pořídil bych jednotlivé nože - třeba od Poka (dobrý poměr cena/výkon) www.pok.cz.

Mám v kuchyni šest nožů od Poka už skoro dvacet let a spokojenost :-) Ale musíš se o ně starat - dřevěné střenky mazat nebo napouštět atd.
Odkaz ke komentáři

Ja napriklad davam normalne do mycky drevene dosky na rezanie.... niektore to vydrzia, niektore nie, to ktore to vydrzi to vacsinou uz vydrzi naveky, ine popraska hned.... myslym ze drevene rucky nozov by to mali podbne, ale nemam potrebu to testovat.

Odkaz ke komentáři

Ja napriklad davam normalne do mycky drevene dosky na rezanie.... niektore to vydrzia, niektore nie, to ktore to vydrzi to vacsinou uz vydrzi naveky, ine popraska hned.... myslym ze drevene rucky nozov by to mali podbne, ale nemam potrebu to testovat.

Mam to rovnako. Pcham tam aj drevene noze. Su hnusne. Ale uz 15 rokov :D

Odkaz ke komentáři

Díky doporučení Travellera jsem se rozhodl pro nože pana Poka. Panu Pokovi je již 88 let a říkal,že už mu dělá potíže ustát u ponku 6-7 hodin :-) .Říkal,že už nechce objednávat další materiál na nože z Francie ,že neví,jak dlouho ještě bude pracovat.Smekám klobouk a klaním se až k zemi.Má to opravdu v ruce a nože vypadají velmi dobře,jen budou chtít trochu dobrousit.Svatá prostoto v takových letech ještě pracovat,já bych byl rád,kdybych se trefil lžičkou do huby :-) A ať jen nekecám,zde je fotka.

post-9327-0-66735100-1556892709_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...