Waya03 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Někdo mě tu na fóru nakazil s nožema od Červa, tak jsem si holt musel dneska v Příbrami taky jednoho Brablence ulovit. Vybral jsem si podpultový kousek se střenkou z Valašského ořechu a obchod jsme stvrdili domácí trešňovicí. Ještě se mi dostalo opakovaného bodrého přání ať kudla dobře slouží, potřásli jsme si pravicí a šel jsem. Mám z toho dobrou náladu, to se nedá srovnat s nakupováním přes e-shopy :-D Moc příjemný mistr nožíř a skvělá kudla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Někdo mě tu na fóru nakazil s nožema od Červa, tak jsem si holt musel dneska v Příbrami taky jednoho Brablence ulovit. Vybral jsem si podpultový kousek se střenkou z Valašského ořechu a obchod jsme stvrdili domácí trešňovicí. Ještě se mi dostalo opakovaného bodrého přání ať kudla dobře slouží, potřásli jsme si pravicí a šel jsem. Mám z toho dobrou náladu, to se nedá srovnat s nakupováním přes e-shopy :-D Moc příjemný mistr nožíř a skvělá kudla!Mladý si omakal včera u Milana také svůj nůž a už se ptal kdy jej dostane :-) Jinak pokec skvělý,nože velmi dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Mohlo by to být i do vlákna co mě dnes potěšilo - odpolední kávička u Veroniky a Richarda Tesaříkových, zrovna balili nové kousky na výstavu v Paříži......omluvte kvalitu "spy-photo" z mobilu, snad jsem jim ty artefakty moc neohmatal a neposlintal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Tesarik robi nadherne noze... Mozno raz,zatial mi staci aj cina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Ten nejmenší bych bral, model/odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Je to WE knives Arrakis - https://www.bladehq.com/cat--WE-Knife-Co-Arrakis-906-Series--3451V každom prípade odporúčam mrknúť aj na iné dizajny od Ishama - https://www.bladehq.com/cat--Isham-Elijah--3198 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Popíjím na terase a hraju si s nožem od toho, jehož jméno se nesmí na knife.cz vyslovit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 ... střenky valašský ořech ... ... se střenkou z Valašského ořechu ... Zřejmě jde o vlašský ořech vyrostlý na Valašsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Zřejmě jde o vlašský ořech vyrostlý na Valašsku. Tak je to zřejmě opravdu myšleno. Dokonce mi mistr nožíř vyprávěl že tohle je konkrétně z ořechu co rostl u něho na zahradě a musel padnout proto aby měl kam zaparkovat motorku co si koupil :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 (upraveno) Někdo mě tu na fóru nakazil s nožema od Červa, tak jsem si holt musel dneska v Příbrami taky jednoho Brablence ulovit. Vybral jsem si podpultový kousek se střenkou z Valašského ořechu a obchod jsme stvrdili domácí trešňovicí. Ještě se mi dostalo opakovaného bodrého přání ať kudla dobře slouží, potřásli jsme si pravicí a šel jsem. Mám z toho dobrou náladu, to se nedá srovnat s nakupováním přes e-shopy :-D Moc příjemný mistr nožíř a skvělá kudla!Milan je opravdu dobrej. Já mu poslal materiál čím mě kdo obdaroval a Červ mi vyšel ve všem vstříc. Elmax jsem měl od kolegy z práce, dřevo Habr od kamaráda plus moje srdcovka speciální titan na čepy. Výhoda je u Milana přesné tepelko(posílá to do firmy kde to umí). S obrobením titan nýtů si taky poradil. Takže můžu jen doporučit, Červ je šikula. Upraveno 12. září 2019 uživatelem stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Popíjím na terase a hraju si s nožem od toho, jehož jméno se nesmí na knife.cz vyslovit Já tam sto let nebyl, nějaký konflikt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Black, ale ten už je 100 let pryč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Konflikt? Myslím, že jich bylo několik :-) Tos tam Bandi nebyl fakt dlouho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 No, to jsem se tak jednou coby nadšený knifák podíval sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Jo, taky jsem se o Chronomagu dověděl na Knife :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Black bol moj najvacsi noziarsky fail u ostatnych majstrov, ktorych som zatial skusil by som nemal ziadny problem si to zopaknut u nho vsak nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Já s ním mám jedinou nožířskou zkušenost, sice starší, ale naprosto v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
včelka Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Nazdar chlapi,manžel bude mít kulaté narozky a touží po Jakutském noži.Našla jsem na netu nože od jistého nožíře Milana Kalmára-Sampo.Co myslíte,jít do toho(myslím nechat ho udělat),nebo se obrátit na nějakého jiného nožíře,třeba u nás?Manžel si kupuje většinou nože do sbírky u p.Pajla,ale to nechci.Musí to být překvápko a né,že mu to u kalvádosu prozradí.Na nože prostě nejsem,budu ráda za radu.Díky,Dáša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Jen taková myšlenka: co mu koupit nějaký od renomované značky? Pokud má nože od p.Pajla, tak může mít měřítko a nároky trochu posunuté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
včelka Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Ano,je pravda,že mě udivilo,že chce takovýto nůž.Ale prý ho viděl u jednoho ruského důstojníka a bral by ho do lesa.Je to prý něco jiného.A to upřímě,to co má doma,tak mi toto připadá srandovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se