wizard-ov Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Já myslím, že Ti Radek odpověděl celkem vyčerpávajícím způsobem.... Jinak, zkus se zeptat na knife.cz, to je specializované forum. A když Tě nůž omrzí, není problém ho tam prodat ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Dnes mi přijdou dva krásný noziky, ale na stavbu jsem si vzal tenhle levný Utikitac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Oplt napsal:Ahoj,nemáte prosím někdo zkušenost s tímto klonemwww.vystrelovacinoze.cz/Vystrelovaci-nuz-Delta-Elite-cerny-1134-d161.htm Neviem ako sú kvalitne vyrobené tieto kopie , ja mám Lightning tiež z tohto eshopu, pišu ,že je made in Taiwan, asi áno, oceľ čepeľe je dobrá verím ,že je to c440, mechanicky funguje už vyše roka, mám naňom kus doprasenú fazetu, tak mi prišiel, ale to si časom pri brúsení opravím. Na microtech nemám prachy, Lightning som chcel už dávno ,dakedy sa tu o ňom pisalo ,že je to dobre vyrobené OTFko , aj na nože núž, vo videu ho chvalil, prešlo veľa rokov a nikde som ho nevidel na predaj, až raz nahodou v tomto ešhope som ho videl.Edit: je to prekopirovane z knife.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Dva dnešní přírůstky a už jsem myslím uspokojen.Teď jen počkat až dorazí objednaná Small Sebenza 31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Dokusan, když něco dělá, tak to dělá pořádně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Dva dnešní přírůstky a už jsem myslím uspokojen.Teď jen počkat až dorazí objednaná Small Sebenza 31 Hmm, tos to teda slušně rozjel. Pěkný jsou oba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Každodenní nástroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Jinak k těm mým přírůstků, Spyderco byl9 velmi příjemné překvapení. Parádní do ruky, lehký nožík. Sebenza. Co k tomu říct. Kus nože, jistě kvalitně provedeného. Nicméně zatím asi nedokážu docenit co ostatní (ta aura zde kolem ní je velká) a třeba ZT Small Sinkevich mi tak nějak prirostl k srdci víc.Asi si ještě nechám udělat nějaký nůž od Uncovskeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Mám na cestě ZT 0220, přemýšlím o jednom WE, do toho vzadu hloube OTF a v plánu taky ještě Unčovskeho. Hrozny tady !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 @Dokusan:Tak jsem zvedav jak se ten tvuj vztah se Sebkou vyvine. Jinak koukam, ze preferujes duty vybrusy, ja spis naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Kdyby se někdo chtěl zbavovat nějakého vystrelovaku od Microtechu ať mi klidně napíše... Jak to tu tak čtu, tak bych to asi i zkusil... Model říct nedokážu, zas tak jsem to nestudoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 (upraveno) Kdyby se někdo chtěl zbavovat nějakého vystrelovaku od Microtechu ať mi klidně napíše... Jak to tu tak čtu, tak bych to asi i zkusil... Model říct nedokážu, zas tak jsem to nestudoval...Ultratech a Trodoon a Dirac....to jsou EDC, co by tě mohly zajímat Trodoon se hodí při cestách mhd No a kdyby jsi byl moc velká hračička, tak v garáži si můžeš hrát s tímto modelem: Upraveno 21. ledna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Díky za tipy. Nechci to kupovat nové. Neměl by někdo nějaký zbytečný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Já se taky hlásím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Koukám ale v MHD padají často pod sedačky... A já se ptal první ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Díky za tipy. Nechci to kupovat nové. Neměl by někdo nějaký zbytečný ?Já to hecnul, dneska došel ludt. Pocitově kvalitní, drží se příjemně, lehký, výbrus parádní. Zítra třeba mrsknu foto, ale je to plný web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Díky za tipy. Nechci to kupovat nové. Neměl by někdo nějaký zbytečný ?Tak nic, tak uz neshanim... Dneska jsem objednal Ultratech... Tohle fakt nema zadnou budoucnost tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Gratulujem. Ultratech je dobry na zaciatok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 (upraveno) Gratulujem. Ultratech je dobry na zaciatok Kuwa chlapy neříkejte, že jsem na začátku Upraveno 22. ledna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Tak nic, tak uz neshanim... Dneska jsem objednal Ultratech... Tohle fakt nema zadnou budoucnost tady kdes objednaval? Premyslim, jestli ultratech nebo troodon nebo utx85.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se