PavelK Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 (upraveno) Máme (už léta) Wüsthof s podobným provedením rukojetí, jako mají ty Zwilling, tzn. plast upevněný nýty. Nedoporučuji - kolem těch nýtů ty plasty časem praskají. Upraveno 3. května 2019 uživatelem PavelK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Nebo taky níty rupnou:( Nedávno jsem držel od nich jeden kousek ze sady Culinar a byl jsem nadšen, tedy do doby, než jsem se podíval na ceny:) https://www.wusthof.cz/culinar/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Mně se zamlouvá asi ten Wüsthof, ty rukojeti mi přijdou ergonomičtější. Čepel taktéž kovaná, tvrzená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 (upraveno) Hm, tak ovšem todle je fajnová sada. Přes víkend se srovnam s tou cenou a v neděli objednam https://www.wusthof.cz/sady-nozu-solingen/classic-sada-nozu-5-ks-ocilka ? jestli nepadne lepší návrh Upraveno 3. května 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Jo ta vypadá taky moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 A co tahle?https://www.zwilling.com/us/zwilling-twin-four-star-ii-7-pc-knife-block-set/33402-000.html?cgid=our-brands_zwilling_cutlery_twin-four-star-2#start=6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Jak se doma k nožům chováte? Pokud je osazenstvo domácnosti dává do myčky, tak jsou to vyhozené peníze.Já bych nebral žádnou sadu, ale pořídil bych jednotlivé nože - třeba od Poka (dobrý poměr cena/výkon) www.pok.cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Pok mužů doporučit máme je tak 7 let a funguji, dřevo drží. Občas nabrousim a jsou cajk. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Pok je OK, prevadzkujem jeho sadu doma uz cca 6 rokov a aj ked sa k nim nechovam zdaleka ako by som mal, tak sa drzia statocne. Vedla toho prevadzkujem subezne este nejaku noname nerezovu sadu a na take to domace smrdlanie to s prehladom staci ale je cicit ze Pokova ocel je citelne lepsia. Keby Pok daval tie svoje cepele do nejakeho plastu trufam si tvrdit, ze by boli tie noze neznicitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Poka mame doma taky, bral jsem postupne jak jsem obmenoval to co zrovna bylo potreba a jsem moc spokojeny. Drevo navic nemuze do mycky takze nemusime resit dilema nozu v mycce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Ja by som v kuchyni noz ktory nemoze do mycky nezniesol. A to mam noze rad, ale umyvacku v kuchyni viac . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 V tom má myslim žena (a zbytek rodiny brzo taky) jasno. Jak mi strčí nůž do myčky, rozvod. Stejně tak, pokud po omytí nůž nechá mokrý v odkapávači. Bohužel. Už má podmínku s výstrahou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Jak se doma k nožům chováte? Pokud je osazenstvo domácnosti dává do myčky, tak jsou to vyhozené peníze.Já bych nebral žádnou sadu, ale pořídil bych jednotlivé nože - třeba od Poka (dobrý poměr cena/výkon) www.pok.cz.Mám v kuchyni šest nožů od Poka už skoro dvacet let a spokojenost :-) Ale musíš se o ně starat - dřevěné střenky mazat nebo napouštět atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Ja napriklad davam normalne do mycky drevene dosky na rezanie.... niektore to vydrzia, niektore nie, to ktore to vydrzi to vacsinou uz vydrzi naveky, ine popraska hned.... myslym ze drevene rucky nozov by to mali podbne, ale nemam potrebu to testovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Ja napriklad davam normalne do mycky drevene dosky na rezanie.... niektore to vydrzia, niektore nie, to ktore to vydrzi to vacsinou uz vydrzi naveky, ine popraska hned.... myslym ze drevene rucky nozov by to mali podbne, ale nemam potrebu to testovat.Mam to rovnako. Pcham tam aj drevene noze. Su hnusne. Ale uz 15 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Díky za názory, tipy a rady pánové objednal jsem ty Wüsthofy, tak pak vyfotím a řeknu jaký jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Díky doporučení Travellera jsem se rozhodl pro nože pana Poka. Panu Pokovi je již 88 let a říkal,že už mu dělá potíže ustát u ponku 6-7 hodin :-) .Říkal,že už nechce objednávat další materiál na nože z Francie ,že neví,jak dlouho ještě bude pracovat.Smekám klobouk a klaním se až k zemi.Má to opravdu v ruce a nože vypadají velmi dobře,jen budou chtít trochu dobrousit.Svatá prostoto v takových letech ještě pracovat,já bych byl rád,kdybych se trefil lžičkou do huby :-) A ať jen nekecám,zde je fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Asi potřebuju nutně novej nožík. Boker Kwaiken Mini. Náhodou nemá někdo tip kde nejvýhodněji pořídit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 To jsou krásný naprosto klasický kuchyňský kudly, Bohušu...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Asi potřebuju nutně novej nožík. Boker Kwaiken Mini. Náhodou nemá někdo tip kde nejvýhodněji pořídit?K Bokerom - hlavne osobne vyberať, kvalita je poriadne kolísavá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se